- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Evet çok düşük olsada çıkar cnm. Benim de şuan çıkar. Özel hastane para vermek istemiyorum. Çünku biliyorum adet olucam.kan versem cıkarmı kesın sonuc daha varya 3 ocak bat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok düşük olsada çıkar cnm. Benim de şuan çıkar. Özel hastane para vermek istemiyorum. Çünku biliyorum adet olucam.kan versem cıkarmı kesın sonuc daha varya 3 ocak bat
yaptırcam ya napım negatıfıde görursem ha 3 gun önce ha 3 gun sonra strestenkurtulayımEvet çok düşük olsada çıkar cnm. Benim de şuan çıkar. Özel hastane para vermek istemiyorum. Çünku biliyorum adet olucam.
Aynen cnm yaptır bence cunku stres bebeğe zarar verir. Zaten pıhtılaşma var ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi. Pıhtılaşma olanlarda. Çatlamadan 14 gün sonra test istiyor doktor.yaptırcam ya napım negatıfıde görursem ha 3 gun önce ha 3 gun sonra strestenkurtulayım
yaptırdım canım zaten hastanedeydım kuzenıme gıtmıstım verdım kan çıkar sımdıAynen cnm yaptır bence cunku stres bebeğe zarar verir. Zaten pıhtılaşma var ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi. Pıhtılaşma olanlarda. Çatlamadan 14 gün sonra test istiyor doktor.
o zaman daha erken aslında cunku benım yumurtaladan sonra 11.gunum falanAynen cnm yaptır bence cunku stres bebeğe zarar verir. Zaten pıhtılaşma var ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi. Pıhtılaşma olanlarda. Çatlamadan 14 gün sonra test istiyor doktor.
hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerin geliryaptırdım canım zaten hastanedeydım kuzenıme gıtmıstım verdım kan çıkar sımdı
0.100 değil ama bundan yüksek küçük bir değer çıkar. Yinede 0.100 çıkarsa 15. Gün bidaha test yaparsın cnm . Pıhtılaşma olduğu için erken davranman senin ve bebişin iyiliği için cnm. Ben eminim adet olucam yoksa test yaptırırdım.o zaman daha erken aslında cunku benım yumurtaladan sonra 11.gunum falan
sonuc cıktı canım 0,1=(bu ayda umut yok o kadarda calısmıstım oysakı=)ya ben bıda bı ay nasıl beklıcem0.100 değil ama bundan yüksek küçük bir değer çıkar. Yinede 0.100 çıkarsa 15. Gün bidaha test yaparsın cnm . Pıhtılaşma olduğu için erken davranman senin ve bebişin iyiliği için cnm. Ben eminim adet olucam yoksa test yaptırırdım.
Canım aynı durumdayız sen en azından eş yönünden şanslısın uf puf etmiyorsonuc cıktı canım 0,1=(bu ayda umut yok o kadarda calısmıstım oysakı=)ya ben bıda bı ay nasıl beklıcem
amann canımızı sıksak noluyokı yıne beklıcez yıne beklıcez....hıc umudum kalmadıkı bu 0,1i gördukten sonra artık regl olmayı beklıcemCanım aynı durumdayız sen en azından eş yönünden şanslısın uf puf etmiyor
Hep beraber Ocak ayında yine burda ovulasyon testi ile çalışmalara devam edeceğiz inşallah. Ama senin erken daha belki bebiş vardır emin de olamıyor ki insan. Biraz daha bekle cuma günü yine yaptır istersen cnm.
Sıkma canını. Beraber beklicez kaderimiz aynı zaten
Allahtan umut kesilmez canım. Durumumu biliyorsun bu ay bebiş olsa nasıl moral olcakti bana.. ama Rabbim nasip ederse olur ancak. Bir imtihan da bu belkide. Stres yapma illaki olacak gelecek bebeklerimiz. İşte sabretmek düşüyor bize.. yaaaa şubatı beklicez üzüm bir süre ama napalım. .amann canımızı sıksak noluyokı yıne beklıcez yıne beklıcez....hıc umudum kalmadıkı bu 0,1i gördukten sonra artık regl olmayı beklıcem
öyle canım allahtan umut kesılmez daha ıkımızde regl olmadık sonucta beklyelım yınedeAllahtan umut kesilmez canım. Durumumu biliyorsun bu ay bebiş olsa nasıl moral olcakti bana.. ama Rabbim nasip ederse olur ancak. Bir imtihan da bu belkide. Stres yapma illaki olacak gelecek bebeklerimiz. İşte sabretmek düşüyor bize.. yaaaa şubatı beklicez üzüm bir süre ama napalım. .
Çok yakın zaten ikimizin. Hamiş oluruz aynı ay ins. :)öyle canım allahtan umut kesılmez daha ıkımızde regl olmadık sonucta beklyelım yınede
inşallah canımÇok yakın zaten ikimizin. Hamiş oluruz aynı ay ins. :)
Aaa benim koca çok alınıyor o ne demek ya diyo pek gururlu :)Ben onu dedim işe yaramadı
Nasip kısmet işte , ben de umutluydum senden ama .... Benim de dört ya da üç ocak bat , bakalım bekliyorum ben de , sabırsızlandıkça zor geçiyor ya , belli başlı sorunu olup da yıllarca tedavi görenleri düşünüp de sabırsızlanösnak lazım sanırımamann canımızı sıksak noluyokı yıne beklıcez yıne beklıcez....hıc umudum kalmadıkı bu 0,1i gördukten sonra artık regl olmayı beklıcem
Bak bu yönden de şanslısın maşallah , ne güzel işteBenim kocamda o yok cok şükür:) Ama ben cok sabırsızım