• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Merhaba arkadaşlar, evliligimin 7. Ayindayim ben bu ay itibarıyla çocuk düşünmeye başladım. Yeni yıl hayırla gelsin inşallah :KK46:
İşk kez cocuk deniyorsanız neden klomen kullanıyorsun ki cnm? Bn adetimin 5. Günü klomen içmeye başladım tam bitiyordu adetim ama çoğaldı tekrardan iki gündür hala kanamam var bu klomenden midir sizce ?

İşk kez cocuk deniyorsanız neden klomen kullanıyorsun ki cnm? Bn adetimin 5. Günü klomen içmeye başladım tam bitiyordu adetim ama çoğaldı tekrardan iki gündür hala kanamam var bu klomenden midir sizce ?
Lh yüksek çıktı doktora gebelik düşünüyorum dedim klomen başlayalım yumurtaların beslensin bu değerlerle çocuk olmaz dedi yarın tekrar doktora cikicam 42. Gün hala regl olmadım gebelik de yok geçen hafta usg de kistte görünmedi yani yumurta çatlamış oluyor sanırım kendiliğinden

Klomen ben de hiç yan etki yapmadı sadece bu ay akintim çok oldu sanki üç kere yumurtlamis gibi hatta en yoğunu dundu şeffaf uzayan akıntı dedikleri bakalım yarın ne çıkacak

evde zaten 4 tane var:KK70:sabah yapım barı son umuttt
yaptın mı canım test,
walla dün sabah ben de yatak odaya kadar gittim testi almaya , sonra amaaan boşver dedim, tiksinir oldum o test esanasından sanki....çok yapıp da boş çıkınca yapmııcam dedim bakalım adet günüm de yaparım heralde

yaptın mı canım test,
walla dün sabah ben de yatak odaya kadar gittim testi almaya , sonra amaaan boşver dedim, tiksinir oldum o test esanasından sanki....çok yapıp da boş çıkınca yapmııcam dedim bakalım adet günüm de yaparım heralde
Yaptım canım bembeyaz cıktı cıgıden eser bıle yok zaten adet belırtılerım basladı

Kızlar ben de bugün doktora gidicem kar kıyamet nasıl olcak onu da bilmiyorum kör bahtim kara talihim

Günaydın arkadaşlar. Adetten eser yok zaten pembe açık kahve şeklinde azdı.
Kimyasal gebelik mi geçiriyorum yoksa :(

Şüphesi olan kızlar test yapın yeni yıla soru işaretleriyle girmeyin biz de merak ediyoruz o_O

Kızlar ben de doktordan geldim bu defa çok ilgili bo doktor buldum çok memnun kaldım beta istedi duruma göre sokturucu kullanicam üçüncü gün testleri verdi bi sürü yapılacak klomeni çok alakasız buldu niye başladın ona ya dedi ve usg de pko dedi ama önemli boyutta kistin yok dedi

canım stresten falan oluyor olmasın o kanama
Oldu öğleden sonra çok şükür cnm :) ama çok agrim var...
Kızlar ben de doktordan geldim bu defa çok ilgili bo doktor buldum çok memnun kaldım beta istedi duruma göre sokturucu kullanicam üçüncü gün testleri verdi bi sürü yapılacak klomeni çok alakasız buldu niye başladın ona ya dedi ve usg de pko dedi ama önemli boyutta kistin yok dedi
Hadi hayırlısı cnm ins bu doktorla bu ay hamiş olursun :)

Herkese musmutlu bebişli yıllar diliyorum ;)

Kızlar ben de adet oldum. Yeni yıla bu topikte hamile girebilen olmadı galiba , inş 14 şubat hediyesi olur lar bize , ocakta eşimin doğumgünü vardı güya o günü bekleyecektim hamile olsaydım , şimdi de hayalim 14 şubat , bakalım kısmet yine de , sizin eşiniz de çok üzülüyor mu adet olduğunuzda

Merhaba hanımlar ben de geldim :) bu sene mart nisan gibi beklediğimiz bir şey var o hallolsun da öyle düşünelim dedik bebeği :) 8 aylık evliyim. 20 kilo fazlam var bu sure içinde biraz kilo versem çok iyi olacak. Her şeyin hayırlısı

Kızlar ben de adet oldum. Yeni yıla bu topikte hamile girebilen olmadı galiba , inş 14 şubat hediyesi olur lar bize , ocakta eşimin doğumgünü vardı güya o günü bekleyecektim hamile olsaydım , şimdi de hayalim 14 şubat , bakalım kısmet yine de , sizin eşiniz de çok üzülüyor mu adet olduğunuzda
Ben de diyorum öyle olur inş. 14 subay hediyesi...
Üzülmüyor benimki

Back