• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

çalışırken gerçekten zor yaa haftasonuna denk gelse ne kadan güzel olurdu :KK8:
aynen biraz önce yazını okuyunca o geldi aklıma :)
Of bu sefer haftasonu kesin geliyor malum şahıs :D offffff çok gerginimmmmm
onlar geliyor diye düzenimiz bozulmaz inş ya.. spor bebek çalışması vs.
eğer bozulursa düzen bir daha çocuk mocuk yok diyesim var da... bilmiyorum
o kadar iğne ilaç boşuna mı vücuduma eziyet ediyorum ya.
düşününce bile geriliyorum inş böyle olmaz

aynen biraz önce yazını okuyunca o geldi aklıma :)
Of bu sefer haftasonu kesin geliyor malum şahıs :KK70: offffff çok gerginimmmmm
onlar geliyor diye düzenimiz bozulmaz inş ya.. spor bebek çalışması vs.
eğer bozulursa düzen bir daha çocuk mocuk yok diyesim var da... bilmiyorum
o kadar iğne ilaç boşuna mı vücuduma eziyet ediyorum ya.
düşününce bile geriliyorum inş böyle olmaz
Aman diyim canım stres en kötü etki bu işte, boşver gelen gelsin sen rahatını bozma senin odan senin dünyan oraya hiçbi etki girmesin canım bu kadar emek evde biri daha uyuyo diye boşa atılmasın canııım :KK15:

Aman diyim canım stres en kötü etki bu işte, boşver gelen gelsin sen rahatını bozma senin odan senin dünyan oraya hiçbi etki girmesin canım bu kadar emek evde biri daha uyuyo diye boşa atılmasın canııım :KK15:
canım benlik bir durum değil ki.. evet oda ayrı misafir odası ile banyo çok uzak mesela.. ama eşim sıkıntılı işte
bilmiyorum bu durum canımı sıkıyor zaten sürekli bu konuda uf pufları vardı şimdi bahanesi olur gibime geliyor.
:(

çalışmasam belkı de.. butun gun evde yokum yoruluom cok.. ama bu aksam bişiler yapcam :))) mecburen :))
yaparsın ya nolcak ben esımden sadece 1 saat önce evde oluyorum o gelene kadar motor takılmıs gıbı yemek hazırla sofra kur kendını hazırla derken esım gelıo:KK70:bu ara bende sureklı yenı yemekler pastalar yapıyorum esım saskın normalde pek sevmemde yemek hazırlamasını=)

canım benlik bir durum değil ki.. evet oda ayrı misafir odası ile banyo çok uzak mesela.. ama eşim sıkıntılı işte
bilmiyorum bu durum canımı sıkıyor zaten sürekli bu konuda uf pufları vardı şimdi bahanesi olur gibime geliyor.
:KK43:
canım benım daha hafta sonuna kaç gun var zaten senın catlatma bugun hafta sonuna kadar oo hersey olur=)sen sakınlıgını koru o esınede yansır takma hıcbıseyı

canım benım daha hafta sonuna kaç gun var zaten senın catlatma bugun hafta sonuna kadar oo hersey olur=)sen sakınlıgını koru o esınede yansır takma hıcbıseyı
ya ben bu takmama işini yapamıyorum ki...
anlayışsızlığa tahammülüm yok.
ya ben çalışıyorum sonra izinli olcam bi bırakın dimi her gün çalışıyorum bir kaç gün kafa dinleyeyim.
Her gün yemek yap temizlik yap.. yardımcı da olmaz hiç. kendi annesi gibi olur mu ki
benim ailem gelmez gelsede uzun süre kalmaz. Bilmiyorum anlayışsızlar
tatile geliyorlar yaaaaaa kaloriferli ev 24 saat sıcak su ekmek elden su gölden... Zeynep yapsın her şeyi..

ya ben bu takmama işini yapamıyorum ki...
anlayışsızlığa tahammülüm yok.
ya ben çalışıyorum sonra izinli olcam bi bırakın dimi her gün çalışıyorum bir kaç gün kafa dinleyeyim.
Her gün yemek yap temizlik yap.. yardımcı da olmaz hiç. kendi annesi gibi olur mu ki
benim ailem gelmez gelsede uzun süre kalmaz. Bilmiyorum anlayışsızlar
tatile geliyorlar yaaaaaa kaloriferli ev 24 saat sıcak su ekmek elden su gölden... Zeynep yapsın her şeyi..
canım amann hepsi öle senınkı farklı sanma ınsanın kendı aılesı gıbı kımse olmaz kaldıkı yanı senın sıkıntılı oldunu bılıyolar gelmesınler bıde onlar yuk olmasın daa kımse gelını dusunmez canım bu dunyanın duzenı bu boşver..işallah uzun kalmazlar bız dua edelım=))

canım amann hepsi öle senınkı farklı sanma ınsanın kendı aılesı gıbı kımse olmaz kaldıkı yanı senın sıkıntılı oldunu bılıyolar gelmesınler bıde onlar yuk olmasın daa kımse gelını dusunmez canım bu dunyanın duzenı bu boşver..işallah uzun kalmazlar bız dua edelım=))
inşallah canım ya..
sıkıntımı biliyorsun zaten.. eşimden yana ne dertliyim ya ailesine bu kadar mı düşkün olur insan.. sen evlendin artk sende aile kurdun dimi.. bunun farkına varacak ama ben benden gideceğim.
ben de çocuğum olsun onla ilgileneyim de eşim yüzünden canım sıkılmasın diyorum.
ama demiştim eşimin küçük kardeşi var o ona yetiyor çokta çocuk istediğini sanmıyorum zaten.
diyo zaten kardeşimin yeri çok başka kendi çocuğumu onun kadar sevebilir miyim.
deliriyorum :(

