- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Canı ne zaman isterse beyefendilerin.aynı....( bizim bi haftadır yok bişey , salı günü dr. yumurtama baktı ve bugünler sık olsun dedi, o gün bugün tık yok, takviyede aldı ama...
Olsun 20 diyelim bekleyelim :)benim belli değil ama 23 24 e de kayabilir günüm
İnşallah hayırlısı. . Üzülmek yok birdahaki aya hep beraber ovulasyon testi ile devam çalışmalara. ..Kızlar dua edin hayırlısı olsun 3 ay denedim olmadı bıraktık gecen ayda bir kez sadece denedik test aldım hayırlısı olsun kardeslerim
İnşallah hayırlısı. . Üzülmek yok birdahaki aya hep beraber ovulasyon testi ile devam çalışmalara. ..
hadı canım sabırsızlıkla haberını beklıyourziTest aldım şimdi yapcam ama karnım agrıo regl oldum kesin bakmaya gitmek istemiyorum
bi koşu yapta gel regl olmadıysanTest aldım şimdi yapcam ama karnım agrıo regl oldum kesin bakmaya gitmek istemiyorum
Amin cnm saol.allah kabul etsin canım
Nasıl hiç mi çizgi yok? Günün geçmiş miydi?
Bikac gün daha bekle canım bakalım sonuçta adet de olmadin dimiNegatif
Cnm gec dollenme de olmus olabilir.. ben battan 6 gun sonra gorebilmistim ancak cift cizgiyi..Negatif
Cnm gec dollenme de olmus olabilir.. ben battan 6 gun sonra gorebilmistim ancak cift cizgiyi..
Allah gonlune gore versin ins cnm..Bilmiyorum ki 2-3 gün daha olmazsa dogru kan testi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?