ben de aynı rüyalar falan, şükret ki benden gençsin canımay amın canımda bende zaman yaklastıkca umudum tukenıyor.sureklı ruyalar göruyorum bu ara hararetlı ve bebekle ılgılı ruyalar nasıl bı psıkoljdeyım dusun)=)
öylede canım senın ılk ayın daha zaman gectıkce ınsanın elınde degıl kı o nekadar dusunmuyım desende boşçok bu kadar stres olup düşünme canım yansıyomuş çok rahat ol biraz bilinçaltını etkilemiş epey ben yaza kadar olsa güzel olar olmazsa nasip diyorum ufaktan kontrol tedavi de önlemi alıyorum ama çok takılmak iyi gelmez insana canım zaten ne zaman pozitif olsa uçucaz ama negatif çıkarsa yıkılmamak lazım
ınşallah canım ya aman ben araba falan ıstemıyorum dun esım dıyor arabanı degıstırcem yok dedım ya bana karısma hıc bıseye odaklanamaıyorum bebegım olsn bıse ıstemıyorum dıyorum ınunda ısıne geldiben de aynı rüyalar falan, şükret ki benden gençsin canım
inş rabbiimm inş yılbaşına hamile gireriz yaaaaaaaaaaaaaaa
bi de istediğim arabayı alırız
doğru canım daha başındayım ters giden herşeye şimdiden canım sıkılıyor zaman geçtikçe nasıl olur bilemiyorumöylede canım senın ılk ayın daha zaman gectıkce ınsanın elınde degıl kı o nekadar dusunmuyım desende boş
canım umıtsızlıhe dusme ya lutfen nerden bılebılırzkı belkı var belkı yokBu ay bende bebiş yok sanırım. Hiç içime doğmuyor. Pazartesi netleşir artik.
Allah nasip eder ins ama his işte ne biliyim. Hiç bir belirti yok.canım umıtsızlıhe dusme ya lutfen nerden bılebılırzkı belkı var belkı yok
ya ınan ben hamılekaldıgım ay öyleydım dusun adetım ıkı gun gecmıs ce ben hala test yapmamıstım bı arkadasla kousurken dedıkı ya delımısın gıt bı test yap merak ettım gıttım kan verdım geldım calısmaya devam ettım 4 saat sonra gıttım almaya hıc umudum yoktu bı baktım 381 mı neydı tam hatrlamıyrom soookkk..şimdide o sonucu görmek ıcın can atıyorumAllah nasip eder ins ama his işte ne biliyim. Hiç bir belirti yok.
İnş yine görürsün daha önce ben 500 küsürde görmüştümya ınan ben hamılekaldıgım ay öyleydım dusun adetım ıkı gun gecmıs ce ben hala test yapmamıstım bı arkadasla kousurken dedıkı ya delımısın gıt bı test yap merak ettım gıttım kan verdım geldım calısmaya devam ettım 4 saat sonra gıttım almaya hıc umudum yoktu bı baktım 381 mı neydı tam hatrlamıyrom soookkk..şimdide o sonucu görmek ıcın can atıyorum
inşallah sende görürsün arkadasım.çok da sıkma canını boşver bızden hıcbıse önemlı degıl sen saglıgını kaybedersen nolcak herseyın bası senın saglıgınİnş yine görürsün daha önce ben 500 küsürde görmüştüm
Bu ay mutsuzum baya(
İnş cnm ins... duam hepimiz için.inşallah sende görürsün arkadasım.çok da sıkma canını boşver bızden hıcbıse önemlı degıl sen saglıgını kaybedersen nolcak herseyın bası senın saglıgın
benımde esımın aılse bugun gelıo ama 1 hafta kalır gıder zaten yumurtlamam fa gectı bu ay.valla canım onları ne dusunuosn gece olunca kapını kapatıp yatıosun sonucra aranızda yatıcak degıılerİnş cnm ins... duam hepimiz için.
Sağlık evet...
Eşimin ailesi gelicek ona da cnm sıkkın.
Sözde bana destek için ama geldi mi 1 ay kalıyorlar kardeşi ile. Benim derdim var onlar kah kah güler eğlenir... onlar varken bebek çalışması olmaz. Hep sıkıntı... gel de düşünme.
Ben düşünmüyorum eşim istemiyor. Çok saçma biliyorum ama. . Soğudum herşeyden sayesinde.benımde esımın aılse bugun gelıo ama 1 hafta kalır gıder zaten yumurtlamam fa gectı bu ay.valla canım onları ne dusunuosn gece olunca kapını kapatıp yatıosun sonucra aranızda yatıcak degııler
Ben ikisini de istiyorum ya bi eşine demişsin ya tek çocuk olsun şimdi vs ben öyle bişey desem komple cinsellik biter heralde biZde. , eşim çok mı dert ediyor bilmiyorum. Daha. Çok ilişki ol ası gerekirken daha az oluyo yaa, o da çok istiyor halbuki çocuk , takviye ilaç da alıyor ama yok , var mı bi önerisi olanınşallah canım ya aman ben araba falan ıstemıyorum dun esım dıyor arabanı degıstırcem yok dedım ya bana karısma hıc bıseye odaklanamaıyorum bebegım olsn bıse ıstemıyorum dıyorum ınunda ısıne geldi
canım tek önerı sölemıcen planlı yaptıgını bırden sen gelıstırcen sankı öylesıne ıstıomus gıbı ya dusun benım esım cok ıstekldır normalde ilk defa bu ay dedımkı bugun yumurtlama gunum ılıskı lazım dedım adam zorla bırlıkte oldu resmen bı kasıldıBen ikisini de istiyorum ya bi eşine demişsin ya tek çocuk olsun şimdi vs ben öyle bişey desem komple cinsellik biter heralde biZde. , eşim çok mı dert ediyor bilmiyorum. Daha. Çok ilişki ol ası gerekirken daha az oluyo yaa, o da çok istiyor halbuki çocuk , takviye ilaç da alıyor ama yok , var mı bi önerisi olan
Keçiboynuzunu pekmezi taze havuç suyu icir cem bu ay eşimeBen ikisini de istiyorum ya bi eşine demişsin ya tek çocuk olsun şimdi vs ben öyle bişey desem komple cinsellik biter heralde biZde. , eşim çok mı dert ediyor bilmiyorum. Daha. Çok ilişki ol ası gerekirken daha az oluyo yaa, o da çok istiyor halbuki çocuk , takviye ilaç da alıyor ama yok , var mı bi önerisi olan
ahah bu erkekler de cokgarıp arkadas ya..sıkma sen canını sen bıraz kafanı dagıt arkadaslarınla falan görus ıyı gelıyrBen düşünmüyorum eşim istemiyor. Çok saçma biliyorum ama. . Soğudum herşeyden sayesinde.
Duvarlarüstüme üstüme geliyor oyyyy canım çok sıkılıyor
Oyyyy daralıyorum bir an önce hamile olayım istiyorum. Yoksa bıdahakı ay yine uf püf uğraş. ..ahah bu erkekler de cokgarıp arkadas ya..sıkma sen canını sen bıraz kafanı dagıt arkadaslarınla falan görus ıyı gelıyr
canım daha cok var adetıneOyyyy daralıyorum bir an önce hamile olayım istiyorum. Yoksa bıdahakı ay yine uf püf uğraş. ..
Adet olcak gibi ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?