2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

valla ben umutlumuydum onu bıle bılmıyorum olmıcagı varsa göruyosun ovaluasyon testı falan fılanda bı ıse yaramıo.. ben subata hamıle olarak gırmek ıstıodum ama suan ocakta hamıle bıle kalsam allahbılır subatın kacında ögrenırım canım sıkıldı ama kocama bellı etmıyorum dun testı bıle sölemedım

Günaydın bugün gelir kırmızılar
günaydın canım gelırse gelsın napalım benımde umutlar bıttı bılıosn dün gece dedım ya kendı kendıme canını sıkma bosver gez eglen nasıl olsa olucak bı kere oldu bıdaha olur.kendımı tatıle verıcem bu ay yada baska eglencelere baska turlu kafa dagıtamam bı ay da gun saymak ıstemıyorum=(

Ovulasyon testi alıcam bu ay. Henüz hastalanmadim ama eli kulağında.
Eşimin ailesi gelicek öyle dağılır kafam herhalde.. sonra yine beklemek..
Allah ol diyecek olacak ama zamani var demek

evet olmayacaksa olmuyor , tek ilişkide hamile kalanlar var, aslında yanlış sanırım bu kadar takip etmemiz ...........

Kızlar 41. gün oldu ve regl gelmedi uzun zamandır düzenliydi iki aydır çok uzadı döngüm bu ay bebek istedim ama olmayacak regl de gelmiyor perşembe bakalım doktor ne diyecek

ah kızlar ah hepımızın derdı aynı valla pskılojım bozuldı benım ya

Allah nasip ediyor işte onlara.. bizi de böyle imtihan ediyor. hayırlısı bakalım.
ovulasyon testi nerden sipariş edeyim önerin var mı site marka vs?
canım gıttı gıdıyorda laboquıck marka ben 20 ovuasyon testı5tanede gebelık testı vardı ıcınde 20 tlye ladım

canım gıttı gıdıyorda laboquıck marka ben 20 ovuasyon testı5tanede gebelık testı vardı ıcınde 20 tlye ladım
tamam canım ben bir bakayım akşam ona.
bu ay iğneyle beraber denicem .. yumurta oluşuyor bizde ama kalıteli değil. yumurta kalitesini artırmak için bir şeyler yapalım bu ay :)

Kızlar kaliteli yumurta ve çatlama için sabah ada çayı akşam hayıt tohumu önerdiler ben onu denicem benim de çatlama problemim var

regl ikinci günden itibaren 15 gün deniliyor bu arada

canım ne duruosn yaptırsana allah korusun hadı varsa böle zorlukla kavustugumuz bebegımızı kaybetmeyelım tekrar
merkeze gitmem lazım o da tatilde ancak... bu ay olmadı ocağa kaldı. ocak sonunda yaptırıcam tatilde.
sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…