• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Kesinlikle çok kötü birşey iki aydır böyle oldum geç hep çok zor oluyor, düzenli olanlar çok şanslı allahın bir lütfu onlara ne güzel
evet canım kesınlıkle öle..ya ben ne kadar umutsuzum desemde hala ıcımde kucuk bı umut var kanda negatıf cıktı yoktur dıourm sonra belkı vardır erkendır ya dıyorum kafayı yıycem 3 ocak gelsın artık

evet canım kesınlıkle öle..ya ben ne kadar umutsuzum desemde hala ıcımde kucuk bı umut var kanda negatıf cıktı yoktur dıourm sonra belkı vardır erkendır ya dıyorum kafayı yıycem 3 ocak gelsın artık
Ne yalan söyliyim bende bile umut var kana bakılmadı ama ateş tablosundan 29. gün çatlama olmuş olabilir diye yorumlandı şuan 42. gün bide bi test beni bayağı coşturmuştu sonra çıkmadı bişey daha da yapmadım eğer o gün çatlamışsa şuan dpo 13 yani kanda dahi yeni çıkabilecek durumda belki yarın sabah bi test daha yaparım doktor öncesi

Ne yalan söyliyim bende bile umut var kana bakılmadı ama ateş tablosundan 29. gün çatlama olmuş olabilir diye yorumlandı şuan 42. gün bide bi test beni bayağı coşturmuştu sonra çıkmadı bişey daha da yapmadım eğer o gün çatlamışsa şuan dpo 13 yani kanda dahi yeni çıkabilecek durumda belki yarın sabah bi test daha yaparım doktor öncesi
vala canım ınsallah vardır dıyorum.benımde test yaptırdıgımde dpo11 yada 12ydı artık regl olana kadar kan vermem zaten ama ıdrar yaparım belkı 1-2 ocak gıbı

vala canım ınsallah vardır dıyorum.benımde test yaptırdıgımde dpo11 yada 12ydı artık regl olana kadar kan vermem zaten ama ıdrar yaparım belkı 1-2 ocak gıbı
yarın zaten doktor kan ister onu da ister gibi geliyor bana orda da görüp rahat ederim içim rahat ederse regl için ilaç da kullanırım

Hormon testleri 4. Gün yapılabilir mi ya randevu alamadım daha erkene :(

ben yazdım mı ya bu konuya emin de olamıyorum şimdi.
23 yaşımdayım 1,5 senedir evliyim ve hiç korunmadık malesef olmadı :(
geçen ay klomen+çatlatma iğnesi ovitrelle
kullandım 3 yumurtam vardı ama olmadı :(
Bu ay da denedik.
klomen kullandım pregnyl çatlatma iğnesi vuruldum.
bugün iğnemin ( iğne gününü saymazsak) 6. günü.
biz iğnedem önceki günü
iğneden sonraki 36. saati
ve ardındaki 4 günün hepsinideğerlendirdik.
Valla tüm hesaplamalarıma göre bir şekilde benim yumurtayla spermlerin karşılaşmış olması lazım :KK70:
umarım bu ay mutlu haberler verebilirim.
Bata 9 gün var.
progestanın da bugün 6. günü 4 gün sonra içmeyi bırakıcam. adete 5 gün kala yani.
muhtemelen dayanamayıp test yaparım ben

ben yazdım mı ya bu konuya emin de olamıyorum şimdi.
23 yaşımdayım 1,5 senedir evliyim ve hiç korunmadık malesef olmadı :KK43:
geçen ay klomen+çatlatma iğnesi ovitrelle
kullandım 3 yumurtam vardı ama olmadı :KK43:
Bu ay da denedik.
klomen kullandım pregnyl çatlatma iğnesi vuruldum.
bugün iğnemin ( iğne gününü saymazsak) 6. günü.
biz iğnedem önceki günü
iğneden sonraki 36. saati
ve ardındaki 4 günün hepsinideğerlendirdik.
Valla tüm hesaplamalarıma göre bir şekilde benim yumurtayla spermlerin karşılaşmış olması lazım :KK70:
umarım bu ay mutlu haberler verebilirim.
Bata 9 gün var.
progestanın da bugün 6. günü 4 gün sonra içmeyi bırakıcam. adete 5 gün kala yani.
muhtemelen dayanamayıp test yaparım ben
Hadi inşallah bu defa olmuştur canım :)

benim de adetim 1 gün geçti. fakat idrar testinde ikinci çizgi yok.adet olacakmışım gibi sancım var.Allahım inşallah hamileyimdir. inanın hasstalanmamak için mücadele ediyorum sanki. : ) işyerindeyim kaç defa lavaboya gidiyorum bir olumsuzluk var mı diye.İnşallah Allahın izniyle bebeğim olsun. dua edin arkadaşlar .Allah her isteyene çocuk nasip etsin inşallah.

benim de adetim 1 gün geçti. fakat idrar testinde ikinci çizgi yok.adet olacakmışım gibi sancım var.Allahım inşallah hamileyimdir. inanın hasstalanmamak için mücadele ediyorum sanki. : ) işyerindeyim kaç defa lavaboya gidiyorum bir olumsuzluk var mı diye.İnşallah Allahın izniyle bebeğim olsun. dua edin arkadaşlar .Allah her isteyene çocuk nasip etsin inşallah.
AMIN CANIM ALLAHIM HEPIMIZE SAGLIKLI COCUKLAR NASIP ETSIN

İnşallah olmazsın canım yeni seneye gün sayarak girersin :KK200:

amin... ilk mi olacak senin?

normalde yarın yapcaktım guya test bugun heycan dorukta olurdu aslında ıı oldu bı anda yaptırıp kurtulmam suan sudan serınım:KK70:

normalde yarın yapcaktım guya test bugun heycan dorukta olurdu aslında ıı oldu bı anda yaptırıp kurtulmam suan sudan serınım:KK70:
idrar testi yap canım bikaç tane al yap sabah idrarınla da yap ben de meraktayım herkesinkini :KK17:
offf bitmeyen mesai yapmışlar :KK51:

Back