• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

aslında belirtide diyemem sadece göğüslerımde yanmavar valla kafam çok karıştı test yapsam çıkmaz aslında hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum cevablarınız için tşk

aman canım germe kendını ya valla böle kendımızı yıpratıyoruz ınan aynıseylerı bı cok ınsan yasıyor herkesde aynı dert kv ler malesef bızı cok dusunmuyor ya ben varya önceden senın gıbı herseyı cok takardım ederdım ama en son kurtaj oldum temmuzda bana olan davranıslarını hıc unutmadım unutamıyorum ondan sonra okdar duyarsız oldumkı onlara karsı cıddıye bıle almıyorum ya umrumda dııller...yoksa yıpranan yıne ben ne gerek var bebegıne odaklaan onu dusun kocanın kardesınıde herkesden cok sen sev onu onun nkardesı gıbı dııl bı bebek olarak dusun onu severek bebek özlemını gıdermeye calıs zaman gecır adetıne kadar zamanın nası gectını anlamazsn
öyle yapıcam ama sıkıntı stres yapmak istemiyorum bıktım artık.. ya bebek olmuyor bir dert
olsa her şeye karışıcak gelecek bebeğe bakacak evde 2 çocuk.. ufffffffffff bilmiyorum inan ki bilmiyorum :(

aslında belirtide diyemem sadece göğüslerımde yanmavar valla kafam çok karıştı test yapsam çıkmaz aslında hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum cevablarınız için tşk
test yapma cok erken zaten yumurtlama gunlerın su gunler ıyı degerlendrmelisin

test yapma cok erken zaten yumurtlama gunlerın su gunler ıyı degerlendrmelisin[/QUOT 5 yıldır cocuk için cabalıyoruz ama hic böyle olmamıştı göğüslerim sadece areolada yanma var oda hafif iyice piskolojim bozuldu sanırım o üzden ola bilir ama üstüne görünme diye bişey duydum hayırlısı artık bu defada olmazsa cabalamaya vazgeçicem :KK43:

cnm becede sters yapma bu durum seni çok rahatsız ediyor anlaşılan bence eşini al karşına sakin sakin endişelerini paylaş

selam kızlarrrr :)
inş Rabbim hepımıze nasıb eder
bende de pko war ılaçsız regl olamıyorum cok sukur sogan suyu sayesınde 2 aydır oluyorum.
reglim gelsınn ıgnelere baslıcaz ıns nasıb olur

Eşimle aile konusu asla sakince konuşulmaz..
ne desem ailesine yoruyor.. yarası olan gocunur diyorum ama huzurum kaçıyor.
Dün kendime söz verdim ailesinin lafını hiç açmıcam..
cumadan cumaya ararım annesini babasını o kadar..
yoruldum stresten

valla cnm hiç bir sorun yok ama hamile kalamiyorum ve iyice kafayı yedim eşimde bende çok cocuk istiyoruz ama olmuyor :KK43:

ailesinin aranıza girmesine izin verme eşinede fazla o halde ailesinden bahsetme allah korusun aranız bozula bilir

Back