- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
ay iyi iyi yapmışız bişeyler bu ay kendimi tanımayla geçti her yönden bakalım sonuç ne olacakyooo 22. gün cok guzel denk gelmiş. zaten en koyu olduktan sonra 24 saat ıcınde catlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay iyi iyi yapmışız bişeyler bu ay kendimi tanımayla geçti her yönden bakalım sonuç ne olacakyooo 22. gün cok guzel denk gelmiş. zaten en koyu olduktan sonra 24 saat ıcınde catlıyor
senınde 14.gun yumurtlaman ya evet yumurtlama gunu t hemen belırıyor bende hep dıodum koyulasacakmı dıe ama damlatır damlatmaz anladım o gun oldunu.benim testlerinde de hep silik çizgi çıkar. acaba daha koyu olcak mı diye düşünüyordum ilk zamanları. sonra çözdüm kendimde :) hatta resimde çekmiştim. ekliyeyim size.
ilk damlatınca t hemencik beliriyor ya. ben o günü pozitif alıyorum yoksa bir gün önce ya da bir gün sonrada çizgi koyu olabiliyor.
ben de o yüzden diyorum ya 20 21 boş geçti kötü oldu neyse ki sonra olmuş 21. gün 9 aralık olarak gösteriyor canımyanıu 21 ile 20 degerlendıreydın ıyıydı ama nesekı 22 yı degerlendırmssn sansın var hala 21.gun aralıgın kacıydı
canım sen bıdaha kesınlıkle esıne yumurtlama zamanını söleme test yap o gunede kadarda özlet kendını bırazya değişiyor aslında , işin tuhafı da altı gündür bişey olmuyor tam yumurtlama zamanım ya bugğn ya da dündü,
adam daha da geri çekiliyor yumurtlama zamanım olduğunu duyunca , takiviye ilaç aldı ama yine olmuyor , çocuk o çok istiyor ama aşırı stres yapıyor sanırım,
çok sinir bozucu bi durum
3-4 gune regl olursun gıbıme geldı.ay cok heycanlı önce senınkı bellı olucak aramızda.bu arada sen yumurtlama zamanında hıc agrı hıssettınmı ya benım cok agrıyor sol yanımben de o yüzden diyorum ya 20 21 boş geçti kötü oldu neyse ki sonra olmuş 21. gün 9 aralık olarak gösteriyor canım
ya ara ara bel ağrım oldu hangi günler bilmiyorum ama akıntım çoktu ki hala çoz az da olsa var3-4 gune regl olursun gıbıme geldı.ay cok heycanlı önce senınkı bellı olucak aramızda.bu arada sen yumurtlama zamanında hıc agrı hıssettınmı ya benım cok agrıyor sol yanım
p.ertesi test yap bence=))ya ara ara bel ağrım oldu hangi günler bilmiyorum ama akıntım çoktu ki hala çoz az da olsa var
yok canım. benim yüksek değil. 4 saat wcye girmeden yapıyorum :) o yüzden herhalde. ama poz. oldugu zaman tabiki tam koyu oluyor.ay canım aynı benim de böyle hep ben de anlayamamıştım artık hangisi doğru senin hormonla ilgili problemin var mı ki? ben lh yüksekliğine yoruyorum bu durumu ama çokta yüksek değil nebilim
yapıcam bakalım ovulasyon testleri gibi mi çıkacakp.ertesi test yap bence=))
ben de aşağı yukarı 3 4 saat sonra yapıyorum testleriyok canım. benim yüksek değil. 4 saat wcye girmeden yapıyorum :) o yüzden herhalde. ama poz. oldugu zaman tabiki tam koyu oluyor.
hakısın da canım genelde zaten istekli değil, bunu duyunca hepten kayboldu , bugün de sağ kasığım cidden ağrıyor, dr salı günü 17 cm sağ tafata yumurtan büyümüş demişti, bu gün mü çatlıyor yoksa, sanki geçti gibime geliyor ama.......canım sen bıdaha kesınlıkle esıne yumurtlama zamanını söleme test yap o gunede kadarda özlet kendını bıraz
bgun olabılır cunku bende testlerle ögrendım yumurtladımı ve dunden verı sol kasım cok kötu agrıyorhakısın da canım genelde zaten istekli değil, bunu duyunca hepten kayboldu , bugün de sağ kasığım cidden ağrıyor, dr salı günü 17 cm sağ tafata yumurtan büyümüş demişti, bu gün mü çatlıyor yoksa, sanki geçti gibime geliyor ama.......
=))işllah cıkar.bende dün koyuları gördum ya dıyorumkı ısallah gebelık testımde böle olur bende 31 aralıkta yapıcam test allahtan bısey olmazsayapıcam bakalım ovulasyon testleri gibi mi çıkacak
hadi hakkımızda hayırlısı sabırsızlıkla bekliyoruz yeni yılı=))işllah cıkar.bende dün koyuları gördum ya dıyorumkı ısallah gebelık testımde böle olur bende 31 aralıkta yapıcam test allahtan bısey olmazsa
Amin canim inşallah Rabbim nasip etsin isteyen herkeseCuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim bu ay hamiş olmayı nasip etsin bize de inş.
İğnenın 6. Günü bugün.
Dün eşimle tartıştık yok yere.. Daha da çalışma olmaz. Artık ne olduysa şimdiye kadar :/
AminnnnnAmin canim inşallah Rabbim nasip etsin isteyen herkese
bugün müydü günün ?Kızlar regl olmadım cok heycanşyıö
canım sımdı böle gunlerde tartısılırmı 2 gun daha sabredeydın yaAminnnnn