• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Kızlar endometrium 6.5 cm çıktı 4-5 mmlik önemsiz kistler var dedi beta istemedi klomen kullandim dedim çatlama için dimi herşey normal dedi pco şüphesi var onun için de başka bi uzmana yönlendirdi zaten memnun değildim bu doktordan :KK43:
4-5 mm lik dediği basit kistler pco dan kaynaklı yumurtalar olabilir mi acaba ?
bir de her iki tarafında da mı varmıs ?
Cok gecmıs olsun bu arada. Halledılemeyecek dert olmasın :(

Kızlar endometrium 6.5 cm çıktı 4-5 mmlik önemsiz kistler var dedi beta istemedi klomen kullandim dedim çatlama için dimi herşey normal dedi pco şüphesi var onun için de başka bi uzmana yönlendirdi zaten memnun değildim bu doktordan :KK43:
canım gecmıs olsun endometrium ne?

4-5 mm lik dediği basit kistler pco dan kaynaklı yumurtalar olabilir mi acaba ?
bir de her iki tarafında da mı varmıs ?
Cok gecmıs olsun bu arada. Halledılemeyecek dert olmasın :KK43:
muhtemelen canım pco? dedi zaten o şekilde değerlendiriliyorum sanırım yine lh da yüksek çıkmıştı ya bakalım ne olacak sonrası hala regl olmadım endometriusa da bakılırsa gebelik yok beta istemedi zaten doktor da bi garip bişey iyi bi doktorla devam edicem kontrollere regl bekliyorum şimdilik

muhtemelen canım pco? dedi zaten o şekilde değerlendiriliyorum sanırım yine lh da yüksek çıkmıştı ya bakalım ne olacak sonrası hala regl olmadım endometriusa da bakılırsa gebelik yok beta istemedi zaten doktor da bi garip bişey iyi bi doktorla devam edicem kontrollere regl bekliyorum şimdilik
benımde umudum yok canım. ben de regl beklıyorum. adet bıtımı gıdıcem ıste polip ıcın bende :(
sen nerde yasıyorsun. ?

benımde umudum yok canım. ben de regl beklıyorum. adet bıtımı gıdıcem ıste polip ıcın bende :KK43:
sen nerde yasıyorsun. ?
sakaryadayım canım polip olduğunu nasıl öğrenmiştin vajinal ultrasonda mı görünüyor o ?

sakaryadayım canım polip olduğunu nasıl öğrenmiştin vajinal ultrasonda mı görünüyor o ?
evet canım. bu ay yumurtlama takibi yaptırdım. o sırada gördü dr um. daha önce 3-4 dr a muayene oldum ama kımse bır sey dememıstı. 10 aydır olumsuz sonuc alıyorum. aldırmam gerekıyor sanırım. engel olabılecegını soyledi :(
guvenıyorum dr a da ne derse yaptırcam artık :KK52:

evet canım. bu ay yumurtlama takibi yaptırdım. o sırada gördü dr um. daha önce 3-4 dr a muayene oldum ama kımse bır sey dememıstı. 10 aydır olumsuz sonuc alıyorum. aldırmam gerekıyor sanırım. engel olabılecegını soyledi :KK43:
guvenıyorum dr a da ne derse yaptırcam artık :KK52:
ne güzel ilgili iyi bir doktor bulmuşsun canım özelde mi gidiyosun ki ?
ben de klomen kullandım çatlaması için takibe falan çağırmadı çatlamamış olsa daha büyük görünürdü dimi folikül kisti zaten dedim klomen kullanmıştım diye çatlaması için mi temiz herşey dedi nette konuşmadı anlamadım ki

ne güzel ilgili iyi bir doktor bulmuşsun canım özelde mi gidiyosun ki ?
ben de klomen kullandım çatlaması için takibe falan çağırmadı çatlamamış olsa daha büyük görünürdü dimi folikül kisti zaten dedim klomen kullanmıştım diye çatlaması için mi temiz herşey dedi nette konuşmadı anlamadım ki
özelde canım. biraz da pahallı muayenesi ama napım çok kişi memnun kaldı yakın cevremde . ben de 10 ay olmayınca. gitmeye basladım.
daha önceden de yumurta takıbı yaptırdım. zaten butun testlerımız yapıldı. baska sorunumuz yok. o yüzden polip engellıyor olabılır dedı. ben hıc ılac kullanmadım. kendı kendını buyuyup catlıyorda yumurtam :KK22:
aslında kendı kendıne anlatmıyor ama. soru sorunca muhakak cevaplıyor :)

