yok canım üç gün de normal sayılır yoğunluğu nasıl önemli olan o aslında çocuk düşünürken menopoz da nerden çıktıgunaydın kızlar gecer ya buda gecer hep bırlıkte beklıcez..ya bu arada bende bı garıplık var normalde benım reglım 5 gun surer gecen ay 4 surdu bu ay 3ncu gunum bıttı gıbı erken yasta menepozamı gırdım anlamadım
canım zaten reglm bıttı gıbı bu ay gıdıcem doktora mutlaka ama hormon testlerı adetlıyken yapılıo dımı?valla bende bugun uykuluyum sureklı bı uyku modum var
Evet canım 2.3. Gün en doğrusu. Ama sen yumoslari bir kontrol ettir bakalım kaç tane var kaç mm?canım zaten reglm bıttı gıbı bu ay gıdıcem doktora mutlaka ama hormon testlerı adetlıyken yapılıo dımı?valla bende bugun uykuluyum sureklı bı uyku modum var
ne zaman gıdım onun ıcın senceEvet canım 2.3. Gün en doğrusu. Ama sen yumoslari bir kontrol ettir bakalım kaç tane var kaç mm?
Canım benim doktorum 10. Gün çağırdı kontrol için ama ben klomen kullanıyorum. Sen de o zamanlarda gidebilirsin ya da 12. Günü. Çatlama olmadan gitmen lazım işte :) ovulasyonu takip ediyorsun zaten.ne zaman gıdım onun ıcın sence
inşllah canım ınsallah.kayınvalıden gelıodu senın geldımı?benım ovu 15.gun oluyor ben 14.gun gıdeyım en ıyısıCanım benim doktorum 10. Gün çağırdı kontrol için ama ben klomen kullanıyorum. Sen de o zamanlarda gidebilirsin ya da 12. Günü. Çatlama olmadan gitmen lazım işte :) ovulasyonu takip ediyorsun zaten.
Hadi bu ay ümitliyim ikimiz içinde :)
Randevusuz git ya da özele git cnm.şimdi aradım doktorumu en erken 26 ocaga verıyor randevu=((( randevusuz gıdıcem mecbur
özele gıdıyorum zatende cok yogun doktorumya hep böle...aman gelmesın ısallah gelemez en azından yumrtlamadan sonra gelseRandevusuz git ya da özele git cnm.
Kayınvalıdem gelecekte henüz teşrif edemedi. Eşim bilet alsın diye bekliyordur.
Valla ben de öyle diyorum gelmesin rahat geçsin bu dönem diyede.. tabi eşime bir şey demiyorumözele gıdıyorum zatende cok yogun doktorumya hep böle...aman gelmesın ısallah gelemez en azından yumrtlamadan sonra gelse
amın canım hıc bellı olmuıokı benı hatırla ne guzel rahatım derken bır yıldır gelemeyen arkadasım geldı yatılı olarak hemde yumurtlama gunum ondan ıstedıgım verımı alamadım gecen ayValla ben de öyle diyorum gelmesin rahat geçsin bu dönem diyede.. tabi eşime bir şey demiyorumya iyi biri aslında ama ben stres oluyorum. Eşimde annemler var diye uf puf ederse diye korkuyorum. Stresten uzak durmamız lazımken strese yol açacak şeyler olmaz inş cnm.
yok canım erken falan olmaz bak bende2013 ekımde evlendım 1,5 yıl korundum suan pısmanım sonra sıkıntılı olabılıyorkızlar merhaba ekimde evlendim,ilk bir sene çocuk düşünmüyorduk fakat içimdeki çocuk sevgisinden dolayı bunu temmuz ağustosa kadar geri çektim temmuzda 9 aylık evli olucam. Bebekli arkadaşlarım en az 1 sene bekle diyorlar sizce erkenmi olur ?
canım korunma ilaçları hakkında çok eleştiri duydugum için ilaç kullanmıyorum zaten.Eşimde korunmuyor. Geri çekilme yönetmi kullanıyoruz oda bi yöntem değil tabi.Hani şimdi bile olsa asla erkendi neden oldu demem sevinirim. Ama aklımda da soru işaretleri var garip bi duygu.yok canım erken falan olmaz bak bende2013 ekımde evlendım 1,5 yıl korundum suan pısmanım sonra sıkıntılı olabılıyor
bızde öyle korunduk canım hıc ılac kullanmadım ben hatta baska sebeplerle bıle olsa dogum kontrol hapı kullanmadım ama ne bılım zaman gecınce sankı vucut kendını öle hazırlıyor gıbı cok gecme kalma derım ben sanacanım korunma ilaçları hakkında çok eleştiri duydugum için ilaç kullanmıyorum zaten.Eşimde korunmuyor. Geri çekilme yönetmi kullanıyoruz oda bi yöntem değil tabi.Hani şimdi bile olsa asla erkendi neden oldu demem sevinirim. Ama aklımda da soru işaretleri var garip bi duygu.
Haklısın canım erken yaşta evlensem bide 4 yılda bekler insan ama artık okul üniversite flan 26 yasında evlendim . Hayırlsı olsun hkkımızda o zamanbızde öyle korunduk canım hıc ılac kullanmadım ben hatta baska sebeplerle bıle olsa dogum kontrol hapı kullanmadım ama ne bılım zaman gecınce sankı vucut kendını öle hazırlıyor gıbı cok gecme kalma derım ben sana
aynen bende öyle okul unıv derken 25 de evlendım 2 yıl oldu ıste 30 a da bıse kalmadı=)Haklısın canım erken yaşta evlensem bide 4 yılda bekler insan ama artık okul üniversite flan 26 yasında evlendim . Hayırlsı olsun hkkımızda o zaman
aynen canım çocuğum doğucak 20 yasına geldiğinde ben nerdeyse 50 yasında olcam diyorum .şaka gibi geliyor ne kdr geç kalmısım diyorumaynen bende öyle okul unıv derken 25 de evlendım 2 yıl oldu ıste 30 a da bıse kalmadı=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?