2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Uf puf niye yapıyor ki , istemiyor mu Bebek
İstiyor da armut piş ağzıma düş olsun istiyor. Gün aşırı çok geliyor beyfendiye.
Görev gıbı geliyormuş vs.
Aslında istiyor ama borç var bitse öyle olsa diyor.. zaten olmuyor ki bebek

İstiyor da armut piş ağzıma düş olsun istiyor. Gün aşırı çok geliyor beyfendiye.
Görev gıbı geliyormuş vs.
Aslında istiyor ama borç var bitse öyle olsa diyor.. zaten olmuyor ki bebek
Ovulasyon testi ile takip yaptın mı hiç Can'ım , denk mi getiremiyoruz acaba , bu ay usanmadan yapmayı düşünüyorum 11. Günden sonra gibi

Ovulasyon testi ile takip yaptın mı hiç Can'ım , denk mi getiremiyoruz acaba , bu ay usanmadan yapmayı düşünüyorum 11. Günden sonra gibi
Yapmadım hic. Çatlatma iğnesinden sonra gun asiri denicem bakalim hayirlisi :)

Kızlar ben de kismetse bu ay adet bitiminden itibaren denemeye başlamak istiyorum. Yaş 28 oldu. Aslında bi kaç ay önce karar verdim ama hemoroid sorunum çıktı tedavi oldum .inşallah tekrarlamak gebelikte korktuğum sey

Ben de bu yıl hatta bu ay isteyenlerdenim. Adetime 13 gün var. Yumurtlama gününde çalıştık :) umarım olur. Az zamandır deniyoruz aslında ama insan sabırsızlanıyor

Merhabalar doktora gittim bugün
Genital muayene ile her şey yolunda dedi.
Kan tahlili hormon vs istemedi.
Yine klomen ve estrofem verdi.
Bu ay 2. Ayım klomen ve çatlatma ignesiyle yola devam...
Hayırlısı bakalım.

Doktor verdi cnm evet folik asit te var içinde. Yumurta kalitesini artırmak içinmiş
O zaman iyi bişey doktorlar gebelik düşünenlerin aylar öncesinden folik asite başlamalarını tavsiye ediyo

KIZLAR GUNAYDIN BEN KAÇ GUNDUR TATILDEYIM GIREMEDIM SITEYE BUGUN BENDE ADET OLDUM ARALIK AYI HICBIRIMIZE IYI GELMEDI ISALLAH YENI YILDA YUZUMUZ GULER

KIZLAR GUNAYDIN BEN KAÇ GUNDUR TATILDEYIM GIREMEDIM SITEYE BUGUN BENDE ADET OLDUM ARALIK AYI HICBIRIMIZE IYI GELMEDI ISALLAH YENI YILDA YUZUMUZ GULER
Günaydın canım oh tatilini yaptın biraz rahatladın :) Ben de hala regl olmadım ilaç kullanıyorum olmak için

Günaydın canım oh tatilini yaptın biraz rahatladın :) Ben de hala regl olmadım ilaç kullanıyorum olmak için
ewet ya cok ıyı geldı:)ilacın bıtınce olursun tatlım 1 hafta ıcınde..önumuzde koca bı ay var sende regl olda tekrar lıste yapalımm

Selam kızlar benide alın aranıza 15 aylık evliyim bu ay ilk defa klomen kullanıyorum inşallah bu ay bebişlerimiz gelir

3 ay korundum 1 sehedirde olmadı yumurtam en fazla 16 cm oluyomuş oyüzden kendi kendine çatlamıyomuş inşallah bu ay düzelir :) sizin kaçıncı denemeniz
benım ılk gebelıgımde 3ncu denememde hamıle kalmıstım malesef kaybettım kurtaj oldum sımdıde 2.ncı denememdı bugun regl oldum 3 olucak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…