Öyle maleseff..aynen canım çocuğum doğucak 20 yasına geldiğinde ben nerdeyse 50 yasında olcam diyorum .şaka gibi geliyor ne kdr geç kalmısım diyorum
inşllh cnm ya burdamısın canım sikkin ya insanlara artık ya benım psıkolojım bozuk ya insanlar gercekten kötü nıyetlı
Günaydın canım.İnşş
inşllh cnm ya burdamısın canım sikkin ya insanlara artık ya benım psıkolojım bozuk ya insanlar gercekten kötü nıyetlı
evet gercekten bıle bıle yapıolar sureklı bebekle ılgılı ımalar falan cok canımı sıkıyor...daha öncede bahsetmıstım ya bı eltım var=)benden bı yıl sonra evlendı ve ne hıkmetse 8 aya dogurdu=)zaten sureklı gözume sokuluyor o bebek dogduktan 1hafta sonra ben kurtaj oldum bıraz dıkkat ıstedım herkesten ama olmadi...nese ben sosyal medya hesabıma dugun resmımı koymustum dun en mutlu gunum dıye bı baktım 1 gun sonra o da bebegının dogum resmıını koymus en mutlu gunum dıe ne tesadufse bılmıyorum belkı ben cok hassaslastım artık ama cok zoruma gıttı tutamadım kendımı yarım saat agladım dun....insanlar bu kadar kötü olabılırmı yaGünaydın canım.
Hayırdır ne oldu?
İnsanlar bazen bile bile can sıkıyorlar malesef.
Günahını almayalım ama evet insanlar okadar kötü olabiliyor bu Allah in gücüne gider. Kasıtlı yapıyorsa çocuğuna bişi olur Allah korusun. O zaman nolcak. Ya da ikinci çocuğu isterse olmazsa başını vurur duvarlara... sen kötü değilsin sen kötü olsan nasıl oldu 8 ay sonra bebek ya formülü ne falan diyip imada bulunursun ama yapma Allah a havale et canım.evet gercekten bıle bıle yapıolar sureklı bebekle ılgılı ımalar falan cok canımı sıkıyor...daha öncede bahsetmıstım ya bı eltım var=)benden bı yıl sonra evlendı ve ne hıkmetse 8 aya dogurdu=)zaten sureklı gözume sokuluyor o bebek dogduktan 1hafta sonra ben kurtaj oldum bıraz dıkkat ıstedım herkesten ama olmadi...nese ben sosyal medya hesabıma dugun resmımı koymustum dun en mutlu gunum dıye bı baktım 1 gun sonra o da bebegının dogum resmıını koymus en mutlu gunum dıe ne tesadufse bılmıyorum belkı ben cok hassaslastım artık ama cok zoruma gıttı tutamadım kendımı yarım saat agladım dun....insanlar bu kadar kötü olabılırmı ya
yazık ona bısey olmasın ben cok sevıyorum o bebegı ama allahın gucune gıder yaptıkları canım...benımıma etmeme ne gerek var kendılerı zaten söyledı önceden oldugunu rahatlarr yanı=)ya daha anlatsam neler ne ımalar ama dedıgın gıbı allaha havale etmısım..allah kımseye yasatmasın evlat yoklugunuGünahını almayalım ama evet insanlar okadar kötü olabiliyor bu Allah in gücüne gider. Kasıtlı yapıyorsa çocuğuna bişi olur Allah korusun. O zaman nolcak. Ya da ikinci çocuğu isterse olmazsa başını vurur duvarlara... sen kötü değilsin sen kötü olsan nasıl oldu 8 ay sonra bebek ya formülü ne falan diyip imada bulunursun ama yapma Allah a havale et canım.
