- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Evet en son 4 aralıkta adetim. Ama iğneden 14.-17 sonrada adet olabilir.canım daha cok var adetıne
SENIN 14.GUN YARINMIEvet en son 4 aralıkta adetim. Ama iğneden 14.-17 sonrada adet olabilir.
Evet canım.SENIN 14.GUN YARINMI
yarın dogru sonucu verır artık sanırsam.ne guzel geldı vaktın hayırlı olu rınsallah benım daha bır haftam var=(Evet canım.
İdrar negatif olur. Pazartesi artık kan tahlili. Ama dediğim gibi hasta olcak gibiyimyarın dogru sonucu verır artık sanırsam.ne guzel geldı vaktın hayırlı olu rınsallah benım daha bır haftam var=(
ya ben cok bılmıyorumda bu konuları 14.gun negatfmı olur bende dıodum 14 gun ıdrarda bakım kan vermek ıstemıyorum cunku.eger öyleyse ben 2 ocakta kan verırım dırekİdrar negatif olur. Pazartesi artık kan tahlili. Ama dediğim gibi hasta olcak gibiyim
Seni çok iyi anlıyorum Can'ım , havuç suyu hergün sıkmak çok zor ya , keçi boynuzu da gözüne sokar gibi oluyor maalesefOyyyy daralıyorum bir an önce hamile olayım istiyorum. Yoksa bıdahakı ay yine uf püf uğraş. ..
Adet olcak gibi ağrım var
Katı meyve sıkacağı var. Pekmezi de meyve salatası üstüne koy öyle yesinSeni çok iyi anlıyorum Can'ım , havuç suyu hergün sıkmak çok zor ya , keçi boynuzu da gözüne sokar gibi oluyor maalesef
Canim kaç gün oldu regl geceliKizlaaaar ben hala beklemedeyim testler negatif regl de yok gelemedi heryerim şişti sanki açıyor ne çektim bee
Regl düzensiz zaten canım 40 günü bulabiliyor döngü 38 inci gün hala regl olmadım testler negatifCanim kaç gün oldu regl geceli
Benim de iki ay oldu hala yok. Test de negatif sistim kaldım öyle sancim çok ama gelmedi halaRegl düzensiz zaten canım 40 günü bulabiliyor döngü 38 inci gün hala regl olmadım testler negatif
Sürekli böyle mi canım doktora gitmiş miydin bunun için benim pco sanırım problemim lh yuksekBenim de iki ay oldu hala yok. Test de negatif sistim kaldım öyle sancim çok ama gelmedi halacivanpercemi iciyorum şimdi gelsin diye benimki de düzensiz geç olurum ama bu ay çok gecikti
Gunaydinnn :) bende daha olmadim canim. Ama hic suphem olmadigi icin test yapmadim. Sat 28 kasimdi. 13. 14 aralikta ymrtam catladi. Her an olabilirim.yani.Sürekli böyle mi canım doktora gitmiş miydin bunun için benim pco sanırım problemim lh yuksek
Ben de sanırım doktor takibinde anlicam yumurtlama işini ovulasyon testleri ateş grafiği ise yaramadı hepsi muamma karışıkGunaydinnn :) bende daha olmadim canim. Ama hic suphem olmadigi icin test yapmadim. Sat 28 kasimdi. 13. 14 aralikta ymrtam catladi. Her an olabilirim.yani.
16 17 yaslarimda gitnistim çok önemli bi problem yok demişti PCO var demedi . ama sanırım PCO var.Sürekli böyle mi canım doktora gitmiş miydin bunun için benim pco sanırım problemim lh yuksek
Aynı durumdayız canım bana da pko demedi ama herşey onu gösteriyor hatta su an bile pko şüphesi var dedi ben de yedi aylık evliyim benim de yeni yeni şaştı uzamaya başladı döngü16 17 yaslarimda gitnistim çok önemli bi problem yok demişti PCO var demedi . ama sanırım PCO var.bir yıldır düzenli oluyordu iki aydır bu kadar uzadı. 5 aylık evliyim bu arada
Haklısın canım yarın sıra alicam iyi bi doktor buldum onunla devam edicem tedaviyeAdet olcakmis gibi ağrım var İğnenın 15. Günü bugün. .
elmol canım doktora gitmelisin gebelik yoksa söktürücü verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?