2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

kızlar yumurtladımmmm=))@zeynepzumra duy beni sonunda çift çizgiyi gördüm=)
Süper haber canım resim atsana merak ediyorum benim hep çift çizgi çıkıyo ama hormon probleminden sanırım lh biraz yüksek olduğu için benim işim doktorların eline kalacak sanırım

kızlar bıde bısey sorucam yumurtlamadan sonra 14.gunmu adet olunuyor eger öyleyse ben 3 ocak degıldı 30 aralıkta adet olcam
o genel durum benimki 14 ü bulmuyor. 12. gün en geç 13. gün oluyorum 16 olan bir arkadaşım var. aylarca burda takip yaptığımız biri

ay çok pardon ya,
salı gitmiştim dr a, 17 cm o zaman çıktı bugün perşembe, bi kaç gündür bi şey yok bizde, eşim stres oldu iyice uzaklaştı ya(8
eşine her şeyi anlatma.. strese girer. büyümüş yumurta şu gün önemliymiş vs diye söyleme sanki sıradan canın istemişte oluyomuş gibi olsun

eşine her şeyi anlatma.. strese girer. büyümüş yumurta şu gün önemliymiş vs diye söyleme sanki sıradan canın istemişte oluyomuş gibi olsun
ya dr a söylettim bilerek, zaten sıkıntılıyız dedim eşime söylermisiniz bu yumurta büyüme olayını ve de ilişkş gerektiğini dedim,
herşey daha beter oldu

bi daha asla söylemem ama o da çocuk çok istiyor madem bu konudaki isteksizliğine çare bulsun ya, durum vahim yani, bıktım peşinde koşmaktan ya

Süper haber canım resim atsana merak ediyorum benim hep çift çizgi çıkıyo ama hormon probleminden sanırım lh biraz yüksek olduğu için benim işim doktorların eline kalacak sanırım
canım atmaya calısıyorumda beceremıyorum denıyorum ara ara olunca atarım

aynen öle... bize çok mu kolay. ben de bir sürü söyleniyorum... :) yok takip edicem akıntıydı testti yumurta takibiydi. ilişki sonrası tepe üstü durmak, vs. oh dıyorum sızın ısınız ne guzel. iş bitti . zıbar yat hiç bişey diyemiyor. huy gerçi ya da istek ne bilim. bu konuda şanslıyım Allahtan.

ama istemese bende hiçç oralı olmazdım. keyfin bilir der döner uyurum. sadece benim çocugum mu alla alla. bak sinirlendim şu an

valla ya bu kocalara noluo anlamıyorum her sıkıntıyı bız cekelım kendılerı bısey yapmaya aciz valla hamıle kaldıktan sonra surundurun sız bunları hak ettılerr.

Dikkat ettim bizde de aynı problem eşim naza çekmeye başladı işi neyse zaten böyle olmucak benim bi doktor kontrolum de şart oldu bakalım

Erkeklerin nazını anlamıyorum ben ya... Çocuk tek başına olmuyor ama malesef..

Kızlar herkese merhaba.. Araniza ben de katildim.. ne yazikki kimyasal gebelik gecirdim 8 aralıkta dustu bebegim ben de sizler gibi evlat sahibi olmayi cok istiyorum.. Allah hepimize en yakin zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah....

Amin ins.

Geçmiş olsun canım inşallah yeni yılda yeni umutlar gelir :)

Merhaba aranıza bende katıldım ama isteyip istememk te kararsızım aslında iki üç ay denedim olmayınca ara verdim bilmiyorum karısık duygular yasıyorum

Ooo sayımız artıyor siz de hoş geldiniz..
Olur inş hayırlısıyla.
Bat tarihlerini güncelleyelim :)

Özel olarak ama haftada ne kadar oluyor bende bu konuda mutuauzö

Ortak dert erkeklerin keyfini beklemek zorunda oluşumuz... bişiler yedirmek lazım :))

Merhaba aranıza bende katıldım ama isteyip istememk te kararsızım aslında iki üç ay denedim olmayınca ara verdim bilmiyorum karısık duygular yasıyorum
Hoşgeldin canım isteyince hemen olacağını bilsem ben de yazı beklerdim ama malesef aksilikler hormonlar falan filan sorun ne bi gorelim dedim ben de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…