Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle yapıcam ama sıkıntı stres yapmak istemiyorum bıktım artık.. ya bebek olmuyor bir dertaman canım germe kendını ya valla böle kendımızı yıpratıyoruz ınan aynıseylerı bı cok ınsan yasıyor herkesde aynı dert kv ler malesef bızı cok dusunmuyor ya ben varya önceden senın gıbı herseyı cok takardım ederdım ama en son kurtaj oldum temmuzda bana olan davranıslarını hıc unutmadım unutamıyorum ondan sonra okdar duyarsız oldumkı onlara karsı cıddıye bıle almıyorum ya umrumda dııller...yoksa yıpranan yıne ben ne gerek var bebegıne odaklaan onu dusun kocanın kardesınıde herkesden cok sen sev onu onun nkardesı gıbı dııl bı bebek olarak dusun onu severek bebek özlemını gıdermeye calıs zaman gecır adetıne kadar zamanın nası gectını anlamazsn
düşünme şimdiden daha cok stress olmaöyle yapıcam ama sıkıntı stres yapmak istemiyorum bıktım artık.. ya bebek olmuyor bir dert
olsa her şeye karışıcak gelecek bebeğe bakacak evde 2 çocuk.. ufffffffffff bilmiyorum inan ki bilmiyorum
test yapma cok erken zaten yumurtlama gunlerın su gunler ıyı degerlendrmelisinaslında belirtide diyemem sadece göğüslerımde yanmavar valla kafam çok karıştı test yapsam çıkmaz aslında hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum cevablarınız için tşk
evet ya daha onlar gelmeden böyleyim geldiklerinde nasıl olucam bilemiyorumdüşünme şimdiden daha cok stress olma
test yapma cok erken zaten yumurtlama gunlerın su gunler ıyı degerlendrmelisin[/QUOT 5 yıldır cocuk için cabalıyoruz ama hic böyle olmamıştı göğüslerim sadece areolada yanma var oda hafif iyice piskolojim bozuldu sanırım o üzden ola bilir ama üstüne görünme diye bişey duydum hayırlısı artık bu defada olmazsa cabalamaya vazgeçicem
valla cnm hiç bir sorun yok ama hamile kalamiyorum ve iyice kafayı yedim eşimde bende çok cocuk istiyoruz ama olmuyor
aşılama falan dusunmedınızmı canım 5 yıl uzun bı sure cunkuvalla cnm hiç bir sorun yok ama hamile kalamiyorum ve iyice kafayı yedim eşimde bende çok cocuk istiyoruz ama olmuyor
evet cnm düşünüyoruz bu defada olmazsa artık aşilma düşünüyoruzaşılama falan dusunmedınızmı canım 5 yıl uzun bı sure cunku
faydası olur mu acabasoğan suyu iç cnım
faydası olur mu acaba
bende cok duydum bu ay dene bakımkız allah iyiliğini versin güldirdin beni peki ben bu soğan suynu nasıl ıcecem inş işe yarar
kız allah iyiliğini versin güldirdin beni peki ben bu soğan suynu nasıl ıcecem inş işe yarar