• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Selam kızlar napiosunuz ? BBenim hala regl gelmedi üç tane kaldı sökturucu ilaçtan of iki aydır bu kadar uzadı gerçekten çok stresli üstelik bu ay klomen kullandım iğne olmadan regl getirmiyor mu ki o ilaç :KK43:
ilaç bitince gelir inş.
benim yumurta çatladığı için adet oldum.. çatlamadan sonra 15-16. gün de..
bilmiyorum ki cnm senin durumunu :S hayırlısı ile inş adetin gelirde yeni sürece başlarsın..

Selam kızlar napiosunuz ? BBenim hala regl gelmedi üç tane kaldı sökturucu ilaçtan of iki aydır bu kadar uzadı gerçekten çok stresli üstelik bu ay klomen kullandım iğne olmadan regl getirmiyor mu ki o ilaç :KK43:
canım ılac bıtınce olursun bı hafta ıcınde olmazsanda mutlaka tekrar gıt doktora

ilaç bitince gelir inş.
benim yumurta çatladığı için adet oldum.. çatlamadan sonra 15-16. gün de..
bilmiyorum ki cnm senin durumunu :S hayırlısı ile inş adetin gelirde yeni sürece başlarsın..
Valla durumum vahim bu ikinci sefer oldu iki ayı buluyor regl olmam evlendikten sonra inanılmaz şaşma yapmaya başladı yumurta catlamadi büyük ihtimalle sanırım yoksa kendi gelirdi saçma bi doktora gidince böyle oldu neyse ki iyi bi doktor buldum ama regl olmam lazim testlerim yapılsın çok stresli bu olamamak yıllardır hiç böyle yasamamistim basa sarmış gibi hissediyorum kendimi :(

Valla durumum vahim bu ikinci sefer oldu iki ayı buluyor regl olmam evlendikten sonra inanılmaz şaşma yapmaya başladı yumurta catlamadi büyük ihtimalle sanırım yoksa kendi gelirdi saçma bi doktora gidince böyle oldu neyse ki iyi bi doktor buldum ama regl olmam lazim testlerim yapılsın çok stresli bu olamamak yıllardır hiç böyle yasamamistim basa sarmış gibi hissediyorum kendimi :KK43:
öyle düşünme stres yaptıkça gelmez adetin. Rahat ol biraz da psikolojik bence.
Benim 10 gün gecikmişti hamileyim zannediyordum test yaptırdım 0.100 ü gördüm adet oldum ertesi gün :)

öyle düşünme stres yaptıkça gelmez adetin. Rahat ol biraz da psikolojik bence.
Benim 10 gün gecikmişti hamileyim zannediyordum test yaptırdım 0.100 ü gördüm adet oldum ertesi gün :)
Doğru diyorsun rahat tim ama artık stres yapmaya başladım daha önce de yaşadım o zaman tabi yirmi yaşlarındaydım testler tedaviler hemen düzeldi durum yıllardır rahattim bu kadar şaşma yasamamistim basa sarmak sinir bozuyo

Doğru diyorsun rahat tim ama artık stres yapmaya başladım daha önce de yaşadım o zaman tabi yirmi yaşlarındaydım testler tedaviler hemen düzeldi durum yıllardır rahattim bu kadar şaşma yasamamistim basa sarmak sinir bozuyo
Vardır bunda da bir hayır.. diyorsundur demek kolay öyle ama.. gerçekten vardır bir hayır ben bebeğimi kaybettim ama vardır bir hayır dedim üzülerek ve gördüm sonunda hayrını. şer gibi görünen şeylerde de vardır hayır
sabret inş sen takmadıgnda gelecek adetin. sonra başlasın yeni süreç :)

Vardır bunda da bir hayır.. diyorsundur demek kolay öyle ama.. gerçekten vardır bir hayır ben bebeğimi kaybettim ama vardır bir hayır dedim üzülerek ve gördüm sonunda hayrını. şer gibi görünen şeylerde de vardır hayır
sabret inş sen takmadıgnda gelecek adetin. sonra başlasın yeni süreç :)
Doğru her serde hayır aramak lazim inşallah sabrimizin sonu mutlu olur çok şanslı bebisler gelecek bile isteye yolunu gozleye dualarla gözünün içine bakılacak inşallah

Doktora gittim geldim :) iyi mi kötü mü bilmiyorum ama.. Doktor şaşırdı kaldı.
Bugün 10. Gün ve yumurtalar baya büyük dedi..

