2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

canım daha önce pco denmedi ama yumurtalık kistim vardı ve hormonlarım çok daha karışıktı bi sene doğum kontrol hapı kullandım başka da bişey yapmadım şuan ne kist var ne de hormonlar o kadar bozuk şuan ona mutluyum ama bebek de istiyorum doğru bi doktor bulamadım doktor arayışındayım şuan işte

çaresiz derdimiz yok çok şükür. inşallah bunlarda sorun olmaz. amacımıza ulaşırız

sor soruştur bakalım. özellikle isim duymuş değilde. hani dr a muayene olmuş ya da tedavi görmüş birinin tavsiyesi daha önemli

valla herkes ayrı birini söylüyo canım hepsini gezicem galiba

Merhabalar biz de bu ay adetimden sonra cocuk calismalarina baslayacaktik ama bu ay adetim geceli 1t gun oldu haftasonu beta baktirdim bi umutla 0.1 cikti.yarin randevum var korkuyorum tam da cocuk dusunurken nerden cikti bu gecikme

Merhabalar biz de bu ay adetimden sonra cocuk calismalarina baslayacaktik ama bu ay adetim geceli 1t gun oldu haftasonu beta baktirdim bi umutla 0.1 cikti.yarin randevum var korkuyorum tam da cocuk dusunurken nerden cikti bu gecikme
Merhaba canım çok mu stres yaptın acaba gecikme yaşadın, belki geç döllenme olmuştur biraz daha bekle bakalım

canım bosuna erkenden strese gırme . bırkacgunlük gecikme ya da erken olma . sorun degıl

ben istanbuldayım. bir tane isimde ben solerdım ama
bu kadar isim fazla canım keşke orda olsam da seçenek imkan daha fazla olurdu izmitte medicalpark a gitmeyi de düşünüyorum ama dedim ya devlette iyice testlerimi yapayım sonra bayılıcam paraları

bu kadar isim fazla canım keşke orda olsam da seçenek imkan daha fazla olurdu izmitte medicalpark a gitmeyi de düşünüyorum ama dedim ya devlette iyice testlerimi yapayım sonra bayılıcam paraları
tabi tabi. testleri devlette yaptırmak en ıyısı. ınsallah gerek kalmaz
benım kesın gerek duyulacak. 2bin kesin vardır. doğum sıgortam var gerci. doguma nasıl olamadı bu sene ama. yatarak tedavide %100 ü teminat altında. En azından maddi kaybım olmayacak.

Stres yapmadim cunku bi beklentim yoktu. Gecikmem 15 gun yanlis yazmisim az degil yani

kızlar benim de 35. gün hala regl gelmedi gebelik de yok niye böyle oldu kii

dün doktrodaydım ve hiç memnun kalmadım doktordan şimdi yeni bi doktora çıkıcam
Bebek Yoksa eğer o zaman söktürücü ilaç veriyor. Ben bebek sanmıştım. Ümidim vardı psikolojik olarak sonra test yaptırdım. 0.100 ü gördüm ümidi kestim 1 gun sonra adet oldum.

Cumartesi günü 14. Gün. Korkuyorum negatif cikarsa diye ya da ilacın etkisiyle yine pozitif çıkar sonra negatif olursa diye
..
canım galıba 12sı gıbı ılacın etkısı kayboluyor bence 14.nde kesın sonuc cıkar ama yınede sen bılırsın tabı bende haftaya bugun yapıcam ya ccok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…