2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

kardeşi küçük bebek daha.. onu çocuğu gibi görüyor
yok canım dün çatlatma iğnesi oldum ya 36 saat sonra çatlar :) ama akşam 10.30 dan sonra çatlaması lazım..
canım erkekler bızım gıbı ılerı göruslu olamıolar suan hayatındakı en buyuk sevgı kardesı sanıo cocugu olsun bakalım kardesmı kalır herkesı unutur sen he de sımdılık=)bu senın esıne özgu bı durum degıl benım kocamda ınanılmaz duskun aılesıne oda bana dıo yıgenı var sımdı 5 aylık o benım herseyım kendı cocugum olsa daha fazla sevemem dıo bende evet askım deyıp gecırıyorum cocuk olsunda görurum ben onu=)

Valla ne düşünüyor bilmiyorum pişman ediyor beni evlendiğime...
evet 2 gün arka arkaya olsa iyi olur ama eşim ne der bilmiyorum
ya çocuk olsun inan eyvallah etmicem ne hali varsa görsün
Allah ımmmmmmmmmm nolur tez zamanda nasip et bebeklerimizi..........

ya inşallah böyle dediğin gibi olur.. çok kafama takıyorum ve ailesinden soğudum kardeşinden annesinden sırf böyle dediği için.

amınn..olucak canım olucak sabırlı ol duyma tıka kulagını şurda dırencen 2 gun=)

ya inşallah böyle dediğin gibi olur.. çok kafama takıyorum ve ailesinden soğudum kardeşinden annesinden sırf böyle dediği için.
ınsan öe oluo zaten canım ben aıleseınede kendısınıde acık acık söledım=) oglunuz sureklı aman annem babam kardesım dedıgı ıcın bıktım yanı dedım duymak görmek ıstemıyorum kımseyı dedım=)kaynanam dedı ay oglumuz bızı özlemessınmı aramasınmı kızım dedı bende aramasın demıyorum ama herseyın bı sınırı var bu sekılde bız bı aıle olamıyoruz esımın aklı sureklı sızde kalıyor dedım(aılesı sehır dısında cunku) bozuldular ama suan cok rahatım canım bırazda olsa herkes kendıne cekı duzen verdı dıycegım o kı bu ısler zaman ıstıo bı cocugumuz olmadanda eslerımız bızımde bı aıle oldugumuzu anlamıcak

evet çocuk olmadan anlamayacak ama çocuk olsada kardeş sıkıntısı devam edecek bizde
çocuğa annem bakar ikisi büyür diyor.. ee araları 3-4 yaş olacak.. o çocuk kıskanacak çünkü tüm ilgi onda..
ben neden iki çocuğa birden bakayım şuan maddiyat sıkıntımız olduğu halde kendi çocuğu gibi ilgileniyor zaten
laf açılınca mesela bebek mağzasının önünden geçiyoruz. diyor annesi alır .. sen nesisin diyemiyorum tabi.. ama kardeşi söz konusu olunca akan sular duruyor. çocuk çok tatlı bende seviyorum ama kendi çocuğunun yeri başka olur
ben diyorum sırf buyüzden çöocugumuz olmuyor bizim çünkü ben sanki küçücük çocuğu kıskanan modundayım.
ya neyi kıskanıyım ama bana ağır geliyor kendi çocuğum olsa sever miyim bu kadsr diye
annesine demiştim bir kere abisi tabi sevecek dedi güldü.. işine geliyor tabi tüm masraflarını abisi karşılıyor
ayyyy düşündükçe delircek gibi oluyorum
şimdi anlatınca böyle
boşanmak mantıklıgeliyor

Sen çocuğa odaklan amacına ulaşana kadar diren etkilemesine izin verme keyfini çıkar elinden geleni yaptığın için huzurlu ol inşallah gelir bebis sonra pişman ederiz onları nazlarindan dolayı

Sen çocuğa odaklan amacına ulaşana kadar diren etkilemesine izin verme keyfini çıkar elinden geleni yaptığın için huzurlu ol inşallah gelir bebis sonra pişman ederiz onları nazlarindan dolayı
valla doğsun bebiş yüzüne bakmıcam ya.. keyfi bilir artık canım istediğinde ben yanaşırım ona..
sıkıntım derdim çok .. düşündükçe boşansam mı diyorum

