ben su polipi duydum zaten beynim döndü. kafa kalmadı düşünecekvalla bılmıyorum bende karmakarısık olduk yıne=))
Canım yarın adet olmam gerekiyor normal düzenimde yani bir gün öncesindeyim :) yok yok ben de bişi işte bol test var ya dayanamıyorum :) hayırlısı diğer aya artık sizlerden haberler bekliyom ben şimdi :)canım ıgneden olabılır sılık cızgı sen bat ı bekle test yapmak ıcın suan yapttıkların yanıltır
1 gun arayla normali zaten. dert etme canım. olacagı varsa olurBugün eşim asla yapmaz :) bıktı adam. Yarına artık. Ama bugün ağrım var
1 gun arayla normali zaten. dert etme canım. olacagı varsa oluradamıda zorlama :)
Aynen olcagı varsa oluyor.benım ıcımeBugün eşim asla yapmaz :) bıktı adam. Yarına artık. Ama bugün ağrım var
Bıktı valla soğudu adam zaten çok istekli değil. :))) bal fındık ceviz yediriyorum sürekli ama fayda etmiyor :))1 gun arayla normali zaten. dert etme canım. olacagı varsa oluradamıda zorlama :)
Aynen olcagı varsa oluyor.benım ıcımezeynepzumra bu ay hamıle kalıcak gıbı doguyor
inşallah hamılelık tecrubelerımızı paylasırız canım=))olmazsada beklıcez napalım bende bı grıp oldumkı sorma canım sıkıldı sabah bugun hıc halım yok ya ovaluasyonda cıft cızgı cıkarsa dıyorumBıktı valla soğudu adam zaten çok istekli değil. :))) bal fındık ceviz yediriyorum sürekli ama fayda etmiyor :))
İnşallah cnm yaaa :) benim eşimle biraz zorda:)) inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz olmazsa bıdahakı aya yine burdayız :) olursa da hamişlik tecrübelerimizi paylaşırız artık
Geçmiş olsun canım dinlen nane limon bitki çayları iç. İnsallah şifa olur.inşallah hamılelık tecrubelerımızı paylasırız canım=))olmazsada beklıcez napalım bende bı grıp oldumkı sorma canım sıkıldı sabah bugun hıc halım yok ya ovaluasyonda cıft cızgı cıkarsa dıyorum
valla allahtan daha kötusu gelmezse sımdılık durum calısmaya cokda engel degıl bugun yarın calısırım=)))zaten raglden berı hergun calısıyogıbıyım bı dun halım yoktu hastayım dıe=))oda mola olsun...ya varya nasıl sabırsızım ocak ıcınGeçmiş olsun canım dinlen nane limon bitki çayları iç. İnsallah şifa olur.
Çift cizgi yarın çıkcak bnce senin :) bugün cikarsadayapcak bişi yok :))
Biz de sorun eşim :) sabah bugun tatil dimi diyor. :))) yok dedim nasıl morali bozuldu.valla allahtan daha kötusu gelmezse sımdılık durum calısmaya cokda engel degıl bugun yarın calısırım=)))zaten raglden berı hergun calısıyogıbıyım bı dun halım yoktu hastayım dıe=))oda mola olsun...ya varya nasıl sabırsızım ocak ıcın
e hadı hayırlısı sen yap cıkarsa bende yaparımBiz de sorun eşim :) sabah bugun tatil dimi diyor. :))) yok dedim nasıl morali bozuldu.
Dün baya başım dönmüştü işte. Sabah aradı iyi misin diye. Dedim doktora sordum bugünde var çalışma. Offff neyse sonra yine ararım dedi :))
Ben 28 inde idrar testi yapcam. Sonra 30 da kan.
İnşallah çıkar :)) beklemek heycanli. Çok kaptirdim kendimi.. olumsuz olursa üzülmem çok inş.e hadı hayırlısı sen yap cıkarsa bende yaparım
canım olcagı varsa bir kere yeter zaten bat ne zamanMerhana kızlar. Benim hayaller de 2016ya kaldı galiba. Bu ay iki kez yumurtladım ama kadere bakın ki ikisinde de birer kez çalışabildik. Herşeyin hayırlısı. Ocağa doğru emin adımlarla yürüyeceğim ben de
aynı ben bende sankı hamıleymısım gıbı hıssetmelere basladım=))psıkolojı bozulduİnşallah çıkar :)) beklemek heycanli. Çok kaptirdim kendimi.. olumsuz olursa üzülmem çok inş.
Oyyy ins hamile oluruz beraber burdaki arkdslar la :) duam herkes içinaynı ben bende sankı hamıleymısım gıbı hıssetmelere basladım=))psıkolojı bozuldu
İnşallah canım. Dediğin gibi olacağı varsa olur. Biraz da kadere bırakmak lazım. Bat ayın 25icanım olcagı varsa bir kere yeter zaten bat ne zaman
Hayırlısı olsun ins dua edelim birbirimizeİnşallah canım. Dediğin gibi olacağı varsa olur. Biraz da kadere bırakmak lazım. Bat ayın 25i
oo senın bata bıse kalmamıs haftaya falan bellı olur ınsallah guzel haberler verırsınİnşallah canım. Dediğin gibi olacağı varsa olur. Biraz da kadere bırakmak lazım. Bat ayın 25i
Hayırlısı olsun ins dua edelim birbirimize
İnşallah kızlar..oo senın bata bıse kalmamıs haftaya falan bellı olur ınsallah guzel haberler verırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?