- 12 Ocak 2016
- 27
- 13
- 3
- 39
inş işe yarar tatlım Allah her kezin gönlüne göre versin umarım en kısa zamanda hepimiz hamile haberlerini veririz burdane var gulecek kız.ama olsun gulduysen ne mutlu.adetinin 7.gunu bsla gunde 2 bardak ıcıceksın 15 gun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş işe yarar tatlım Allah her kezin gönlüne göre versin umarım en kısa zamanda hepimiz hamile haberlerini veririz burdane var gulecek kız.ama olsun gulduysen ne mutlu.adetinin 7.gunu bsla gunde 2 bardak ıcıceksın 15 gun
deniycem tatlımbende cok duydum bu ay dene bakım
inş işe yarar tatlım Allah her kezin gönlüne göre versin umarım en kısa zamanda hepimiz hamile haberlerini veririz burda
valla artık kokusunada her şeye katlanmaya rağzıyım yeter ki bebeğime kavuşayıminş cnım inş.dene ama yılma sakın tadı kokusu bıraz agır.kapa burnunu ıc.çok soguk olmucak bak cokta sıcak olmucak.ortası
valla artık kokusunada her şeye katlanmaya rağzıyım yeter ki bebeğime kavuşayım
İNŞ canım ÇOK TŞK Eiç cnım iç inş vesıle olur
İNŞ canım ÇOK TŞK E
Canim benim de regl çok uzuyor soğan kuru bugün bitti 15 gün içtim. İlk defa bu ay içtim.ne kadar daha uygulamam gerekiyor acaba bu kuru. Ne kadar kullandin senselam kızlarrrr :)
inş Rabbim hepımıze nasıb eder
bende de pko war ılaçsız regl olamıyorum cok sukur sogan suyu sayesınde 2 aydır oluyorum.
reglim gelsınn ıgnelere baslıcaz ıns nasıb olur
Canim benim de regl çok uzuyor soğan kuru bugün bitti 15 gün içtim. İlk defa bu ay içtim.ne kadar daha uygulamam gerekiyor acaba bu kuru. Ne kadar kullandin sen
PCO var demişti doktor 15 16 yaslarimda. Diane 35 kullanmıştim ama bırakınca yine düzensiz oldu. Bir yıldır duzene girmişti en azından 40 günde bir oluyordum. Evlendikten sonra uç kere de 28 günde oldu ama iki aydır düzensiz. En son regli de 18 ekimde oldum iki kere kan testi yaptırdım bebek yok. Yarın da kadın doğuma gidecem canim. Sogan a başladım işte bugün bittiMeraba cnm.sende de mi pko war?nekadar uzun arasi adetlerinin?benim 3.ayim btti aradayim cnm suan.adeti bekliorum.benim gbi 3 4 ay icebilirsin cnm
bir kaç gün bekle tekrar test yap kan testi de yaptıra bılırsın bence hamilesin hayırlı olsun darısı bizlereMrb kızlar bende uzun zamandır takip ediyordum siteyi yeni üye oldum 2 yıldır evliyim 2 kimyasal bi boş gebelik geçirdim şimdi ise bi sorun olmamasına rağmen gebe kalamıyorum 2016 dan bende ümitliyim adetime 1 gün kaldı bugün dayanamayıp test yaptım bir saat sonra çok hafif ikinci çizgi oluştu ama emin olamadım bu ay pek belirtim olmadı çünkü . Yumurtlamadan bir hafta sonra şiddetli bi kasık batması yaşadım dışarıdaydık eşimle yürüyemedim sancıdan ilk kez böyle bişey oldu ama bu bi belirti mi sizce kafam allak bullak yardım edin ya
PCO var demişti doktor 15 16 yaslarimda. Diane 35 kullanmıştim ama bırakınca yine düzensiz oldu. Bir yıldır duzene girmişti en azından 40 günde bir oluyordum. Evlendikten sonra uç kere de 28 günde oldu ama iki aydır düzensiz. En son regli de 18 ekimde oldum iki kere kan testi yaptırdım bebek yok. Yarın da kadın doğuma gidecem canim. Sogan a başladım işte bugün bitti
Mrb kızlar bende uzun zamandır takip ediyordum siteyi yeni üye oldum 2 yıldır evliyim 2 kimyasal bi boş gebelik geçirdim şimdi ise bi sorun olmamasına rağmen gebe kalamıyorum 2016 dan bende ümitliyim adetime 1 gün kaldı bugün dayanamayıp test yaptım bir saat sonra çok hafif ikinci çizgi oluştu ama emin olamadım bu ay pek belirtim olmadı çünkü . Yumurtlamadan bir hafta sonra şiddetli bi kasık batması yaşadım dışarıdaydık eşimle yürüyemedim sancıdan ilk kez böyle bişey oldu ama bu bi belirti mi sizce kafam allak bullak yardım edin ya
Ben de bi sene yasmin kullanmıştım seneler önce hep duzenliydi sorun kalmadı sandım evlendikten sonra yine sasmaya başladı iki seferdir döngü iki ayı büluyor son regl 19 kasım tarlusal kullandım bitti hala bekliyorum soğan kuru için midem elverişli değil gastritten dolayı acaba çok rahatsız eder mi ki denesem diyorum bu kuru uygularken ayda bir düzenli oldun mu canım ?tmm ıste cnm aynı benımde senın gbi.bnde 1 sene yasmın ıctım.brakınca gene gelmedı.
Ben de bi sene yasmin kullanmıştım seneler önce hep duzenliydi sorun kalmadı sandım evlendikten sonra yine sasmaya başladı iki seferdir döngü iki ayı büluyor son regl 19 kasım tarlusal kullandım bitti hala bekliyorum soğan kuru için midem elverişli değil gastritten dolayı acaba çok rahatsız eder mi ki denesem diyorum bu kuru uygularken ayda bir düzenli oldun mu canım ?
Peki canim sende pco varmış. Surekli kasik ağrısı oluyor mu PCO olanlarda bende aurekli hafif hafif ağrı var datmm ıste cnm aynı benımde senın gbi.bnde 1 sene yasmın ıctım.brakınca gene gelmedı.
Peki canim sende pco varmış. Surekli kasik ağrısı oluyor mu PCO olanlarda bende aurekli hafif hafif ağrı var da
Ben iki aydır kendimi acayip dinliyorum daha önce farketmedim ya da olmadı çok kasik ağrısı çektim akıntı yaşadım bu ay canımPeki canim sende pco varmış. Surekli kasik ağrısı oluyor mu PCO olanlarda bende aurekli hafif hafif ağrı var da
İcmiyim doğru diyorsun ama hep böyle gidecek diye korkuyorum inşallah toparlarim tarlusal bitti ben de bekliyorum 4. Gün biteliaaaa canım mıden rahatsızsa ıcme sakın.hele gastritin warsa içme yanı.aynen cnm 2 aydır sogan suyu sayesınde regloluyorum ben.şimdıde bttı kür adetı beklıyorum.asılama olucam nasıpse