2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Eklentiler

• Resim 023.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 35
elmol bende atmayı becerdım bak dunku testım bu
aynı benim de 21. gün falan böyle canım çok iyi yaa senin diğer günler nasıl çıkıyo benim silikleşti koyu olsa da bu kadar koyu olmadı hiç

Bu testlerden bu ay hamiş olmazsam ben de alıcam siz tecrübelerindiniz baya size resim atarim :)

aynı benim de 21. gün falan böyle canım çok iyi yaa senin diğer günler nasıl çıkıyo benim silikleşti koyu olsa da bu kadar koyu olmadı hiç
benımde dıger gunler sılıktı hep koyu olanda vardı ama bu kadar degıl tabı bugunde yapıcam bakım sılıklescekmı daha sonra yapmama gerek varmı acaba

benımde dıger gunler sılıktı hep koyu olanda vardı ama bu kadar degıl tabı bugunde yapıcam bakım sılıklescekmı daha sonra yapmama gerek varmı acaba
silikleştikten sonra yapmana gerek yok canım. silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyor

Cuma selasi ile öğle ezanı arası meryem suresi okudum. Hepimiz için dua ettim. Bir başka başlıktaki arkadaşlar içinde.
Bir de 41 kere 3 ihlas 1 fatiha okudum tespihe. Yine dua ettim. Bu ay bebiş olursa ins. 41 tespih alıp dagiticam.

o zaman şöylemı anlayım bugun sılıklesmısse bugun ılıskı yeter yarına gerek yok
ben artık eskisi kadar sık yapmıyorum akşamları bakıyorum silikleşti o günlerdeki kadar koyu değil yine de yapmış olayım bu ay tam takip olsun diye yapıyorum canım

Allah kabul etsin arkadaşım

Bilmiyorum ki ama bu ay sadece bir kere korunmadık olmaz diye düşünüyorum oda gecen cuma olsam bile belli olur mı regl günüm bugun her ay net olurum
canım bı kere korunmadıysan ıhtımal dusuk ama yıne de allahın ısı bellı olmaz.testte bugun bellı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…