İnşallah bu ay olurbenım ılk gebelıgımde 3ncu denememde hamıle kalmıstım malesef kaybettım kurtaj oldum sımdıde 2.ncı denememdı bugun regl oldum 3 olucak canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu ay olurbenım ılk gebelıgımde 3ncu denememde hamıle kalmıstım malesef kaybettım kurtaj oldum sımdıde 2.ncı denememdı bugun regl oldum 3 olucak canım
saol canım ınsallah hepımızın olur bu ayİnşallah bu ay olur
beni de özle:)Yeni liste yapalım. Benim bat haftaya cumartesi ıgneye göre belli olur ama 25 Ocak diyorum şimdilik.
kargasa özlettin kendini. Gitme öyle habersiz :)
canım duygularımız karsılıklı sende bı ara kayboldun bende özlemıstım valla...evet canım ya senın bat ıgneye göre degısıodu gecen konustugumuzda 4 ocakta olcaktın ben oldum 4 ocakte=) valla canım bende bu ay hamıle kalamazsam gıdıcem doktora banada klomenmı verır naparsa yapsın bugun regl oldum ya cok sakınım ama ay sonuna sogru yıne aklım basımdan gıderYeni liste yapalım. Benim bat haftaya cumartesi ıgneye göre belli olur ama 25 Ocak diyorum şimdilik.
kargasa özlettin kendini. Gitme öyle habersiz :)
canım ovu testınde bıse yokkı gunde bı defa yapcan usenme yap..benım gecen aydan baya kalmıstı zaten bu ayda yapıcam 12nı gun gıbı baslarımbeni de özle:)
ben de buralardayım hep, benim de 2 ya da 3 şubat olur bat, bu ay çörek otu bal tarçına dikkat ediyorum , üşenmezsem ovu testi yapacam ve inofolic içiyorum sabah akşam, böyle takip etmek de istemiyorum pek ama, bakalım bi ay sonra neler olacak, keşke azcık zayıflayabilseydim bu aralar.....
ya işte saat takibi su içemem vs, ben işyerinde çok bunalıyorum sürekli kahve çay su tüketiyorum içeöek olarak, ama bi on - on beşgünlük denemeye çalışcam, wc ye giderken pet bardak ve testi götürmek zor olacak iş yerinde, saat beşte çıkıyorum işte, direk eve gitmeyebiliyorum bazen o yüzden dört gibi yapmam lazım, ben de gg den almıştım ama yapamadım duruyor öyle çoğu,canım ovu testınde bıse yokkı gunde bı defa yapcan usenme yap..benım gecen aydan baya kalmıstı zaten bu ayda yapıcam 12nı gun gıbı baslarım
bende calısıyorum canım cantama koyuyordum hergun tuvalate cantayla gırıp cıkodum=)valla ben hıc kur falan yapmadım suan yapmayıda dusunmuyorum dedıgım gıbı bu ayda olmazsa şubatta doktora gıdıcem ya şuan öle sakınımkı amann olursa olmazsada napım modundayım keske hep böyle kalabılsem...allahım bızı nasıl yaratıyor ya 3 gundur varya heryere saldırıyorum resmen bagırma cagırma sinirlerim o kadar gergindiki kendımden nefret ettım regl olunca suan sut dökmus kedı gıbıyım buda buyuk nımet bızım ıcın gerceken.ya işte saat takibi su içemem vs, ben işyerinde çok bunalıyorum sürekli kahve çay su tüketiyorum içeöek olarak, ama bi on - on beşgünlük denemeye çalışcam, wc ye giderken pet bardak ve testi götürmek zor olacak iş yerinde, saat beşte çıkıyorum işte, direk eve gitmeyebiliyorum bazen o yüzden dört gibi yapmam lazım, ben de gg den almıştım ama yapamadım duruyor öyle çoğu,
yapacam inş. bu ay,
sen başka herhanbi gi küre başlııcan mı
valla canım varya aslında hersey boş tek önemlı sey sakın kalabılmekbu ay destek olalım birbirimize inş., ben bal çörekotu ve tarçın da yutuyorum bi sabah bi akşam , eşime de zorllaaaaa bi kaşık yutturuyourm mümkün olduğunca, bende çok güzel bi makine var, bi başlığı var o makinanın çörekotunu da toz haline getiriyor çok şükür, bi haftalık hazırlıyorum ya da bi kaç günlük bayatlamasın diye, balparmakın balını kullanıyorum , inş bıkmadan yutarım bu ay
bence havalardandır=)) ben suan eve nasıl gıdıcem modumdayım cok kar yağıoo=(ay kızlar ben kolumu oynatmak istemiyorum göğüslerim fena oldu bu adet söktürücü ilaçtan dolayı mı acaba
yani canım acıyo demek istedim çamaşır bile inanılmaz rahatsız ediyor o eve gitme sorunu bende de var of çok soğukbence havalardandır=)) ben suan eve nasıl gıdıcem modumdayım cok kar yağıoo=(
=))))) regl olcan canıkom valla cok sogukk ya dısarı baktıkca ıcım usuooyani canım acıyo demek istedim çamaşır bile inanılmaz rahatsız ediyor o eve gitme sorunu bende de var of çok soğuk
olsam artık bu neydi bu kadar iki aydır beni çok üzdü acaba hava değişikliği mi etkiledi geçen yılda kışa girerken böyle bi kere çok uzamıştı yine ilaçla olmuştum=))))) regl olcan canıkom valla cok sogukk ya dısarı baktıkca ıcım usuoo
hersey olabılır canım hava degısımı stres bıde hamılelıkten önce vucut kendını hazırladıgı ıcın gecıkme olabılır öncesınde derlerolsam artık bu neydi bu kadar iki aydır beni çok üzdü acaba hava değişikliği mi etkiledi geçen yılda kışa girerken böyle bi kere çok uzamıştı yine ilaçla olmuştum
Hadi inşallah öyledir valla çok gecikince zor oluyohersey olabılır canım hava degısımı stres bıde hamılelıkten önce vucut kendını hazırladıgı ıcın gecıkme olabılır öncesınde derler
Ben daha regl bile olmadım düşün geçmiyorrrOyyyy bu ay geçer mi bat gelir mi yaaa :)