2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

canım ıgneden olabılır sılık cızgı sen bat ı bekle test yapmak ıcın suan yapttıkların yanıltır
Canım yarın adet olmam gerekiyor normal düzenimde yani bir gün öncesindeyim :) yok yok ben de bişi işte bol test var ya dayanamıyorum :) hayırlısı diğer aya artık sizlerden haberler bekliyom ben şimdi :)

Bugün eşim asla yapmaz :) bıktı adam. Yarına artık. Ama bugün ağrım var

1 gun arayla normali zaten. dert etme canım. olacagı varsa olur adamıda zorlama :)
Bıktı valla soğudu adam zaten çok istekli değil. :))) bal fındık ceviz yediriyorum sürekli ama fayda etmiyor :))

Aynen olcagı varsa oluyor.benım ıcıme zeynepzumra bu ay hamıle kalıcak gıbı doguyor

İnşallah cnm yaaa :) benim eşimle biraz zorda :)) inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz olmazsa bıdahakı aya yine burdayız :) olursa da hamişlik tecrübelerimizi paylaşırız artık

inşallah hamılelık tecrubelerımızı paylasırız canım=))olmazsada beklıcez napalım bende bı grıp oldumkı sorma canım sıkıldı sabah bugun hıc halım yok ya ovaluasyonda cıft cızgı cıkarsa dıyorum

Geçmiş olsun canım dinlen nane limon bitki çayları iç. İnsallah şifa olur.
Çift cizgi yarın çıkcak bnce senin :) bugün cikarsadayapcak bişi yok :))

Geçmiş olsun canım dinlen nane limon bitki çayları iç. İnsallah şifa olur.
Çift cizgi yarın çıkcak bnce senin :) bugün cikarsadayapcak bişi yok :))
valla allahtan daha kötusu gelmezse sımdılık durum calısmaya cokda engel degıl bugun yarın calısırım=)))zaten raglden berı hergun calısıyogıbıyım bı dun halım yoktu hastayım dıe=))oda mola olsun...ya varya nasıl sabırsızım ocak ıcın

Biz de sorun eşim :) sabah bugun tatil dimi diyor. :))) yok dedim nasıl morali bozuldu.
Dün baya başım dönmüştü işte. Sabah aradı iyi misin diye. Dedim doktora sordum bugünde var çalışma. Offff neyse sonra yine ararım dedi :))
Ben 28 inde idrar testi yapcam. Sonra 30 da kan.

e hadı hayırlısı sen yap cıkarsa bende yaparım

Merhana kızlar. Benim hayaller de 2016ya kaldı galiba. Bu ay iki kez yumurtladım ama kadere bakın ki ikisinde de birer kez çalışabildik. Herşeyin hayırlısı. Ocağa doğru emin adımlarla yürüyeceğim ben de

canım olcagı varsa bir kere yeter zaten bat ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…