2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Hoşgeldin canım isteyince hemen olacağını bilsem ben de yazı beklerdim ama malesef aksilikler hormonlar falan filan sorun ne bi gorelim dedim ben de canım

Ne kadarlık evlisinz yasınız kac benim saglık problemim var yani en erken 3 ay beklemem gerek ama bilmiyorum ya olmazsa pff.. 2-3 ay denedik olmadı korkuyorum 2 yıla yakın evliligim Çevre baskısından bıktım.. İlk basta bebek istemiyordum kac defa ertesi gün hapı aldım korkular testler ama şuan içimde farklı bir duygu

Ben yedi aylık evliyim canım bu ilk ay daha denemeye başlayalı senin rahatsızlığın ne canım ?
Çevre baskısı düğün sonrası hemen başlıyor giderek siddetleniyor sanırım

Ben yedi aylık evliyim canım bu ilk ay daha denemeye başlayalı senin rahatsızlığın ne canım ?
Çevre baskısı düğün sonrası hemen başlıyor giderek siddetleniyor sanırım

Benim saglık sorunum var ve zahıflamam gerekli zayıfladım ama dha vermem gerekli.. 2 yıllık evliyken Çevre susmuyor bende korkuyorum ya düşününce olmaz diye

Benim saglık sorunum var ve zahıflamam gerekli zayıfladım ama dha vermem gerekli.. 2 yıllık evliyken Çevre susmuyor bende korkuyorum ya düşününce olmaz diye
Benim de vermem gereken biraz kilo var bide lh hormonu biraz yüksek onu halletmem lazım gebelige engel bi durum olabiliyor nasip bakalım

Kızlar ovulasyon testinde dengesizlik vardı ama en koyuyu 20 ve 21. Günler yakalamıştık ateş takibi yapıyorum onda da 20. Gün için ovulasyon diyo bakalım bugün 29. Gün

Günaydın kızlar.. Ben de ovulasyon testi satın aldım bu ay ama benim düşüğüm henüz çok yeni tekrar regl olmadan yumurtlama olur mu olmaz mı ondan bile emin değilim ama gene de şansımı deneyeceğim.. dün akşam yaptım çook silik çizgi çıktı.. Bakalım kısmet..

kızlar gunaydın yenı gelen arkadaslar hosgeldınız ya bu yumurtlama zamanı cok zor gecıo bu ay cok agrıo sol kasıgım hareket ettırmıyor benı resmen

kızlar gunaydın yenı gelen arkadaslar hosgeldınız ya bu yumurtlama zamanı cok zor gecıo bu ay cok agrıo sol kasıgım hareket ettırmıyor benı resmen
günaydın canım benim yumurtluyo olmana dua et ne güzel ne mutlu sana ben hala yumurtlama peşindeyim oldu mu olmadı mı kafamda deli sorular

günaydın canım benim yumurtluyo olmana dua et ne güzel ne mutlu sana ben hala yumurtlama peşindeyim oldu mu olmadı mı kafamda deli sorular
yok canım duacıyım zaten cok mutluyum hamıle oldgumda da bu kadar sevınmıstım=)) ama cok acıo ya ilişkide bile zorlandım dun acıdan

canım sen atsana bana testlerını
Canım bak testlerim ama cok karışık hep pozitif

Zaten sonra bıraktım dün yaptığım da silik daha bu aralar en çok koyu çıkmıştı bide ateş grafiğim de bu şekilde

valla atesten anlamıyorum ama testlerın hep pozıtıf degıl canım 21.gun pozıtıf olmus
işte ateş tablosunda da 20. günü işaretledi yani benim ovulasyon testinde ikinci çizgi hep çıkıyor demek istedim hangisi doğru anlamamıştım ama evet en koyu o gün bugün 30. gün yumurtlama o günse ben 24 ünde adeti beklemeliyim sanırım dimi

benim testlerinde de hep silik çizgi çıkar. acaba daha koyu olcak mı diye düşünüyordum ilk zamanları. sonra çözdüm kendimde :) hatta resimde çekmiştim. ekliyeyim size.
ilk damlatınca t hemencik beliriyor ya. ben o günü pozitif alıyorum yoksa bir gün önce ya da bir gün sonrada çizgi koyu olabiliyor.

Eklentiler

• 3.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 202
  • 6 (2).jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 82
Özel olarak ama haftada ne kadar oluyor bende bu konuda mutuauzö
ya değişiyor aslında , işin tuhafı da altı gündür bişey olmuyor tam yumurtlama zamanım ya bugğn ya da dündü,
adam daha da geri çekiliyor yumurtlama zamanım olduğunu duyunca , takiviye ilaç aldı ama yine olmuyor , çocuk o çok istiyor ama aşırı stres yapıyor sanırım,
çok sinir bozucu bi durum

ay canım aynı benim de böyle hep ben de anlayamamıştım artık hangisi doğru senin hormonla ilgili problemin var mı ki? ben lh yüksekliğine yoruyorum bu durumu ama çokta yüksek değil nebilim

19 22 23 değerlendirilmiş ama 20 21 boş geçmiş aman allahım yanlış mı yaptım yani
yanıu 21 ile 20 degerlendıreydın ıyıydı ama nesekı 22 yı degerlendırmssn sansın var hala 21.gun aralıgın kacıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…