:KK43:
Haklısın tek taraflı da olmuyor ki yoruluyorsun bi zaman sonra her konuda, aynı hevesin onda da olması gerekli ki sen de stressiz geçir bu süreyi, ahhh bu erkekler ben de pkoluyum diyorum eşimin umru değil olursa olur ne var yani havasında yumurtlamaymış ilişki önemliymiş pek orasını düşünmüyor anlatsam da dinlemiyor şuanlık olsa bizden çok severler emin ol bebeği tutuşumuza kadar karışırlar çok biliyomuş gibi

Haklısın tek taraflı da olmuyor ki yoruluyorsun bi zaman sonra her konuda, aynı hevesin onda da olması gerekli ki sen de stressiz geçir bu süreyi, ahhh bu erkekler ben de pkoluyum diyorum eşimin umru değil olursa olur ne var yani havasında yumurtlamaymış ilişki önemliymiş pek orasını düşünmüyor anlatsam da dinlemiyor şuanlık olsa bizden çok severler emin ol bebeği tutuşumuza kadar karışırlar çok biliyomuş gibi
çok canım sıkılıyor ya keşke tek başına yapılabilen bir şey olsaydı bebek..
herkesin çocuğu var demiyor bizimde olsun arkadaşlarının çocuklarıyla resimlerini faceten beğeniyor.. benim de kardeşim var diyor.. kardeş işte adı üstünde.. soğuttu beni ailesinden.

çok canım sıkılıyor ya keşke tek başına yapılabilen bir şey olsaydı bebek..
herkesin çocuğu var demiyor bizimde olsun arkadaşlarının çocuklarıyla resimlerini faceten beğeniyor.. benim de kardeşim var diyor.. kardeş işte adı üstünde.. soğuttu beni ailesinden.
eşlere sinirlenince aileye de hırslanıyor insan canım bide anlayışsızlık varsa hakaten tek başına uğraşıp yapılabilse ben uğraşırım hazıra konsun sevmek için veririm arada hıh :63:

eşlere sinirlenince aileye de hırslanıyor insan canım bide anlayışsızlık varsa hakaten tek başına uğraşıp yapılabilse ben uğraşırım hazıra konsun sevmek için veririm arada hıh :63:
aynen ya.. çocuk istiyorum ve kendimi ona muhtaç hissediyorum canım sıkılıyor.

aynen ya.. çocuk istiyorum ve kendimi ona muhtaç hissediyorum canım sıkılıyor.
ay evet sanki çıkar için yaklaşıyomuşum muamelesi de yapıyor sanki çocuk bi bana çocuk ona üvey olcak, acaba daha olmadan kıskanmaya mı başladı ne ki

ay evet sanki çıkar için yaklaşıyomuşum muamelesi de yapıyor sanki çocuk bi bana çocuk ona üvey olcak, acaba daha olmadan kıskanmaya mı başladı ne ki
sizi bilmiyorum da benim eşimin kıskançlık değil.. ne olduğunu anlayamıyorum

Canım biraz da korkuyo gibi de geliyo bana sen de var mı öyle bi izlenim ?
yok cnm benimki korkmuyor kardeşi var o yetiyor ona.. o yüzden istemiyor çocuk hemen öyle bence.

ya kasıklarım ağrıyor akıntıda var.. sıkıntıdan stresten sinirden erken çatlıyor yumoşlar sanırım :D

yok cnm benimki korkmuyor kardeşi var o yetiyor ona.. o yüzden istemiyor çocuk hemen öyle bence.

ya kasıklarım ağrıyor akıntıda var.. sıkıntıdan stresten sinirden erken çatlıyor yumoşlar sanırım :KK70:
Kardeşi ne kadar canım o büyür yakında , herkesin var bi nedeni işte benimki de biraz korkuyo biraz kıskanıyo sanırım belli etmeye başladı çok bahsi olduğu için artık :KK51:
ovulasyon testiyle de takip ediyor musun canım ?

Kardeşi ne kadar canım o büyür yakında , herkesin var bi nedeni işte benimki de biraz korkuyo biraz kıskanıyo sanırım belli etmeye başladı çok bahsi olduğu için artık :KK51:
ovulasyon testiyle de takip ediyor musun canım ?
kardeşi küçük bebek daha.. onu çocuğu gibi görüyor :(
yok canım dün çatlatma iğnesi oldum ya 36 saat sonra çatlar :) ama akşam 10.30 dan sonra çatlaması lazım..

kardeşi küçük bebek daha.. onu çocuğu gibi görüyor :KK43:
yok canım dün çatlatma iğnesi oldum ya 36 saat sonra çatlar :) ama akşam 10.30 dan sonra çatlaması lazım..
belki kendi çocuğuyla arası çok yakın olmasın diye bi plan içinde mi ki anlamak zor canım :( ona yetiyor ama işte kadınlar bu hasrete bi düştü mü içinden bi an gitmiyor :(
sen bu iki gün çalışmalara yoğunluk vermelisin yani :KK73:

Back