Doktora gittim geldim :) iyi mi kötü mü bilmiyorum ama.. Doktor şaşırdı kaldı.
Bugün 10. Gün ve yumurtalar baya büyük dedi..
İğne mi olucaksin canım yani çatlama için kaç mm ki

İğne mi olucaksin canım yani çatlama için kaç mm ki
3 tane büyümüş bu ay maşallah diyim.. Geçen ay 2 taneydi.:nazar::nazar::nazar:
Ben klomen kullandım ama yine de 10. günde 18 mm 15mm ve 12 mm :nazar:
Çok hızlı büyümüş ama döllenmiyor işte kalitesiz nedense..
İşte 4 kez denicez dedi doktor klomen+iğne
Bu benim 2. denemem olacak inş gelir bebeğim bu kez.
Pazartesi tekrar çağırdı. Sanırım o zaman iğne olucam..
Doktor dedi bir de üçüz olurmuş... :)
Bir tanesi döllensin sağlıklı şekilde yeter ona şükredicem :) ama Allah verirse isterim tabi :)

3 tane büyümüş bu ay maşallah diyim.. Geçen ay 2 taneydi.:nazar::nazar::nazar:
Ben klomen kullandım ama yine de 10. günde 18 mm 15mm ve 12 mm :nazar:
Çok hızlı büyümüş ama döllenmiyor işte kalitesiz nedense..
İşte 4 kez denicez dedi doktor klomen+iğne
Bu benim 2. denemem olacak inş gelir bebeğim bu kez.
Pazartesi tekrar çağırdı. Sanırım o zaman iğne olucam..
Doktor dedi bir de üçüz olurmuş... :)
Bir tanesi döllensin sağlıklı şekilde yeter ona şükredicem :) ama Allah verirse isterim tabi :)
Üç olursa bak görsen işi ama ikiz güzeldir yaa çok severim öyle olsun isterim ben inşallah bu defa olur canım pko mu vardı sende de ben tahlillerimi yaptiricam ama hala regl gelmedi ilacim bugün bitiyor

Üç olursa bak görsen işi ama ikiz güzeldir yaa çok severim öyle olsun isterim ben inşallah bu defa olur canım pko mu vardı sende de ben tahlillerimi yaptiricam ama hala regl gelmedi ilacim bugün bitiyor
ilacın bitsin o zaman gelecek inş adetin.
Bana 2 yıl önce pko demişti doktor ama bu doktorum yok öyle bişi diyor :) rahim içi görüntü iyi adetlerim düzenli.. sıkıntı yok çok şükür
Belki tüpler tıkalıdır bilmiyorum. 4 kez deneyip hsg çekicez dedi doktor.

ilacın bitsin o zaman gelecek inş adetin.
Bana 2 yıl önce pko demişti doktor ama bu doktorum yok öyle bişi diyor :) rahim içi görüntü iyi adetlerim düzenli.. sıkıntı yok çok şükür
Belki tüpler tıkalıdır bilmiyorum. 4 kez deneyip hsg çekicez dedi doktor.
O kadar deneme yapılmadan önce tipler bakılsa daha iyi değil mi canım eğer sorun varsa boşa o kadar ilaç almış olursun baba da ilk ayda kafadan klomen verdi doktor şimdi gittiğim doktor çok şaşırdı hemen klomen ne alaka önce taramani yapalım kontroller bitsin ona göre ilaçla devam ederiz dedi bekliyorum testler için zaman gecmiyo :(

Kızlar yumurta neden catlamiyor acaba. Bende ilk defa eylülde korumayı birakmistim o ay yumurta 3.5 cm ye ulaştı catlamamis 40. Gün kendiliğinden adet oldum sonra 3 biz korunduk ama her yumurtlama dönemide 3aydir kan geliyo adetlerimde 28 günden 33 e çıktı .kismetse bu ay tekrar denemelere baslicam. Adetimin 6 günü bugun

Kızlar bir de bir arkadaşım yumurtlama döneminde havuç suyu iç dedi . Yumurtayı catlatiyor Muş bilginizeee

Kızlar yumurta neden catlamiyor acaba. Bende ilk defa eylülde korumayı birakmistim o ay yumurta 3.5 cm ye ulaştı catlamamis 40. Gün kendiliğinden adet oldum sonra 3 biz korunduk ama her yumurtlama dönemide 3aydir kan geliyo adetlerimde 28 günden 33 e çıktı .kismetse bu ay tekrar denemelere baslicam. Adetimin 6 günü bugun
Hormonlarina baktirdin mi canım mesela benim lh yüksek yani çatlama sorunu var demekmis

O kadar deneme yapılmadan önce tipler bakılsa daha iyi değil mi canım eğer sorun varsa boşa o kadar ilaç almış olursun baba da ilk ayda kafadan klomen verdi doktor şimdi gittiğim doktor çok şaşırdı hemen klomen ne alaka önce taramani yapalım kontroller bitsin ona göre ilaçla devam ederiz dedi bekliyorum testler için zaman gecmiyo :KK43:
evet doktorun çok doğru demiş
önce tüm kontroller yapılır, sonra ilaç tedavisine başlanır
tüpleri tıkalı olan birine istediğin kadar klomen ver hiçbir işe yaramaz

evet doktorun çok doğru demiş
önce tüm kontroller yapılır, sonra ilaç tedavisine başlanır
tüpleri tıkalı olan birine istediğin kadar klomen ver hiçbir işe yaramaz
Tarlusal kullandım regl bekliyorum tahliller için

Back