- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Mahsus tartışıyor bence... napiyim bilmiyorum. Alttan alcam mecbur. Sonra gostercem gününü :) ah bi hamiş olsamcanım sımdı böle gunlerde tartısılırmı 2 gun daha sabredeydın ya
elmol bende atmayı becerdım bak dunku testım buCanım bak testlerim ama cok karışık hep pozitif
Eki Görüntüle 1721507 Eki Görüntüle 1721508
Zaten sonra bıraktım dün yaptığım da silik daha bu aralar en çok koyu çıkmıştı bide ateş grafiğim de bu şekilde
Eki Görüntüle 1721510
bencede canım alttan al köprüyü gecene kadar=)Mahsus tartışıyor bence... napiyim bilmiyorum. Alttan alcam mecbur. Sonra gostercem gününü :) ah bi hamiş olsam
bugün müydü günün ?
aynı benim de 21. gün falan böyle canım çok iyi yaa senin diğer günler nasıl çıkıyo benim silikleşti koyu olsa da bu kadar koyu olmadı hiçelmol bende atmayı becerdım bak dunku testım bu
hadi inşallah canım test yaptın mı ?Dün veya bugundu hiç bir belirti yok
benımde dıger gunler sılıktı hep koyu olanda vardı ama bu kadar degıl tabı bugunde yapıcam bakım sılıklescekmı daha sonra yapmama gerek varmı acabaaynı benim de 21. gün falan böyle canım çok iyi yaa senin diğer günler nasıl çıkıyo benim silikleşti koyu olsa da bu kadar koyu olmadı hiç
canım sen ne duruyosun test yapsana ay ben olsam catlardım=)Dün veya bugundu hiç bir belirti yok
silikleştikten sonra yapmana gerek yok canım. silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyorbenımde dıger gunler sılıktı hep koyu olanda vardı ama bu kadar degıl tabı bugunde yapıcam bakım sılıklescekmı daha sonra yapmama gerek varmı acaba
o zaman şöylemı anlayım bugun sılıklesmısse bugun ılıskı yeter yarına gerek yoksilikleştikten sonra yapmana gerek yok canım. silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyor
allah kabul etsin canımCuma selasi ile öğle ezanı arası meryem suresi okudum. Hepimiz için dua ettim. Bir başka başlıktaki arkadaşlar içinde.
Bir de 41 kere 3 ihlas 1 fatiha okudum tespihe. Yine dua ettim. Bu ay bebiş olursa ins. 41 tespih alıp dagiticam.
yooo bence var. bidaha gerek yoko zaman şöylemı anlayım bugun sılıklesmısse bugun ılıskı yeter yarına gerek yok
ben artık eskisi kadar sık yapmıyorum akşamları bakıyorum silikleşti o günlerdeki kadar koyu değil yine de yapmış olayım bu ay tam takip olsun diye yapıyorum canımo zaman şöylemı anlayım bugun sılıklesmısse bugun ılıskı yeter yarına gerek yok
Allah kabul etsin arkadaşımCuma selasi ile öğle ezanı arası meryem suresi okudum. Hepimiz için dua ettim. Bir başka başlıktaki arkadaşlar içinde.
Bir de 41 kere 3 ihlas 1 fatiha okudum tespihe. Yine dua ettim. Bu ay bebiş olursa ins. 41 tespih alıp dagiticam.
ofof bugunde sehır dısından mısafırım gelmıs yatılı halım cok komık ya araya sıkıstırcam artık=)yooo bence var. bidaha gerek yoksilikleşince olsun ertesi günde olsun. garantı olur.
Amin cnm amin insAllah kabul etsin arkadaşım
canım sen ne duruyosun test yapsana ay ben olsam catlardım=)
canım bı kere korunmadıysan ıhtımal dusuk ama yıne de allahın ısı bellı olmaz.testte bugun bellı olurBilmiyorum ki ama bu ay sadece bir kere korunmadık olmaz diye düşünüyorum oda gecen cuma olsam bile belli olur mı regl günüm bugun her ay net olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?