senınkı catlamıstır. dedıgın gıbı buyuk görunurdu. pco da ufak ufak oluyor ya. onlardır dedıkleri.
en ıyısı guvenilir bir dr bulup ona gıtmek. degısmekte kötu cunku. hepsi senı bastan tanımaya calısıyor. :KK51:

ben de gittim yumurtaların çatlamış dedi, sorun var vs hiç bişey demedi, iyi görünüyor dedi ama tabi gebelik var mı yok mu bilemez zaten çok dahah adete, hayrılısı bakalım, gün aşırı ilişki diyor da.......
hayrılısı

ben de gittim yumurtaların çatlamış dedi, sorun var vs hiç bişey demedi, iyi görünüyor dedi ama tabi gebelik var mı yok mu bilemez zaten çok dahah adete, hayrılısı bakalım, gün aşırı ilişki diyor da.......
hayrılısı
ya bız nasıl beklıcez daha çok var:(

özelde canım. biraz da pahallı muayenesi ama napım çok kişi memnun kaldı yakın cevremde . ben de 10 ay olmayınca. gitmeye basladım.
daha önceden de yumurta takıbı yaptırdım. zaten butun testlerımız yapıldı. baska sorunumuz yok. o yüzden polip engellıyor olabılır dedı. ben hıc ılac kullanmadım. kendı kendını buyuyup catlıyorda yumurtam :KK22:
aslında kendı kendıne anlatmıyor ama. soru sorunca muhakak cevaplıyor :)

senınkı catlamıstır. dedıgın gıbı buyuk görunurdu. pco da ufak ufak oluyor ya. onlardır dedıkleri.
en ıyısı guvenilir bir dr bulup ona gıtmek. degısmekte kötu cunku. hepsi senı bastan tanımaya calısıyor. :KK51:
evet özel masraflı geliyo şuan başındayım diye biraz tahlil tetkik devlette yapılsın istiyorum sonra sorun şu diye giderim özelde devam ederim diye düşündüm

evet özel masraflı geliyo şuan başındayım diye biraz tahlil tetkik devlette yapılsın istiyorum sonra sorun şu diye giderim özelde devam ederim diye düşündüm
aynen canım ıyı yapmıssın. bende testlerımı ucuz yerlerde yaptırdım :KK48:

aynen canım ıyı yapmıssın. bende testlerımı ucuz yerlerde yaptırdım :KK48:
şimdi bu ay ben dinlenicem artık eşimin testleri yapılsın onu iknaya çalışıcam ateş ölçmeye devam ederim sabahları

şimdi bu ay ben dinlenicem artık eşimin testleri yapılsın onu iknaya çalışıcam ateş ölçmeye devam ederim sabahları
hayırlısı canım. bızım yapılcak bır test kalmadı. devam edıyoruz calısmalara. bı ıste polip sorunu cıktı. ona da dr karar verecek.
rahat davranmak en ıyısı. ama tedbırli olmakta lazım tabi.

hayırlısı canım. bızım yapılcak bır test kalmadı. devam edıyoruz calısmalara. bı ıste polip sorunu cıktı. ona da dr karar verecek.
rahat davranmak en ıyısı. ama tedbırli olmakta lazım tabi.
bu ay hayıt tohumu içicem o da hormonları düzenliyomuş lh için biraz düşmesi lazım sanırım benim smir testi rahim filmi falan hiçbişey yapılmadı daha vajinal ultrason bile yaptırmadım daha öyle tahlil karından usg

bu ay hayıt tohumu içicem o da hormonları düzenliyomuş lh için biraz düşmesi lazım sanırım benim smir testi rahim filmi falan hiçbişey yapılmadı daha vajinal ultrason bile yaptırmadım daha öyle tahlil karından usg
hiç bilmiyorum canım nasıl düştüğünü. şirkette bir arkadasımda pco var. 2. çocugu ıstıyor 1 sene tedavı oldu. ılac kullandı. daha sonra ılacı bıraktı. basa döndü. dr u nu degıstı sımdı. kızın 1 senesı gıttı bosu bosuna.
ıyı dr lara denk gelmısızdır ınsallah :(

Back