- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
28 yasindayimSiZin yaşınız kaç , ne kadardır istiyorsunuz bebeği
5 aydır bebek yok :) uf puf çok. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 yasindayimSiZin yaşınız kaç , ne kadardır istiyorsunuz bebeği
Uf puf niye yapıyor ki , istemiyor mu Bebek28 yasindayim
5 aydır bebek yok :) uf puf çok. .
İstiyor da armut piş ağzıma düş olsun istiyor. Gün aşırı çok geliyor beyfendiye.Uf puf niye yapıyor ki , istemiyor mu Bebek
Ovulasyon testi ile takip yaptın mı hiç Can'ım , denk mi getiremiyoruz acaba , bu ay usanmadan yapmayı düşünüyorum 11. Günden sonra gibiİstiyor da armut piş ağzıma düş olsun istiyor. Gün aşırı çok geliyor beyfendiye.
Görev gıbı geliyormuş vs.
Aslında istiyor ama borç var bitse öyle olsa diyor.. zaten olmuyor ki bebek
Yapmadım hic. Çatlatma iğnesinden sonra gun asiri denicem bakalim hayirlisi :)Ovulasyon testi ile takip yaptın mı hiç Can'ım , denk mi getiremiyoruz acaba , bu ay usanmadan yapmayı düşünüyorum 11. Günden sonra gibi
İnofolic ne canım folik asit mi ben folbiol kullanıyorum bikac aydır öyle kendi kendimeİnofolic kullanan var miii
Doktor verdi cnm evet folik asit te var içinde. Yumurta kalitesini artırmak içinmişİnofolic ne canım folik asit mi ben folbiol kullanıyorum bikac aydır öyle kendi kendime
O zaman iyi bişey doktorlar gebelik düşünenlerin aylar öncesinden folik asite başlamalarını tavsiye ediyoDoktor verdi cnm evet folik asit te var içinde. Yumurta kalitesini artırmak içinmiş
Günaydın canım oh tatilini yaptın biraz rahatladın :) Ben de hala regl olmadım ilaç kullanıyorum olmak içinKIZLAR GUNAYDIN BEN KAÇ GUNDUR TATILDEYIM GIREMEDIM SITEYE BUGUN BENDE ADET OLDUM ARALIK AYI HICBIRIMIZE IYI GELMEDI ISALLAH YENI YILDA YUZUMUZ GULER
ewet ya cok ıyı geldı:)ilacın bıtınce olursun tatlım 1 hafta ıcınde..önumuzde koca bı ay var sende regl olda tekrar lıste yapalımmGünaydın canım oh tatilini yaptın biraz rahatladın :) Ben de hala regl olmadım ilaç kullanıyorum olmak için
hoşgeldın canım kacıncı denemenızSelam kızlar benide alın aranıza 15 aylık evliyim bu ay ilk defa klomen kullanıyorum inşallah bu ay bebişlerimiz gelir
3 ay korundum 1 sehedirde olmadı yumurtam en fazla 16 cm oluyomuş oyüzden kendi kendine çatlamıyomuş inşallah bu ay düzelir :) sizin kaçıncı denemenizhoşgeldın canım kacıncı denemenız
benım ılk gebelıgımde 3ncu denememde hamıle kalmıstım malesef kaybettım kurtaj oldum sımdıde 2.ncı denememdı bugun regl oldum 3 olucak canım3 ay korundum 1 sehedirde olmadı yumurtam en fazla 16 cm oluyomuş oyüzden kendi kendine çatlamıyomuş inşallah bu ay düzelir :) sizin kaçıncı denemeniz