Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım o zaman ıkı gun daha bekle ondan sonra tekrarla bence cunku daha bızım ıcın cok erken bata cok varİdrar testi negatif demek ki ilaç etkisini kaybetmiş. Geçen hafta denemek için yapmıştım pozitif çıkmıştı.
Kan testi yaptırmak lazım
Pazartesi kan testi yaptırcam ins.evet canım o zaman ıkı gun daha bekle ondan sonra tekrarla bence cunku daha bızım ıcın cok erken bata cok var
Belirtin var mı peki Can'ım , benim göğüslerle taş oturmuş gibi ama hep adete som bi hafta kalasan başlar bu Ağrı'm , bi de bu ay aksi gibi pek ilişki olmadı , eşim iyice panik oldu yumurta takibi yaptırdım ya , en ilişkili geçmesi gereken ay çok çok az oldukızlar bır gunumuz daha gectı çok bekledık be=)daha bu topıkte kımse adette olmadı=) heycan ıcındeyiz
canım neden korkuyosun negatif sonuçtan mıKorkuyorum
Aynen canım. İğnenın 12. Günü negatif cikti test tabi idrar testicanım neden korkuyosun negatif sonuçtan mı
aslında kanda çıkar dimi şuan inşallah kandırıyordur seni testler canımAynen canım. İğnenın 12. Günü negatif cikti test tabi idrar testi
İnş cnm . Kanda çıkar bugün 13.gun iğne olalı. Ama imkanım yok. Pazartesi kan testi yaptıracağım. Ya da adeti mi beklesem bilmiyorumaslında kanda çıkar dimi şuan inşallah kandırıyordur seni testler canım
Kendini strese sokmaktansa öğren bir an önce hayırlısıyla olmuştur korktuğun sonuçtan da etkilenme canım yeni ay yeni umut demek ben de regl bekliyorum hala gelmedi testler de negatif zaten olsa usgde görürdü diye düşünüyorum doktor için gerçi doktora da güvenmedim ya neyseİnş cnm . Kanda çıkar bugün 13.gun iğne olalı. Ama imkanım yok. Pazartesi kan testi yaptıracağım. Ya da adeti mi beklesem bilmiyorum
İyi bir doktora git canım. Bu ay bebeğime çok ihtiyacım var. Ocak ayında eşimin ailesi olcak o zaman olmaz malesef.. şubata kalırKendini strese sokmaktansa öğren bir an önce hayırlısıyla olmuştur korktuğun sonuçtan da etkilenme canım yeni ay yeni umut demek ben de regl bekliyorum hala gelmedi testler de negatif zaten olsa usgde görürdü diye düşünüyorum doktor için gerçi doktora da güvenmedim ya neyse
Öyle yapıcam canım inşallah senin için de güzel haber gelir yeni yılla canımİyi bir doktora git canım. Bu ay bebeğime çok ihtiyacım var. Ocak ayında eşimin ailesi olcak o zaman olmaz malesef.. şubata kalır
İnş cnm ins hiç belirti yok. Çokta iyi değerlendiremedik ama hayırlısı ins.Öyle yapıcam canım inşallah senin için de güzel haber gelir yeni yılla canım
ay amın canımda bende zaman yaklastıkca umudum tukenıyor.sureklı ruyalar göruyorum bu ara hararetlı ve bebekle ılgılı ruyalar nasıl bı psıkoljdeyım dusun)=)Merhaba canım hadi birimiz yeni yıla hamiş girelim inşallah zaman geçmiyorrr
çok bu kadar stres olup düşünme canım yansıyomuş çok rahat ol biraz bilinçaltını etkilemiş epey ben yaza kadar olsa güzel olar olmazsa nasip diyorum ufaktan kontrol tedavi de önlemi alıyorum ama çok takılmak iyi gelmez insana canım zaten ne zaman pozitif olsa uçucaz ama negatif çıkarsa yıkılmamak lazımay amın canımda bende zaman yaklastıkca umudum tukenıyor.sureklı ruyalar göruyorum bu ara hararetlı ve bebekle ılgılı ruyalar nasıl bı psıkoljdeyım dusun)=)