Ay canım böyle düşündükçe kendini gaza getirirsin boşanmak nerden çıktı bebek için çabalarken eşinin karakterini sen daha iyi bilirsin kardeşine böyle düşkün kendi çocuğuna akan suları durdurur hiç merak etme onun kokusunu alsın ona tepki vermeye başlasın o zaman anlarlar babalık hissini biz kadınlar daha bahsinde anne duygusuna giriyoruz onlar gözüne bakıp tepki verince anliyolar arkadaşımın bebeği bi sabah uyanınca eşinin yanına yatırmış dört beş aylık tekme atıp duruyomus babasına uyanmış laf atmış gülmüş ona demiş ki ben galiba şimdi anladım baba olduğumu çok değişikti ya demiş arkadaşıma ondan önce eline bile almaya cekiniyodu cokta planlı bi bebek degildi

ayyy inş dediğin gibi olur inan şuan hiç umudum yok diyorum babası sevmicek ya da hep kardeşinden sonra gelicek çocuğu korkuyorum

canım ne boşanması sen sımdıden bunları dusunup canını sıkma bırak bak cocugun olsun görursun nasıl degısıo kaynananda maşallah bu yasta dogurmus yanı

canım ne boşanması sen sımdıden bunları dusunup canını sıkma bırak bak cocugun olsun görursun nasıl degısıo kaynananda maşallah bu yasta dogurmus yanı
O, o yaşta doğurmuş ben doğuramıyorum işte.. kadının düşüncesi yok ki nasıl olsa abisi bakar ki öyle de oluyor.
ne diyim ya canım çok sıkılıyor

O, o yaşta doğurmuş ben doğuramıyorum işte.. kadının düşüncesi yok ki nasıl olsa abisi bakar ki öyle de oluyor.
ne diyim ya canım çok sıkılıyor
nıye senın kocan cokmu zengın canım=)bu kadar beklentı ıcınde olduklarına göre..

nıye senın kocan cokmu zengın canım=)bu kadar beklentı ıcınde olduklarına göre..
ne zengini canım ya hep borçtayız.. iki maaşız ya.. eşim de üstüne almaz ama ona alır öyle işte çocuğu gibi görüyor
alsın almasın demiyorum ama biz de borçluyuz kendi çocuğunu da düşün geleceğini.. ama yok..

tabı canım ben cok karsıyım öle selere herkes kendıne göre yasasın sızınkıde bı ev sonucta kyananan bakamıcaksa neden dogurdu acaba

tabı canım ben cok karsıyım öle selere herkes kendıne göre yasasın sızınkıde bı ev sonucta kyananan bakamıcaksa neden dogurdu acaba
çok seviyorlar ölüp bitiyorlar onun için... ya tamam sevin ama neden biz çekiyoruz bunun yükünü
ya da benim doğmamış çocuğumun günahı ne ki sevgisi karşılaştırılıyor
çok sinirliyim çok gerginim çok üzgünümmmmmmmmmm
birde bunlar uzaktan bu kadar etki yanıma gelince ne yapıcam bilmiyorum. şimdi evde değilim tüm gün bir gece çekmek zorundayım.. sonra tatilde hep evde ufffffffffffffff bilmiyorum ne bitmek bilmeyen bir çile
yakında der kv ben 40 küsür yaşta doğurdum sizde tık yok diye

Merhaba kızlar size sormak istediğim şu geçen ay 19 aralıkta adet görmem lazımdı fakat 6 günle gecikti 26 sında adet gördüm ondan sonra benim göğüslerim adet öncesi şişer sonrasında da normal haline döner fakat benim dikatimi çeken şu adetten 1 hafta sonra göğüslerim tekrar şişti ve areolada hafif bir yanma var ve meme ucunda soyulma sık tuvalete gidiyordum ama miğde bulantısı yok sadece bir kaç defa sigaradan tiksindim kasıklarımda bazen bişey pit pit atıyor acaba hamilemiyim. ALLAHIM KIMSENIN KUCAGINI BOŞ BRAKMASIN

Amin..
bence test yapmalısın şüpheleniyorsan. ben daha önce hamile kaldım aama böyle belirtiler yaşamadım :S
Hakkında hayırlısı olsun inş.

canım daha yenı adet olmussun hamıle bıle olsan belırtıler bu kadar cabuk basgöstermez

aman canım germe kendını ya valla böle kendımızı yıpratıyoruz ınan aynıseylerı bı cok ınsan yasıyor herkesde aynı dert kv ler malesef bızı cok dusunmuyor ya ben varya önceden senın gıbı herseyı cok takardım ederdım ama en son kurtaj oldum temmuzda bana olan davranıslarını hıc unutmadım unutamıyorum ondan sonra okdar duyarsız oldumkı onlara karsı cıddıye bıle almıyorum ya umrumda dııller...yoksa yıpranan yıne ben ne gerek var bebegıne odaklaan onu dusun kocanın kardesınıde herkesden cok sen sev onu onun nkardesı gıbı dııl bı bebek olarak dusun onu severek bebek özlemını gıdermeye calıs zaman gecır adetıne kadar zamanın nası gectını anlamazsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…