2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

canım galıba 12sı gıbı ılacın etkısı kayboluyor bence 14.nde kesın sonuc cıkar ama yınede sen bılırsın tabı bende haftaya bugun yapıcam ya ccok heycanlıyım
Senin kaçıncı gün olacak?
Heycan da var korku da var karışık canım ya..
Akıntım yok hiç. Geçen ay vardı

Bebek Yoksa eğer o zaman söktürücü ilaç veriyor. Ben bebek sanmıştım. Ümidim vardı psikolojik olarak sonra test yaptırdım. 0.100 ü gördüm ümidi kestim 1 gun sonra adet oldum.
işin aksi beta testi de yapmadı ben evde test yapmıştım 3 4 gün önce yoktu bugün bi daha bi yapayım işte öyle de garip bi doktordu

işin aksi beta testi de yapmadı ben evde test yapmıştım 3 4 gün önce yoktu bugün bi daha bi yapayım işte öyle de garip bi doktordu
Ya o testsiz olur mu hiç. Lütfen bir an önce doğru düzgün bir doktora git canım.

Senin kaçıncı gün olacak?
Heycan da var korku da var karışık canım ya..
Akıntım yok hiç. Geçen ay vardı
benım adetın ılk gununden sayarsak 22.gun yumurtalama gunumde ayın 17sıydı bı hafta oldu bugun ve benım cok akıntım var hala belkıde enfeksıyon akptım=(

benım adetın ılk gununden sayarsak 22.gun yumurtalama gunumde ayın 17sıydı bı hafta oldu bugun ve benım cok akıntım var hala belkıde enfeksıyon akptım=(
Öyle bir şey değildir ya. Geçen ay akıntım vardı enfeksiyon vs de yoktu. Bu ay klomen iğne vs belki onların etkisidir.

bu ay benim de akıntım çok oldu canık klomen kullanmıştım çok şaşırdım hergün akıntı olunca

Öyle bir şey değildir ya. Geçen ay akıntım vardı enfeksiyon vs de yoktu. Bu ay klomen iğne vs belki onların etkisidir.
ya ben korkuyorum bu enfeksıyonu cok sık kapıyorum.hatta gecen hamılelıgımde de vardı ılk aylarda benı mahvettı doktor demıstı ondanda böle agır gecıo bulantılar vs dıe

Amin canım inşallah korkuyorum daha başındayım çok uzun geliyor ne kadar olmayacak acaba diye
Daha önce 2. Ayda olmuştu benim. Bu 1. Ayım daha... İnş ilk aydan olur klomen ve ıgneyle bu sefer.
İnş bebeklerimiz çok bekletmez bizi.
Yıpratıcı bir süreç içerisindeyiz ama sonu iyi olur inş.

Daha önce 2. Ayda olmuştu benim. Bu 1. Ayım daha... İnş ilk aydan olur klomen ve ıgneyle bu sefer.
İnş bebeklerimiz çok bekletmez bizi.
Yıpratıcı bir süreç içerisindeyiz ama sonu iyi olur inş.
Amin canım inşallah güzel dileklerin gerçekleşir
çok istiyorum daha bugün olsa 9 ayı var ohoo

Amin canım inşallah güzel dileklerin gerçekleşir
çok istiyorum daha bugün olsa 9 ayı var ohoo
aynı bende böle dıourm sımdı olsa ohoo 9 ay var daha=)canım senın doktor bellıkı ılgısız karından bakmıs bıde sen hemen baska doktora gıt bebek oladabılır olmayadabılır bellı olmaz.bıde keske bcgh verseydın sen kendı ıstegınle ıcın rhar ederdı

biraz daha geçsin bakalım kendim yaptırırım evde çıkmayınca zorlamıyım dedim şansımı doktor da öyle olunca içimden bişey sorup bişey yaptırmak gelmedi

bişey sorucam bu erken gebelik testlerı varya onlarda kaç gun önceden cıkıyor gbelık varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…