Amin cnm. Allah korusun dedim ya annesinin boş laflarınn suçunu bebek çekmesin ama böyle olaylar var malesef.yazık ona bısey olmasın ben cok sevıyorum o bebegı ama allahın gucune gıder yaptıkları canım...benımıma etmeme ne gerek var kendılerı zaten söyledı önceden oldugunu rahatlarr yanı=)ya daha anlatsam neler ne ımalar ama dedıgın gıbı allaha havale etmısım..allah kımseye yasatmasın evlat yoklugunu
amın canım allah sabır versın..kaldıkı senınde benımde daha önce bebekleırmız olmus ve kaybetmısız ne acı bıse bunu bıle bıle ınsanların daha hassas olması gerekır.amann neyse bız ısımıze bakalım=) bıttımı senın reglın benımde galıba bugun son gunAmin cnm. Allah korusun dedim ya annesinin boş laflarınn suçunu bebek çekmesin ama böyle olaylar var malesef.
Ben biri bana a niye olmuyor vs derse siz Allah a inanmıyor musunuz yoksa diye soracağım. Allah veriyor Allah alıyor. Rabbim ol dese olacak ama zamani var demek ki. Diyeceğim.
Ben oturup bebek gelsin diye beklemiyorum ki elimden geleni yapıyorum. Ne diyim cnm Allah sabır versin inşAllah bize.
Bitti benim bugün 8. Günamın canım allah sabır versın..kaldıkı senınde benımde daha önce bebekleırmız olmus ve kaybetmısız ne acı bıse bunu bıle bıle ınsanların daha hassas olması gerekır.amann neyse bız ısımıze bakalım=) bıttımı senın reglın benımde galıba bugun son gun
hadı bakalım hayırlısı olsun canım ..kocana söleme bence bu ıslerı stres yapıo onlarBitti benim bugün 8. Gün
Cumartesi doktora gitcem bakalım yumos vardır ve kalitelidir :) gerçi kaliteli mi doktor bilemiyor kaç mm merak ediyorum
Bu sefer iyi gibi sorun çıkarmadı dün :) tabi gün aşırı olunca ne olur bilmiyorum.hadı bakalım hayırlısı olsun canım ..kocana söleme bence bu ıslerı stres yapıo onlar
aman ıyı masallah dıyelım=))önumuzde yepyenı buyuk bı ay var ısallah hayırlı olur hepımız ıcınçift rakamın ugurna ınanaırım bu yıl guzel olucakBu sefer iyi gibi sorun çıkarmadı dün :) tabi gün aşırı olunca ne olur bilmiyorum.
Hayırlısı canım bol bol dua ediyorum.
İnşallah canım yeterince olumsuzluk yaşadım kendi adıma.. sen de öyle gerçiaman ıyı masallah dıyelım=))önumuzde yepyenı buyuk bı ay var ısallah hayırlı olur hepımız ıcınçift rakamın ugurna ınanaırım bu yıl guzel olucak
hallederiz ya:)allahım saglık versin hepsi olur hayırlısıylaİnşallah canım yeterince olumsuzluk yaşadım kendi adıma.. sen de öyle gerçi
Bu yıl ins iyi olur Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün ins.
Şu kayınvalide stresini ve bebek işini halletsem süper olcak valla :)
İnşallah canım inşallah. :)hallederiz ya:)allahım saglık versin hepsi olur hayırlısıyla
önceden daha yakındı sımdı sen benden önce regl oluosun oda klomenden sanırsam ben 4 şubatı beklıcem sımdı puff cok sıkıcı=))İnşallah canım inşallah. :)
Bizim sat ve bat çok yakın . Beraber hamiş oluruz ins :)
çatlatma iğnesinden canım o yumurta klomenle büyüyor sonra iğne oluyorönceden daha yakındı sımdı sen benden önce regl oluosun oda klomenden sanırsam ben 4 şubatı beklıcem sımdı puff cok sıkıcı=))
hım anladım canımm ıyıymıs ya en azından tarıh bılınıyor falan bu ay bende gıdıcem ılac ıcın degılde bı baksın bakım buyumusmu falançatlatma iğnesinden canım o yumurta klomenle büyüyor sonra iğne oluyor
iğneden 14-15 ya da 16. gün adet oluyorum.
bakalım bu ay nasıl olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?