• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

saol canım sanada gecmıs olsun benım bıde yumurtla zamanlarım dun thylot ıctım terledım uykumusum bı gunum boşa gıttı:KK70:
ay canım bu sene grip hiç kolay geçmiyor ben en son kulağım tıkandığı için çıktım doktora sinüzite çevirmiş dedi çok çektim çoook

ay canım bu sene grip hiç kolay geçmiyor ben en son kulağım tıkandığı için çıktım doktora sinüzite çevirmiş dedi çok çektim çoook
Çok gecmıs olsn canım ben hıc hastalanmam ya bu sene kurtulamadım grıpten hakkımızda hayırlısı..neyesekı ovu testım dunde negatıfti=))

maşallah bağaaaaaa :KK9: hasta olmuyorum dediğim an tutuluyor musum :KK48:
ama ıyı bakarım kendime. süt pekmez meyve. 2 senedir grip olmuyorum. bi iki hapşursam hemen süt tarçın bal karışımı ;) hafifçe atlatıyorum.
tavsiye ederim kızlar :KK72:

maşallah bağaaaaaa :KK9: hasta olmuyorum dediğim an tutuluyor musum :KK48:
ama ıyı bakarım kendime. süt pekmez meyve. 2 senedir grip olmuyorum. bi iki hapşursam hemen süt tarçın bal karışımı :KK66: hafifçe atlatıyorum.
tavsiye ederim kızlar :KK72:
masallah dıyelım=)bende hastanaye gıderım bugun ıs cıkısı bı serum kendıme getırır benı.

oo o kadar yanii . gecmıs olsun canım.. toparlamaya calıs ıste takvıyelerle.
o kadar malesefkı hele bıde bugun yumurtlama gunumse kesınlıkle serum yıyıp kendıme gelmem lazım:KK70:bugunde ayın 16 sı olmıs sızın batlara az kaldı hadı hayırlısı=)

o kadar malesefkı hele bıde bugun yumurtlama gunumse kesınlıkle serum yıyıp kendıme gelmem lazım:KK70:bugunde ayın 16 sı olmıs sızın batlara az kaldı hadı hayırlısı=)
pek az sayılmaz benim 10 gun var daha :(
test yapmadın mı bugun ?

pek az sayılmaz benim 10 gun var daha :KK43:
test yapmadın mı bugun ?
yok canım hergun saat 4 de yapıyorum.10 gun dedıgın nedır kı=)cabuk gecer canım hatta 2 gun önceden yaparsın testını ay ınsallah pozıtıf olur canım bı ay daha bekletmez allahım

10 aydır bekliyorum yaa. 10 gün filan saymıyorum o yüzden :) olumlu bir düşüncemde yok.
Aslında sadece polipe odaklandım. her ne kadar işlem basit olsada biraz ürkütücü :(
poliple hamile kalanlarda var. benimkide minik ama. o şans beni bulmaz :KK51:

10 aydır bekliyorum yaa. 10 gün filan saymıyorum o yüzden :) olumlu bir düşüncemde yok.
Aslında sadece polipe odaklandım. her ne kadar işlem basit olsada biraz ürkütücü :KK43:
poliple hamile kalanlarda var. benimkide minik ama. o şans beni bulmaz :KK51:
hıc bısey bellı olmaz canım allahtan hayırlısı gelsın

Selam kızlar ben Geldim. :KK55:
Çok geçmiş olsun kendinize dikkat edin önemli günler bu günler :anneadayı::KK200:
Yerli malı kutlanacak yarın sınıfta ona hazırlanıyoruz pek bakamadım bugün :KK22::KK22:
Yarın bekleriz yemeğe buyrun :KK37::KK36::KK39:
oh mıss sen ye bızım yerımızıde ıyı beslen=)))ne olur ne olmaz dımı=) ya kızlar ayıptr sölemsı az önce tuvalete gıttım baya akıntım var yapışkan galıba yumurtluyorum:KK76:

oh mıss sen ye bızım yerımızıde ıyı beslen=)))ne olur ne olmaz dımı=) ya kızlar ayıptr sölemsı az önce tuvalete gıttım baya akıntım var yapışkan galıba yumurtluyorum:KK76:
E iyi haber bu değerlendir muhakkak.
Biz dün uyuduk :) yani sadece çatlamadan 36 saat sonrasını değerlendirdik . Şimdi gün aşırı devam ins dün akşamki boşlukta kacirmamisizdir.

saat 4 de testımıde yapımda ona göre bakım=)) dun bende uyudum ya hastaydım=(( esıme dedım az önce bugun cıft cızg cıkarsa aksam spora gıtme evde işimiz var dıyorum tamam dıyor yazık=)) aslında onu böle ısteklı görunce daha cok uzuluyorum hemen olsun ıstıyorum

O istek benim eşimde yok
Çocuk olsun istiyor ama böyle nasıl olcaksa uf püf. .

O istek benim eşimde yok
Çocuk olsun istiyor ama böyle nasıl olcaksa uf püf. .
Ya işte sen yumurtlamanı takıp et hergun ılıskı olucak dıye bıse yok o gunlerı degerlendır yeter.böyle olması daha kötu ınsan ustunde yuk hıssedıyor sankı sadece benım çabamla olucakmıs gıbı garıp bısıler hıssedıyorum anlatamadım:KK70:

Back