- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
Hoşgeldin canım isteyince hemen olacağını bilsem ben de yazı beklerdim ama malesef aksilikler hormonlar falan filan sorun ne bi gorelim dedim ben de canım
Ben yedi aylık evliyim canım bu ilk ay daha denemeye başlayalı senin rahatsızlığın ne canım ?Ne kadarlık evlisinz yasınız kac benim saglık problemim var yani en erken 3 ay beklemem gerek ama bilmiyorum ya olmazsa pff.. 2-3 ay denedik olmadı korkuyorum 2 yıla yakın evliligim Çevre baskısından bıktım.. İlk basta bebek istemiyordum kac defa ertesi gün hapı aldım korkular testler ama şuan içimde farklı bir duygu
Ben yedi aylık evliyim canım bu ilk ay daha denemeye başlayalı senin rahatsızlığın ne canım ?
Çevre baskısı düğün sonrası hemen başlıyor giderek siddetleniyor sanırım
Benim de vermem gereken biraz kilo var bide lh hormonu biraz yüksek onu halletmem lazım gebelige engel bi durum olabiliyor nasip bakalımBenim saglık sorunum var ve zahıflamam gerekli zayıfladım ama dha vermem gerekli.. 2 yıllık evliyken Çevre susmuyor bende korkuyorum ya düşününce olmaz diye
günaydın canım benim yumurtluyo olmana dua et ne güzel ne mutlu sana ben hala yumurtlama peşindeyim oldu mu olmadı mı kafamda deli sorularkızlar gunaydın yenı gelen arkadaslar hosgeldınız ya bu yumurtlama zamanı cok zor gecıo bu ay cok agrıo sol kasıgım hareket ettırmıyor benı resmen
yok canım duacıyım zaten cok mutluyum hamıle oldgumda da bu kadar sevınmıstım=)) ama cok acıo ya ilişkide bile zorlandım dun acıdangünaydın canım benim yumurtluyo olmana dua et ne güzel ne mutlu sana ben hala yumurtlama peşindeyim oldu mu olmadı mı kafamda deli sorular
canım sen atsana bana testlerınıKızlar ovulasyon testinde dengesizlik vardı ama en koyuyu 20 ve 21. Günler yakalamıştık ateş takibi yapıyorum onda da 20. Gün için ovulasyon diyo bakalım bugün 29. Gün
valla atesten anlamıyorum ama testlerın hep pozıtıf degıl canım 21.gun pozıtıf olmusCanım bak testlerim ama cok karışık hep pozitif
Eki Görüntüle 1721507 Eki Görüntüle 1721508
Zaten sonra bıraktım dün yaptığım da silik daha bu aralar en çok koyu çıkmıştı bide ateş grafiğim de bu şekilde
Eki Görüntüle 1721510
işte ateş tablosunda da 20. günü işaretledi yani benim ovulasyon testinde ikinci çizgi hep çıkıyor demek istedim hangisi doğru anlamamıştım ama evet en koyu o gün bugün 30. gün yumurtlama o günse ben 24 ünde adeti beklemeliyim sanırım dimivalla atesten anlamıyorum ama testlerın hep pozıtıf degıl canım 21.gun pozıtıf olmus
21. gün pozitif canımCanım bak testlerim ama cok karışık hep pozitif
Eki Görüntüle 1721507 Eki Görüntüle 1721508
Zaten sonra bıraktım dün yaptığım da silik daha bu aralar en çok koyu çıkmıştı bide ateş grafiğim de bu şekilde
Eki Görüntüle 1721510
19 22 23 değerlendirilmiş ama 20 21 boş geçmiş aman allahım yanlış mı yaptım yani21. gün pozitif canımateşten ben de anlamıyorum
ya değişiyor aslında , işin tuhafı da altı gündür bişey olmuyor tam yumurtlama zamanım ya bugğn ya da dündü,Özel olarak ama haftada ne kadar oluyor bende bu konuda mutuauzö
yooo 22. gün cok guzel denk gelmiş. zaten en koyu olduktan sonra 24 saat ıcınde catlıyor19 22 23 değerlendirilmiş ama 20 21 boş geçmiş aman allahım yanlış mı yaptım yani
ay canım aynı benim de böyle hep ben de anlayamamıştım artık hangisi doğru senin hormonla ilgili problemin var mı ki? ben lh yüksekliğine yoruyorum bu durumu ama çokta yüksek değil nebilimbenim testlerinde de hep silik çizgi çıkar. acaba daha koyu olcak mı diye düşünüyordum ilk zamanları. sonra çözdüm kendimde :) hatta resimde çekmiştim. ekliyeyim size.
ilk damlatınca t hemencik beliriyor ya. ben o günü pozitif alıyorumyoksa bir gün önce ya da bir gün sonrada çizgi koyu olabiliyor.
yanıu 21 ile 20 degerlendıreydın ıyıydı ama nesekı 22 yı degerlendırmssn sansın var hala 21.gun aralıgın kacıydı19 22 23 değerlendirilmiş ama 20 21 boş geçmiş aman allahım yanlış mı yaptım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?