2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

h
o süreçte zaten doktor ihtimale karşı coraspin veriyor. belkide bu yüzden Allah nasip etmiyor test yaptırmadım henüz yine kaybedebilirim diye.
hayırlısı inş
hakkında hayırlıs canım en zoru beklemek ınan sımdı erkenden ögrendm ya bebek olmadını sımdı adetı bekle gecsın yumurtlamayı bekle sonra tekar adetı bekle bekle:)kaç gundur annem cogköfte yapıyor yemıyorumhamıleyımdır dıye canımda cok ıstıyordu gıdımde bugun köfte yıycem=)))

oyyyy aynen valla.. saçımı boyatıcam ben de adet bi başlasın bitsin de :)

hıc bıse içesım gelmıyor yıne modum dusuk bugun
Benim de giderek modum düştü 41. gün ve ben hala regl olmadım başa sarıyorum sanki düzensizlik gerçekten çok sinir bozucu saati saatine olanlara imreniyorum

Veee adet oldum...
Yeni Yıl yeni ay yeni umut hadi hayırlısı.
15 inde çatlamış tam 14 gün sonra adet oldum.
Çatlamış ama döllenme olmamış. Hayırlısı bakalım.
Cuma günü 3. Gün sayıyorum. Doktora gideceğim.

İnşallah canim 2016 yeni bir başlangıç olsun hepimize. Regli düzenli gelenlere imrenmiyor değilim. Su gün olacam diyip oluyorlar. Ben geçilip gecikmedigini bile bilmiyorum bugün soğan kurune başladım umarım fayadasinj gorurum

Hayırlısıyla yeni yıla yeni umutla girelim arkadaşım :) yarın doktora cikicam bakalım ben de

canım yenı yılda ulasırsın işallah tüm isteklerine bu ay benımde olmadı napalım en azından regl olabılıyoruz o da buyuk bı sans.ya acaba catladgı halde nıye döllenmıo bızım yumurtamız=(ne ıcın gıdıcen doktora

Ins cnm :)
Soğan kurunun faydası olur mutlaka.
Hayırlısıyla yeni yıla yeni umutla girelim arkadaşım :) yarın doktora cikicam bakalım ben de
İnş. Cnm :) merakla bekliyorum doktorun diyeceklerini. Anlat hemen bize.

İnş cnm benim :) moral bozmadan devam yola... sorucam cuma günü doktora. %20 şans var ve denk gelmiyor işte nasip değil daha demek ki...
Yine yumurta takıbi için gidicem. Hormonlara baktırayim alçalan yükselen. ..

yazarım tabi canım yarın 10 45 de bakalım neler çıkacak

Kızlar bu arada ateş ölçümü yapıyorum demiştim ya dün ani düşüş oldu bugün yükseldi ve dün akşam akıntım en yoğun şekildeydi karnımdan iplik sökülür gibi geldi saçma olcak ama 41. gün yumurtlama diye bişey olabilir mi ki?

valla canım öle bıse varsa bıle doktorun görur bırazdan

canım randevum yarın :)
yıl sonu kafa dalgın ıs cok=))pardon canım..regl olamamak kötu ya ben gecen ay öyle oldum cok uzun surdu kendılıgımden olamadım zaten doktor ılac vermıstı aralıkta kendılıgımden regl olunca ne buyuk bı sans oldugunu anlamıstım cunku yenı bı sans bızım ıcın her döngu

Kesinlikle çok kötü birşey iki aydır böyle oldum geç hep çok zor oluyor, düzenli olanlar çok şanslı allahın bir lütfu onlara ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…