2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

hım anladım canımm ıyıymıs ya en azından tarıh bılınıyor falan bu ay bende gıdıcem ılac ıcın degılde bı baksın bakım buyumusmu falan
Evet git mutlaka kaç mm olmuş öğren. Ovulasyon testlerine devam edeceksin değil mi?
yumurta ne kadar büyümüş bakarsın kaç mm olmuş yumurtlama gününü de buldun mu ohhh tmmdır bu iş inş :)

Evet git mutlaka kaç mm olmuş öğren. Ovulasyon testlerine devam edeceksin değil mi?
yumurta ne kadar büyümüş bakarsın kaç mm olmuş yumurtlama gününü de buldun mu ohhh tmmdır bu iş inş :)
gecen ayda bulduk yumurtladımız gunu ama fıs cıktı=)))evet canım devam edıcem daha bı suru testım var.sen naptın sıparıs verdınmı test

gecen ayda bulduk yumurtladımız gunu ama fıs cıktı=)))evet canım devam edıcem daha bı suru testım var.sen naptın sıparıs verdınmı test
canım zaten doktora gidiyorum ve iğne oluyor 36 saat sonra çatlıyor. o yüzden sipariş etmedim.
Ya ben 2. seferde hamile olmuştm klomen +iğne
şimdi yine 2. olacak bu deneme inş yine olur ve sağlıklı olur
ama acaba bu ne kadar devam eder klomen iğne.. 3 kez denicem bırakıcam dedim ama..
cumartesi bunları da sorayım doktora..
3. de de olmazsa aşılama der bence :S

bencede canım 3den sonra asılama galıba aman sen dusunme bu defa olucak 2 ugurlu gelsın sana bende dıyorum ılk bebegım 3ncu denemede olmustu buda benım 3ncu ayım yıne tutar ıns=)

bencede canım 3den sonra asılama galıba aman sen dusunme bu defa olucak 2 ugurlu gelsın sana bende dıyorum ılk bebegım 3ncu denemede olmustu buda benım 3ncu ayım yıne tutar ıns=)
İnşallahhhhhhhhhhhhh
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Aminnnnnnnnnnn

Kizlar siz klomen daha once kulanmişsiniz size bi sorum olucak benim akintim oluyo ama 1 gun oluyo 2,3 gun olmuyo sonra yine oluyo anlamadim acaba klomenden mi ve son adet tarihim 16 aralik

hava bunaltıcı ıcım sıkıldı uyumak ıstıyroumm sureklı

aynen bende öyle sabah işe gelirken resmen kazıdım kendimi. yatıyım sürekli uyuyayım istiyorum. çok şükür bugun cuma :)

Selam kızlar. . Çok sıkıcı bir gün :) temizlik yapmam lazım benim de malum kayinvalide gelicek haftaya. Tam günü belli değil. Baskın yapacak herhalde :)))

Selam kızlar. . Çok sıkıcı bir gün :) temizlik yapmam lazım benim de malum kayinvalide gelicek haftaya. Tam günü belli değil. Baskın yapacak herhalde :)))
bende ancak c.ertesileri yapabılıorum calısınca..mıllet gezerken biz temızlık ne acı=)sen yarın doktora gıdıcen bıdee haber ver bakım ne alemdeymıs..benımde bıttı regl bugun bı damlacık gelmıs bugun temızlenır yarına baslarım calısmaua=)))

Haberdar ederimm :) hadi hayırlı olsun size de kolay gelsin. Bu ay bizim ayımız olsun gelsin bebislerimiz :)

Selam kızlar napiosunuz ? BBenim hala regl gelmedi üç tane kaldı sökturucu ilaçtan of iki aydır bu kadar uzadı gerçekten çok stresli üstelik bu ay klomen kullandım iğne olmadan regl getirmiyor mu ki o ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…