canım daha önce pco denmedi ama yumurtalık kistim vardı ve hormonlarım çok daha karışıktı bi sene doğum kontrol hapı kullandım başka da bişey yapmadım şuan ne kist var ne de hormonlar o kadar bozuk şuan ona mutluyum ama bebek de istiyorum doğru bi doktor bulamadım doktor arayışındayım şuan iştehiç bilmiyorum canım nasıl düştüğünü. şirkette bir arkadasımda pco var. 2. çocugu ıstıyor 1 sene tedavı oldu. ılac kullandı. daha sonra ılacı bıraktı. basa döndü. dr u nu degıstı sımdı. kızın 1 senesı gıttı bosu bosuna.
ıyı dr lara denk gelmısızdır ınsallah
çaresiz derdimiz yok çok şükür. inşallah bunlarda sorun olmaz. amacımıza ulaşırızcanım daha önce pco denmedi ama yumurtalık kistim vardı ve hormonlarım çok daha karışıktı bi sene doğum kontrol hapı kullandım başka da bişey yapmadım şuan ne kist var ne de hormonlar o kadar bozuk şuan ona mutluyum ama bebek de istiyorum doğru bi doktor bulamadım doktor arayışındayım şuan işte
valla herkes ayrı birini söylüyo canım hepsini gezicem galibaçaresiz derdimiz yok çok şükür. inşallah bunlarda sorun olmaz. amacımıza ulaşırız
sor soruştur bakalım. özellikle isim duymuş değilde. hani dr a muayene olmuş ya da tedavi görmüş birinin tavsiyesi daha önemli
anket yap . hangisi 2 olursa ona gidersinvalla herkes ayrı birini söylüyo canım hepsini gezicem galiba
Merhaba canım çok mu stres yaptın acaba gecikme yaşadın, belki geç döllenme olmuştur biraz daha bekle bakalımMerhabalar biz de bu ay adetimden sonra cocuk calismalarina baslayacaktik ama bu ay adetim geceli 1t gun oldu haftasonu beta baktirdim bi umutla 0.1 cikti.yarin randevum var korkuyorum tam da cocuk dusunurken nerden cikti bu gecikme
zaten aynı doktoru iki kişi söylese bi meyil vericem herkes başkasından memnun ben hiçbirindenanket yap . hangisi 2 olursa ona gidersin
canım bosuna erkenden strese gırme . bırkacgunlük gecikme ya da erken olma . sorun degılMerhabalar biz de bu ay adetimden sonra cocuk calismalarina baslayacaktik ama bu ay adetim geceli 1t gun oldu haftasonu beta baktirdim bi umutla 0.1 cikti.yarin randevum var korkuyorum tam da cocuk dusunurken nerden cikti bu gecikme
ben istanbuldayım. bir tane isimde ben solerdım amazaten aynı doktoru iki kişi söylese bi meyil vericem herkes başkasından memnun ben hiçbirinden
bu kadar isim fazla canım keşke orda olsam da seçenek imkan daha fazla olurdu izmitte medicalpark a gitmeyi de düşünüyorum ama dedim ya devlette iyice testlerimi yapayım sonra bayılıcam paralarıben istanbuldayım. bir tane isimde ben solerdım ama
tabi tabi. testleri devlette yaptırmak en ıyısı. ınsallah gerek kalmazbu kadar isim fazla canım keşke orda olsam da seçenek imkan daha fazla olurdu izmitte medicalpark a gitmeyi de düşünüyorum ama dedim ya devlette iyice testlerimi yapayım sonra bayılıcam paraları
c.ertesi test yapıcanmı canım11.gün iğne olalı. Merakla bekliyorum.
Cumartesi günü 14. Gün. Korkuyorum negatif cikarsa diye ya da ilacın etkisiyle yine pozitif çıkar sonra negatif olursa diyec.ertesi test yapıcanmı canım
Geçen ay benimde de oyle oldu. Stres dedi doktor. Bir doktora git bence .kızlar benim de 35. gün hala regl gelmedi gebelik de yok niye böyle oldu kii
dün doktrodaydım ve hiç memnun kalmadım doktordan şimdi yeni bi doktora çıkıcamGeçen ay benimde de oyle oldu. Stres dedi doktor. Bir doktora git bence .
Bebek Yoksa eğer o zaman söktürücü ilaç veriyor. Ben bebek sanmıştım. Ümidim vardı psikolojik olarak sonra test yaptırdım. 0.100 ü gördüm ümidi kestim 1 gun sonra adet oldum.dün doktrodaydım ve hiç memnun kalmadım doktordan şimdi yeni bi doktora çıkıcam
canım galıba 12sı gıbı ılacın etkısı kayboluyor bence 14.nde kesın sonuc cıkar ama yınede sen bılırsın tabı bende haftaya bugun yapıcam ya ccok heycanlıyımCumartesi günü 14. Gün. Korkuyorum negatif cikarsa diye ya da ilacın etkisiyle yine pozitif çıkar sonra negatif olursa diye
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?