2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

İdrar testi negatif demek ki ilaç etkisini kaybetmiş. Geçen hafta denemek için yapmıştım pozitif çıkmıştı.

Kan testi yaptırmak lazım

İdrar testi negatif demek ki ilaç etkisini kaybetmiş. Geçen hafta denemek için yapmıştım pozitif çıkmıştı.

Kan testi yaptırmak lazım
evet canım o zaman ıkı gun daha bekle ondan sonra tekrarla bence cunku daha bızım ıcın cok erken bata cok var

inşallah hadı bakalım canım bende perşembe ıdrar yaparım duruma göre kan vercem.cunk kan vermek artık benı yoruyor kollarım acıyor bıde artık hastandekıler sankıbenı tanıomus gıbı hıssedıyrom

kızlar bır gunumuz daha gectı çok bekledık be=)daha bu topıkte kımse adette olmadı=) heycan ıcındeyiz

kızlar bır gunumuz daha gectı çok bekledık be=)daha bu topıkte kımse adette olmadı=) heycan ıcındeyiz
Belirtin var mı peki Can'ım , benim göğüslerle taş oturmuş gibi ama hep adete som bi hafta kalasan başlar bu Ağrı'm , bi de bu ay aksi gibi pek ilişki olmadı , eşim iyice panik oldu yumurta takibi yaptırdım ya , en ilişkili geçmesi gereken ay çok çok az oldu

aslında kanda çıkar dimi şuan inşallah kandırıyordur seni testler canım
İnş cnm . Kanda çıkar bugün 13.gun iğne olalı. Ama imkanım yok. Pazartesi kan testi yaptıracağım. Ya da adeti mi beklesem bilmiyorum

İnş cnm . Kanda çıkar bugün 13.gun iğne olalı. Ama imkanım yok. Pazartesi kan testi yaptıracağım. Ya da adeti mi beklesem bilmiyorum
Kendini strese sokmaktansa öğren bir an önce hayırlısıyla olmuştur korktuğun sonuçtan da etkilenme canım yeni ay yeni umut demek ben de regl bekliyorum hala gelmedi testler de negatif zaten olsa usgde görürdü diye düşünüyorum doktor için gerçi doktora da güvenmedim ya neyse

İyi bir doktora git canım. Bu ay bebeğime çok ihtiyacım var. Ocak ayında eşimin ailesi olcak o zaman olmaz malesef.. şubata kalır

İyi bir doktora git canım. Bu ay bebeğime çok ihtiyacım var. Ocak ayında eşimin ailesi olcak o zaman olmaz malesef.. şubata kalır
Öyle yapıcam canım inşallah senin için de güzel haber gelir yeni yılla canım

Merhaba canım hadi birimiz yeni yıla hamiş girelim inşallah zaman geçmiyorrr
ay amın canımda bende zaman yaklastıkca umudum tukenıyor.sureklı ruyalar göruyorum bu ara hararetlı ve bebekle ılgılı ruyalar nasıl bı psıkoljdeyım dusun)=)

ay amın canımda bende zaman yaklastıkca umudum tukenıyor.sureklı ruyalar göruyorum bu ara hararetlı ve bebekle ılgılı ruyalar nasıl bı psıkoljdeyım dusun)=)
çok bu kadar stres olup düşünme canım yansıyomuş çok rahat ol biraz bilinçaltını etkilemiş epey ben yaza kadar olsa güzel olar olmazsa nasip diyorum ufaktan kontrol tedavi de önlemi alıyorum ama çok takılmak iyi gelmez insana canım zaten ne zaman pozitif olsa uçucaz ama negatif çıkarsa yıkılmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…