- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
günaydın canım geçmiş olsun ben de üç hafta olacak gribimgünaydın kızlar...cok hastayımm tam da zamanı ya pofff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım geçmiş olsun ben de üç hafta olacak gribimgünaydın kızlar...cok hastayımm tam da zamanı ya pofff
saol canım sanada gecmıs olsun benım bıde yumurtla zamanlarım dun thylot ıctım terledım uykumusum bı gunum boşa gıttıgünaydın canım geçmiş olsun ben de üç hafta olacak gribim
ay canım bu sene grip hiç kolay geçmiyor ben en son kulağım tıkandığı için çıktım doktora sinüzite çevirmiş dedi çok çektim çoooksaol canım sanada gecmıs olsun benım bıde yumurtla zamanlarım dun thylot ıctım terledım uykumusum bı gunum boşa gıttı
Çok gecmıs olsn canım ben hıc hastalanmam ya bu sene kurtulamadım grıpten hakkımızda hayırlısı..neyesekı ovu testım dunde negatıfti=))ay canım bu sene grip hiç kolay geçmiyor ben en son kulağım tıkandığı için çıktım doktora sinüzite çevirmiş dedi çok çektim çoook
masallah dıyelım=)bende hastanaye gıderım bugun ıs cıkısı bı serum kendıme getırır benı.maşallah bağaaaaaa hasta olmuyorum dediğim an tutuluyor musum
ama ıyı bakarım kendime. süt pekmez meyve. 2 senedir grip olmuyorum. bi iki hapşursam hemen süt tarçın bal karışımı hafifçe atlatıyorum.
tavsiye ederim kızlar
oo o kadar yanii . gecmıs olsun canım.. toparlamaya calıs ıste takvıyelerle.masallah dıyelım=)bende hastanaye gıderım bugun ıs cıkısı bı serum kendıme getırır benı.
o kadar malesefkı hele bıde bugun yumurtlama gunumse kesınlıkle serum yıyıp kendıme gelmem lazımbugunde ayın 16 sı olmıs sızın batlara az kaldı hadı hayırlısı=)oo o kadar yanii . gecmıs olsun canım.. toparlamaya calıs ıste takvıyelerle.
pek az sayılmaz benim 10 gun var dahao kadar malesefkı hele bıde bugun yumurtlama gunumse kesınlıkle serum yıyıp kendıme gelmem lazımbugunde ayın 16 sı olmıs sızın batlara az kaldı hadı hayırlısı=)
yok canım hergun saat 4 de yapıyorum.10 gun dedıgın nedır kı=)cabuk gecer canım hatta 2 gun önceden yaparsın testını ay ınsallah pozıtıf olur canım bı ay daha bekletmez allahımpek az sayılmaz benim 10 gun var daha
test yapmadın mı bugun ?
hıc bısey bellı olmaz canım allahtan hayırlısı gelsın10 aydır bekliyorum yaa. 10 gün filan saymıyorum o yüzden :) olumlu bir düşüncemde yok.
Aslında sadece polipe odaklandım. her ne kadar işlem basit olsada biraz ürkütücü
poliple hamile kalanlarda var. benimkide minik ama. o şans beni bulmaz
öyle tabi. hakkımızda hayırlısı neyse o olsunhıc bısey bellı olmaz canım allahtan hayırlısı gelsın
günaydın kızlar...cok hastayımm tam da zamanı ya pofff
günaydın canım geçmiş olsun ben de üç hafta olacak gribim
bugunde ortalıkta zeynepzumra yok=)
oh mıss sen ye bızım yerımızıde ıyı beslen=)))ne olur ne olmaz dımı=) ya kızlar ayıptr sölemsı az önce tuvalete gıttım baya akıntım var yapışkan galıba yumurtluyorumSelam kızlar ben Geldim.
Çok geçmiş olsun kendinize dikkat edin önemli günler bu günler
Yerli malı kutlanacak yarın sınıfta ona hazırlanıyoruz pek bakamadım bugün
Yarın bekleriz yemeğe buyrun
E iyi haber bu değerlendir muhakkak.oh mıss sen ye bızım yerımızıde ıyı beslen=)))ne olur ne olmaz dımı=) ya kızlar ayıptr sölemsı az önce tuvalete gıttım baya akıntım var yapışkan galıba yumurtluyorum
Ya işte sen yumurtlamanı takıp et hergun ılıskı olucak dıye bıse yok o gunlerı degerlendır yeter.böyle olması daha kötu ınsan ustunde yuk hıssedıyor sankı sadece benım çabamla olucakmıs gıbı garıp bısıler hıssedıyorum anlatamadımO istek benim eşimde yok
Çocuk olsun istiyor ama böyle nasıl olcaksa uf püf. .