2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

yok canım üç gün de normal sayılır yoğunluğu nasıl önemli olan o aslında çocuk düşünürken menopoz da nerden çıktı
benim de ateş tablom bi istikrar göstermeye başladı ona göre regl olmama bi hafta var bakalım doğru sonuç alacak mıyım, bu arada tükürükle ovulasyon testi alıcam onu kullanıcam

Günaydın.
kargasa artık doktora git bence canım bir baktır hormon yumos vs. İnsallah her şey yolundadır. elmol gelir ins adetin ve başlar bebek sürecin.
Bugün çok durgunum

Günaydın.
kargasa artık doktora git bence canım bir baktır hormon yumos vs. İnsallah her şey yolundadır. elmol gelir ins adetin ve başlar bebek sürecin.
Bugün çok durgunum
canım zaten reglm bıttı gıbı bu ay gıdıcem doktora mutlaka ama hormon testlerı adetlıyken yapılıo dımı?valla bende bugun uykuluyum sureklı bı uyku modum var

canım zaten reglm bıttı gıbı bu ay gıdıcem doktora mutlaka ama hormon testlerı adetlıyken yapılıo dımı?valla bende bugun uykuluyum sureklı bı uyku modum var
Evet canım 2.3. Gün en doğrusu. Ama sen yumoslari bir kontrol ettir bakalım kaç tane var kaç mm?

ne zaman gıdım onun ıcın sence
Canım benim doktorum 10. Gün çağırdı kontrol için ama ben klomen kullanıyorum. Sen de o zamanlarda gidebilirsin ya da 12. Günü. Çatlama olmadan gitmen lazım işte :) ovulasyonu takip ediyorsun zaten.
Hadi bu ay ümitliyim ikimiz içinde :)

inşllah canım ınsallah.kayınvalıden gelıodu senın geldımı?benım ovu 15.gun oluyor ben 14.gun gıdeyım en ıyısı

şimdi aradım doktorumu en erken 26 ocaga verıyor randevu=((( randevusuz gıdıcem mecbur

şimdi aradım doktorumu en erken 26 ocaga verıyor randevu=((( randevusuz gıdıcem mecbur
Randevusuz git ya da özele git cnm.
Kayınvalıdem gelecekte henüz teşrif edemedi. Eşim bilet alsın diye bekliyordur.

özele gıdıyorum zatende cok yogun doktorumya hep böle...aman gelmesın ısallah gelemez en azından yumrtlamadan sonra gelse
Valla ben de öyle diyorum gelmesin rahat geçsin bu dönem diyede.. tabi eşime bir şey demiyorum ya iyi biri aslında ama ben stres oluyorum. Eşimde annemler var diye uf puf ederse diye korkuyorum. Stresten uzak durmamız lazımken strese yol açacak şeyler olmaz inş cnm.

amın canım hıc bellı olmuıokı benı hatırla ne guzel rahatım derken bır yıldır gelemeyen arkadasım geldı yatılı olarak hemde yumurtlama gunum ondan ıstedıgım verımı alamadım gecen ay

kızlar merhaba ekimde evlendim,ilk bir sene çocuk düşünmüyorduk fakat içimdeki çocuk sevgisinden dolayı bunu temmuz ağustosa kadar geri çektim temmuzda 9 aylık evli olucam. Bebekli arkadaşlarım en az 1 sene bekle diyorlar sizce erkenmi olur ?

yok canım erken falan olmaz bak bende2013 ekımde evlendım 1,5 yıl korundum suan pısmanım sonra sıkıntılı olabılıyor

yok canım erken falan olmaz bak bende2013 ekımde evlendım 1,5 yıl korundum suan pısmanım sonra sıkıntılı olabılıyor
canım korunma ilaçları hakkında çok eleştiri duydugum için ilaç kullanmıyorum zaten.Eşimde korunmuyor. Geri çekilme yönetmi kullanıyoruz oda bi yöntem değil tabi.Hani şimdi bile olsa asla erkendi neden oldu demem sevinirim. Ama aklımda da soru işaretleri var garip bi duygu.

bızde öyle korunduk canım hıc ılac kullanmadım ben hatta baska sebeplerle bıle olsa dogum kontrol hapı kullanmadım ama ne bılım zaman gecınce sankı vucut kendını öle hazırlıyor gıbı cok gecme kalma derım ben sana

Haklısın canım erken yaşta evlensem bide 4 yılda bekler insan ama artık okul üniversite flan 26 yasında evlendim . Hayırlsı olsun hkkımızda o zaman

Haklısın canım erken yaşta evlensem bide 4 yılda bekler insan ama artık okul üniversite flan 26 yasında evlendim . Hayırlsı olsun hkkımızda o zaman
aynen bende öyle okul unıv derken 25 de evlendım 2 yıl oldu ıste 30 a da bıse kalmadı=)

aynen bende öyle okul unıv derken 25 de evlendım 2 yıl oldu ıste 30 a da bıse kalmadı=)
aynen canım çocuğum doğucak 20 yasına geldiğinde ben nerdeyse 50 yasında olcam diyorum .şaka gibi geliyor ne kdr geç kalmısım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…