2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

İdrar negatif olur. Pazartesi artık kan tahlili. Ama dediğim gibi hasta olcak gibiyim
ya ben cok bılmıyorumda bu konuları 14.gun negatfmı olur bende dıodum 14 gun ıdrarda bakım kan vermek ıstemıyorum cunku.eger öyleyse ben 2 ocakta kan verırım dırek

Kizlaaaar ben hala beklemedeyim testler negatif regl de yok gelemedi heryerim şişti sanki açıyor ne çektim bee

Regl düzensiz zaten canım 40 günü bulabiliyor döngü 38 inci gün hala regl olmadım testler negatif
Benim de iki ay oldu hala yok. Test de negatif sistim kaldım öyle sancim çok ama gelmedi hala civanpercemi iciyorum şimdi gelsin diye benimki de düzensiz geç olurum ama bu ay çok gecikti

Benim de iki ay oldu hala yok. Test de negatif sistim kaldım öyle sancim çok ama gelmedi hala civanpercemi iciyorum şimdi gelsin diye benimki de düzensiz geç olurum ama bu ay çok gecikti
Sürekli böyle mi canım doktora gitmiş miydin bunun için benim pco sanırım problemim lh yuksek

Sürekli böyle mi canım doktora gitmiş miydin bunun için benim pco sanırım problemim lh yuksek
Gunaydinnn :) bende daha olmadim canim. Ama hic suphem olmadigi icin test yapmadim. Sat 28 kasimdi. 13. 14 aralikta ymrtam catladi. Her an olabilirim.yani.

Gunaydinnn :) bende daha olmadim canim. Ama hic suphem olmadigi icin test yapmadim. Sat 28 kasimdi. 13. 14 aralikta ymrtam catladi. Her an olabilirim.yani.
Ben de sanırım doktor takibinde anlicam yumurtlama işini ovulasyon testleri ateş grafiği ise yaramadı hepsi muamma karışık

16 17 yaslarimda gitnistim çok önemli bi problem yok demişti PCO var demedi . ama sanırım PCO var. bir yıldır düzenli oluyordu iki aydır bu kadar uzadı. 5 aylık evliyim bu arada

16 17 yaslarimda gitnistim çok önemli bi problem yok demişti PCO var demedi . ama sanırım PCO var. bir yıldır düzenli oluyordu iki aydır bu kadar uzadı. 5 aylık evliyim bu arada
Aynı durumdayız canım bana da pko demedi ama herşey onu gösteriyor hatta su an bile pko şüphesi var dedi ben de yedi aylık evliyim benim de yeni yeni şaştı uzamaya başladı döngü

Adet olcakmis gibi ağrım var İğnenın 15. Günü bugün. .

elmol canım doktora gitmelisin gebelik yoksa söktürücü verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…