Süper haber canım resim atsana merak ediyorum benim hep çift çizgi çıkıyo ama hormon probleminden sanırım lh biraz yüksek olduğu için benim işim doktorların eline kalacak sanırımkızlar yumurtladımmmm=))@zeynepzumra duy beni sonunda çift çizgiyi gördüm=)
o genel durum benimki 14 ü bulmuyor. 12. gün en geç 13. gün oluyorumkızlar bıde bısey sorucam yumurtlamadan sonra 14.gunmu adet olunuyor eger öyleyse ben 3 ocak degıldı 30 aralıkta adet olcam
aynı dertten mi muzdaribiz acabaSonu iyi olur inş :)
Ay yok sıkıldım. Birde eşim uf püf. . Dedim en sonunda çok merakli değilim ben de diye :)) eşim hayat damarlarımi kuruttu..
eşine her şeyi anlatma.. strese girer. büyümüş yumurta şu gün önemliymiş vs diye söylemeay çok pardon ya,
salı gitmiştim dr a, 17 cm o zaman çıktı bugün perşembe, bi kaç gündür bi şey yok bizde, eşim stres oldu iyice uzaklaştı ya(8
ya dr a söylettim bilerek, zaten sıkıntılıyız dedim eşime söylermisiniz bu yumurta büyüme olayını ve de ilişkş gerektiğini dedim,eşine her şeyi anlatma.. strese girer. büyümüş yumurta şu gün önemliymiş vs diye söylemesanki sıradan canın istemişte oluyomuş gibi olsun
canım atmaya calısıyorumda beceremıyorum denıyorum ara ara olunca atarımSüper haber canım resim atsana merak ediyorum benim hep çift çizgi çıkıyo ama hormon probleminden sanırım lh biraz yüksek olduğu için benim işim doktorların eline kalacak sanırım
yeni yıla da aileyi genişleterek girdinmi tamamdır inşallahcanım atmaya calısıyorumda beceremıyorum denıyorum ara ara olunca atarım
aynen öle... bize çok mu kolay. ben de bir sürü söyleniyorum... :) yok takip edicem akıntıydı testti yumurta takibiydi. ilişki sonrası tepe üstü durmak, vs. oh dıyorum sızın ısınız ne guzel. iş bitti . zıbar yatya dr a söylettim bilerek, zaten sıkıntılıyız dedim eşime söylermisiniz bu yumurta büyüme olayını ve de ilişkş gerektiğini dedim,
herşey daha beter oldu
bi daha asla söylemem ama o da çocuk çok istiyor madem bu konudaki isteksizliğine çare bulsun ya, durum vahim yani, bıktım peşinde koşmaktan ya
ahh keşke canımm keşke heycanlandım ha=))şuara kendıme ıyı bakım cevız fındık fıstık=))yeni yıla da aileyi genişleterek girdinmi tamamdır inşallah
valla ya bu kocalara noluo anlamıyorum her sıkıntıyı bız cekelım kendılerı bısey yapmaya aciz valla hamıle kaldıktan sonra surundurun sız bunları hak ettılerr.ya dr a söylettim bilerek, zaten sıkıntılıyız dedim eşime söylermisiniz bu yumurta büyüme olayını ve de ilişkş gerektiğini dedim,
herşey daha beter oldu
bi daha asla söylemem ama o da çocuk çok istiyor madem bu konudaki isteksizliğine çare bulsun ya, durum vahim yani, bıktım peşinde koşmaktan ya
Amin ins.Kızlar herkese merhaba.. Araniza ben de katildim.. ne yazikki kimyasal gebelik gecirdim 8 aralıkta dustu bebegimben de sizler gibi evlat sahibi olmayi cok istiyorum.. Allah hepimize en yakin zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah....
Geçmiş olsun canım inşallah yeni yılda yeni umutlar gelir :)Kızlar herkese merhaba.. Araniza ben de katildim.. ne yazikki kimyasal gebelik gecirdim 8 aralıkta dustu bebegimben de sizler gibi evlat sahibi olmayi cok istiyorum.. Allah hepimize en yakin zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah....
ya dr a söylettim bilerek, zaten sıkıntılıyız dedim eşime söylermisiniz bu yumurta büyüme olayını ve de ilişkş gerektiğini dedim,
herşey daha beter oldu
Hoşgeldin canım isteyince hemen olacağını bilsem ben de yazı beklerdim ama malesef aksilikler hormonlar falan filan sorun ne bi gorelim dedim ben de canımMerhaba aranıza bende katıldım ama isteyip istememk te kararsızım aslında iki üç ay denedim olmayınca ara verdim bilmiyorum karısık duygular yasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?