valla ben umutlumuydum onu bıle bılmıyorum olmıcagı varsa göruyosun ovaluasyon testı falan fılanda bı ıse yaramıo.. ben subata hamıle olarak gırmek ıstıodum ama suan ocakta hamıle bıle kalsam allahbılır subatın kacında ögrenırım canım sıkıldı ama kocama bellı etmıyorum dun testı bıle sölemedımNasip kısmet işte , ben de umutluydum senden ama .... Benim de dört ya da üç ocak bat , bakalım bekliyorum ben de , sabırsızlandıkça zor geçiyor ya , belli başlı sorunu olup da yıllarca tedavi görenleri düşünüp de sabırsızlanösnak lazım sanırım
günaydın canım gelırse gelsın napalım benımde umutlar bıttı bılıosn dün gece dedım ya kendı kendıme canını sıkma bosver gez eglen nasıl olsa olucak bı kere oldu bıdaha olur.kendımı tatıle verıcem bu ay yada baska eglencelere baska turlu kafa dagıtamam bı ay da gun saymak ıstemıyorum=(Günaydın bugün gelir kırmızılar
Ovulasyon testi alıcam bu ay. Henüz hastalanmadim ama eli kulağında.günaydın canım gelırse gelsın napalım benımde umutlar bıttı bılıosn dün gece dedım ya kendı kendıme canını sıkma bosver gez eglen nasıl olsa olucak bı kere oldu bıdaha olur.kendımı tatıle verıcem bu ay yada baska eglencelere baska turlu kafa dagıtamam bı ay da gun saymak ıstemıyorum=(
evet olmayacaksa olmuyor , tek ilişkide hamile kalanlar var, aslında yanlış sanırım bu kadar takip etmemiz ...........valla ben umutlumuydum onu bıle bılmıyorum olmıcagı varsa göruyosun ovaluasyon testı falan fılanda bı ıse yaramıo.. ben subata hamıle olarak gırmek ıstıodum ama suan ocakta hamıle bıle kalsam allahbılır subatın kacında ögrenırım canım sıkıldı ama kocama bellı etmıyorum dun testı bıle sölemedım
ŞANS İŞİ CANIM GERCEKTENşaşırdım kaldım etrafımda kaza ile hamile kalan o kadar çok kişi var ki
Allah nasip ediyor işte onlara.. bizi de böyle imtihan ediyor. hayırlısı bakalım.ŞANS İŞİ CANIM GERCEKTEN
canım gıttı gıdıyorda laboquıck marka ben 20 ovuasyon testı5tanede gebelık testı vardı ıcınde 20 tlye ladımAllah nasip ediyor işte onlara.. bizi de böyle imtihan ediyor. hayırlısı bakalım.
ovulasyon testi nerden sipariş edeyim önerin var mı site marka vs?
tamam canım ben bir bakayım akşam ona.canım gıttı gıdıyorda laboquıck marka ben 20 ovuasyon testı5tanede gebelık testı vardı ıcınde 20 tlye ladım
bende 2 ay daha bakıcam canım yoksa doktora gıdıcemtamam canım ben bir bakayım akşam ona.
bu ay iğneyle beraber denicem .. yumurta oluşuyor bizde ama kalıteli değil. yumurta kalitesini artırmak için bir şeyler yapalım bu ay :)
ben bu ay klomen ve iğneyle denedim olmadıbende 2 ay daha bakıcam canım yoksa doktora gıdıcem
canım ne duruosn yaptırsana allah korusun hadı varsa böle zorlukla kavustugumuz bebegımızı kaybetmeyelım tekrarben bu ay klomen ve iğneyle denedim olmadı
2. de olur diye ümitleniyorum çünkü daha önce 2. de olmuştu.
ben hala pıtılaşma testi de yaptırmadım
merkeze gitmem lazım o da tatilde ancak... bu ay olmadı ocağa kaldı. ocak sonunda yaptırıcam tatilde.canım ne duruosn yaptırsana allah korusun hadı varsa böle zorlukla kavustugumuz bebegımızı kaybetmeyelım tekrar
ben de hayıt ve aslan pençesi denicem bu ay hadi hayırlısıKızlar kaliteli yumurta ve çatlama için sabah ada çayı akşam hayıt tohumu önerdiler ben onu denicem benim de çatlama problemim var
1 ay suruyor canım.merkeze gitmem lazım o da tatilde ancak... bu ay olmadı ocağa kaldı. ocak sonunda yaptırıcam tatilde.
sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?