Hayırlısı olsun canim. Bi an önce doktora mi gitsek ki kendiliğinden gelmesini beklesem daha da uzar gibi.Günaydın canım kocaman bi tek çizgi malesef kan testi daha uzucuydu sanırım onda üzülmüştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canim. Bi an önce doktora mi gitsek ki kendiliğinden gelmesini beklesem daha da uzar gibi.Günaydın canım kocaman bi tek çizgi malesef kan testi daha uzucuydu sanırım onda üzülmüştüm
ben şimdi aldım bi prof önerdiler on tane sıra açılmış ve sadece bir saat içinde alınıyor sıra bakalım ne çıkacak gebe izlem polikliniğiHayırlısı olsun canim. Bi an önce doktora mi gitsek ki kendiliğinden gelmesini beklesem daha da uzar gibi.
aynı his bende de oluyor yazeynepzumra canım yaptınmı testın. benımde teste 3 gun kaldı ama sankı zaman yaklasınca umutsuzluga dusuyorum
evet canı ya artık o 0,100 u görmekten mıdem bulanmıs.benım sat 3 aralık yumurtalamda 17 aralıktıaynı his bende de oluyor ya
önceki aylarda çıkan negatiflerin etkisi, senin sat neydi canım
düzenli mi adetlerin bat ı ocak 3 te mi beklyorsunevet canı ya artık o 0,100 u görmekten mıdem bulanmıs.benım sat 3 aralık yumurtalamda 17 aralıktı
2 ocakta beklıyorum canımdüzenli mi adetlerin bat ı ocak 3 te mi beklyorsun
ben de üç ocak2 ocakta beklıyorum canım
valla bende sıfır belırtı ama daha 5 gun var ya bende bu ay cok bırlıktelık olmadı ya işlerım yogundu eve heo yorgun gıttım=(4 gundur tık yok yanı ama yumurtlama dönemınnı bos gecmedım 3 gun arka arkaya ilişkii oldu heraldede önemlı olanda o ama yınede kafam karısık..benımde aynen ılk bebgım 3ncude oldu ama öldu=((ben de üç ocak
off yaaa takmak istemiyorum ama her ayki adet belirtilerim aynı başladı
ilk gebeliğimde hemencecik ilk denemede hamileydim yarabbim bu nasıl iş i o zmanalr evliliğim daha kötüydü, zaten bebek de öldü karnımda ikinci ayına girmeden, kısmet işte............
hayırlısı bazen içim çok rahat oluyor ama bazen de geriliyorum
Gittim yoğundu sonra ise geldim. 0.100 görmek istemiyorum. Ağrım var baya. Adet olucam bence. O yüzden bekliyorum. İdrarda negatıfı gördümzeynepzumra canım yaptınmı testın. benımde teste 3 gun kaldı ama sankı zaman yaklasınca umutsuzluga dusuyorum
Özel mi devlet hastanesi mi?günaydın
kızlar bende cuma gittim doktora. polistik over var dedi. ama bu yumurtlamana engel olmuyor dedi. bir kere hamile kaldın sonuçta dedi. bisürü hormon testi verdim. birde kan pıhtılaşması testi istedi. sonuçlarım için arayacağım ona göre bizde yumurta takibine başlayacağız
İyi yapmissin canim. Hangi sehirdesin sen. Özele mi devlete mi al-din randevuyuben şimdi aldım bi prof önerdiler on tane sıra açılmış ve sadece bir saat içinde alınıyor sıra bakalım ne çıkacak gebe izlem polikliniği
sakaryadayım canım araştırma hastahanesinden sıra aldımİyi yapmissin canim. Hangi sehirdesin sen. Özele mi devlete mi al-din randevuyu
İdrar da çıkmıyor bence direk kan yap cnmhakkında hayırlısı olsun canım bende yarın evde ıdrar yapsam cokmu erken 4 gun kalmıs olucak
yok ya kan ıcın hazır degılım çok üzülüyorum negatıf cıkıncaİdrar da çıkmıyor bence direk kan yap cnm
ben senden gerçekten umutluyum canım ya, iyi değerlendirdin yum günlerini, kısmet tabi ki herşeyyok ya kan ıcın hazır degılım çok üzülüyorum negatıf cıkınca
öyle canım kısmet bu ıslerben senden gerçekten umutluyum canım ya, iyi değerlendirdin yum günlerini, kısmet tabi ki herşey
İyi yapmissin canim. Ben istanbuldayim burda devlet hast ne gitmek işkence resmensakaryadayım canım araştırma hastahanesinden sıra aldım
yok ya kan ıcın hazır degılım çok üzülüyorum negatıf cıkınca
Burda da işkence emin ol doktorlar doğru düzgün tetkik isteyip bakmıyo iki test istedi aslında toplu değerlendirilmesi gereken bişey değişik işlerİyi yapmissin canim. Ben istanbuldayim burda devlet hast ne gitmek işkence resmen
kan versem cıkarmı kesın sonuc daha varya 3 ocak batBence hamilesin. İçimdeki ses öyle diyor