2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Geç döllenme olmuş mudur acaba tekrar test yaptirsan canim
Kan testi hiç vermedim canım ama evdeki testlerde hicbi kıpırtı yok onu görmeden de test vermek istemiyorum biraz daha bekleyeyim diyorum

Kan testi hiç vermedim canım ama evdeki testlerde hicbi kıpırtı yok onu görmeden de test vermek istemiyorum biraz daha bekleyeyim diyorum
Canim daha önce de söylemiştim ama. Benim bi arkadaşım var onunki de duzenli dwgilmis.geçmiş günü kan testi yaptırmış çıkmamış.15 gün daha bekleyip kadın dogumcuya gitmiş bebek ultrsaonda gözükmüş. Herşey olabilir yani

Ne mutlu ona ne güzel bi sürpriz o öyle inşallah bana da nasip olur bekliyorum şimdilik regli de olsam benim için iyi bi durum baştan testlerimi yaptırıp iyi bi tedavi istiyorum bu ay çok kafam karıştı

Az önce test yaptım garip bişey çıktı aklım karıştı acaba test mi bozuk ki belli belirsiz bişey var sanki ben mi hayal görüyorum acaba

Eklentiler

• IMAG0306.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 48
Az önce test yaptım garip bişey çıktı aklım karıştı acaba test mi bozuk ki belli belirsiz bişey var sanki ben mi hayal görüyorum acaba
Ewet canim gözüküyor birşeyler :) inşallah sana bana isteyen herkese nasip olur.. Aynı durumdayız bende regl olmayı bekliyorum olsam da testlerimi yaptirsan diye

Ewet canim gözüküyor birşeyler :) inşallah sana bana isteyen herkese nasip olur.. Aynı durumdayız bende regl olmayı bekliyorum olsam da testlerimi yaptirsan diye
Yaa gerçekten gördün mü eşim de var sanki bişey dedi ama ben mi yaniliyorum diyorum cokta belirsiz inşallah güzel sonuçlar alırız canım hepimize nasip olur birer bebis :)

Yaa gerçekten gördün mü eşim de var sanki bişey dedi ama ben mi yaniliyorum diyorum cokta belirsiz inşallah güzel sonuçlar alırız canım hepimize nasip olur birer bebis :)
Sağda en köşede var gibi canim inşallah vardır :) sen bi kan testi yaptirsana :)

Sağda en köşede var gibi canim inşallah vardır :) sen bi kan testi yaptirsana :)
Testi yenilicem bide sabah yapicam bunu akşam yedim içtim öyle arada yaptım sabah unutmuşum bide son testti yarın alırım yeni diye öylesine yaptım bakalım sabah ne çıkacak sunda net görmeden kan istemiyorum üzücü oluyor onun sonucu eylülde korunurken geciktim dusunmuyodum kan testi verdim bi baktım sonuca üzülüyorum resmen çocuk isteği aklıma o zaman düştü

Yarın yap da hayırlı haberler ver insallah canim . çok merak ettim inan. O negatif sonucu gormek gerçekten çok uzuyor insanı

Canim çok stres yapıyorsun sanırım ben çok takmamaya başladım. Kpss ye çalışmaya baslicam daha çok unuturum inşaallah
Günaydın canım kocaman bi tek çizgi malesef kan testi daha uzucuydu sanırım onda üzülmüştüm

Günaydın canım kocaman bi tek çizgi malesef kan testi daha uzucuydu sanırım onda üzülmüştüm
gunaydın canım sıkma canını ya doktora gıt bı an önce sökturucu verır.korunmayı bırakınca bı sure duzensızlık oluyor bebekten önce

öy
gunaydın canım sıkma canını ya doktora gıt bı an önce sökturucu verır.korunmayı bırakınca bı sure duzensızlık oluyor bebekten önce
öyle canım artık bu ay regl bekliyorum yeniden başlamak için

günaydın
kızlar bende cuma gittim doktora. polistik over var dedi. ama bu yumurtlamana engel olmuyor dedi. bir kere hamile kaldın sonuçta dedi. bisürü hormon testi verdim. birde kan pıhtılaşması testi istedi. sonuçlarım için arayacağım ona göre bizde yumurta takibine başlayacağız

hadı hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…