• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Gece 1.30 da 36 saat olacak ve çatlayacak ins bakalım. :)))
zeynepzumra zeynepzumra bişe sorcam sana sen evde ovaluas.testlerı yapıomusun yoksa sadece doktormu yapıyor merak etıım de senle benım bat arasında 1 gun var dun yaptım ovu testını sılık cızgı bıle yoktı bende bugunkınude yarım saat sonra yaocam

zeynepzumra zeynepzumra bişe sorcam sana sen evde ovaluas.testlerı yapıomusun yoksa sadece doktormu yapıyor merak etıım de senle benım bat arasında 1 gun var dun yaptım ovu testını sılık cızgı bıle yoktı bende bugunkınude yarım saat sonra yaocam
Yok test yapmıyorum. Bu ay doktor kontrolündeydim. Yumurta takibi. Dün catlatma ignesi oldum.36 saat sonra ilişki dedi. Bu yani :)

Çok fena valla napıcam böyle bilmiyorum
beslenmene dıkkat et canım bunye zayıf olunca daha cok sarsıyor ben cok zayıfım doktorum normalde hamıle kalmama yardımcı olsun dıe de veercektı bunyem zayıf fıe vermedı..bu arada testımı yaptım az önce t hala silik bugun boşa calısmayım=)

beslenmene dıkkat et canım bunye zayıf olunca daha cok sarsıyor ben cok zayıfım doktorum normalde hamıle kalmama yardımcı olsun dıe de veercektı bunyem zayıf fıe vermedı..bu arada testımı yaptım az önce t hala silik bugun boşa calısmayım=)
Ben de kilo var :(
O testi bilmiyorum hiç silik olunca ne demek oluyor ki..

silik olunca negatıf ıkıncı cızgı en az c dekı kadar koyu cıktıgı gun yumurtlıcaksın demek
BAT aynı ise bizim 14. Gün yumurtlama olur.
Benim 11. Gün bugün ama dün catlatma ignesi oldum düzen değişti. . Bu gece çatlaması lazım benim. 17 si normalde 14. Günüm ama... oyyy çok karıştı bu ayl

BAT aynı ise bizim 14. Gün yumurtlama olur.
Benim 11. Gün bugün ama dün catlatma ignesi oldum düzen değişti. . Bu gece çatlaması lazım benim. 17 si normalde 14. Günüm ama... oyyy çok karıştı bu ayl
neyse canım kafanı karıstırma doktor yapıyor sonucta takıbını ıgneden sonra 12.gunde falan ögrenıyolar galıba hamılelıklerını buna odaklan=)

neyse canım kafanı karıstırma doktor yapıyor sonucta takıbını ıgneden sonra 12.gunde falan ögrenıyolar galıba hamılelıklerını buna odaklan=)
14. Gün netleşir kesin ama o 28 i oluyor benim bat 4 Ocak bilmiyorum napicam

Back