2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

evet ya suan onun yerınde olmak ıstıyorum ben olsam sımdıye testlere baslamıstım=)) doktorum kızıo bana adetın gecınce yap dıo ama bu defa kızmaz hafta sonuna gelıo cunku=))ögrenım hamıleysem ıgneye baslamam lazımmıs aynı gun

canım ben senden çok umutluyum,
bizim de eğer günler sonra bugün ilişki yaşayabilirsek bi umut doğacak içime
benim de iğneye başlamam lazım ayrıca antşdepresanlarım değişecek kalırsam hamile

canım ben senden çok umutluyum,
bizim de eğer günler sonra bugün ilişki yaşayabilirsek bi umut doğacak içime
benim de iğneye başlamam lazım ayrıca antşdepresanlarım değişecek kalırsam hamile
ayy canım benım saoll..antıdeprasanları bırakman gerek benım kuzenım hamılelık öncesı bırakmıstı ama cok zor oldu onun ıcın

ayy canım benım saoll..antıdeprasanları bırakman gerek benım kuzenım hamılelık öncesı bırakmıstı ama cok zor oldu onun ıcın
ben kaç defa bıraktım başa döndüm hep bırakıncai
her defasında dr ısrarala uyardı, gebeliği öğrendiğin an değiştirecem bazılarını dedi, bi tanesi zaten asla zararı yok dedi,
bu defa bırakmıyorum gebelik öğrenen kadar , en tedirdgin olduğum şeyi psikiyatri druma sürekli sorduğum soru, sürekli soruyorum ama ısrarla bırakma diyor, bırakmıcam sanırım canım, gebelik öğrenene kadar........
inş hayırlı haberle r alırız..

inşallah canım doktorlara guvenmekten baska caremız yok

Kızlar bende hiç belirti yok kararsız kaldım birde ilişki üzerinden 1 haftada belli olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…