- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
48.NCI SAYFADA CANIMBizim bat listesi vardı nerde o :)) bilen gören var mi
elmol =====> 20 Aralık
edosko====> 26 Aralık
Kargasa===> 3 Ocak
zeynepzumra===> 4 Ocak
Evet bekleyiş sürüyor :)) yumoslar catlıyor :))
Evet elmolden bekliyoruz ilk güzel haberi :)
canım sen test yap tesstt=)merakla beklıozBenim ki 18 Aralık yani bugun bekliyorum
beni de 4 ocak yazar mısınız , benim her ay atar iki ya da üç gün o yüzden 4 ocak diyorum, 3 aralıkta olmuştum en sonEvet elmolden bekliyoruz ilk güzel haberi :)
canım ben senden çok umutluyum,evet ya suan onun yerınde olmak ıstıyorum ben olsam sımdıye testlere baslamıstım=)) doktorum kızıo bana adetın gecınce yap dıo ama bu defa kızmaz hafta sonuna gelıo cunku=))ögrenım hamıleysem ıgneye baslamam lazımmıs aynı gun
ayy canım benım saoll..antıdeprasanları bırakman gerek benım kuzenım hamılelık öncesı bırakmıstı ama cok zor oldu onun ıcıncanım ben senden çok umutluyum,
bizim de eğer günler sonra bugün ilişki yaşayabilirsek bi umut doğacak içime
benim de iğneye başlamam lazım ayrıca antşdepresanlarım değişecek kalırsam hamile
ben kaç defa bıraktım başa döndüm hep bırakıncaiayy canım benım saoll..antıdeprasanları bırakman gerek benım kuzenım hamılelık öncesı bırakmıstı ama cok zor oldu onun ıcın
inşallah canım doktorlara guvenmekten baska caremız yokben kaç defa bıraktım başa döndüm hep bırakıncai
her defasında dr ısrarala uyardı, gebeliği öğrendiğin an değiştirecem bazılarını dedi, bi tanesi zaten asla zararı yok dedi,
bu defa bırakmıyorum gebelik öğrenen kadar , en tedirdgin olduğum şeyi psikiyatri druma sürekli sorduğum soru, sürekli soruyorum ama ısrarla bırakma diyor, bırakmıcam sanırım canım, gebelik öğrenene kadar........
inş hayırlı haberle r alırız..
canım sizin de sık ilişki olmuyordu de mi?elmol =====> 20 Aralık
edosko====> 26 Aralık
Kargasa===> 3 Ocak
nerdeyim ===> 4 Ocak
zeynepzumra===> 4 Ocak
Hadi bakalım hayırlısı :)
İşte 36 saat sonra oldu iğneden o kadar..canım sizin de sık ilişki olmuyordu de mi?
benim belli değil ama 23 24 e de kayabilir günümelmol =====> 20 Aralık
edosko====> 26 Aralık
Kargasa===> 3 Ocak
nerdeyim ===> 4 Ocak
zeynepzumra===> 4 Ocak
Hadi bakalım hayırlısı :)
aynı....( bizim bi haftadır yok bişey , salı günü dr. yumurtama baktı ve bugünler sık olsun dedi, o gün bugün tık yok, takviyede aldı ama...İşte 36 saat sonra oldu iğneden o kadar..
Eşim sorunlu. Bilmiyorum nolcak boyle..
Test almaya gidiyoruminşallah canım doktorlara guvenmekten baska caremız yok