bende calısıyorum ama bılgısayar basındayım ya sureklı sık gırebılıyorum.bu zaman nasıl gecıcek ya gıdım bugunku testımı yapım bakım koyulasma varmıben çalışıyorum :) arada bakıyorum size ama kulağım burda
yok bugunde yumurtlamamısım=)13.gun canımbende masadayım sureklı ama. sureklı bakamıyorum
yap bakalım. kacıncı gun oldu bugun
yabende masadayım sureklı ama. sureklı bakamıyorum
yap bakalım. kacıncı gun oldu bugun
canım ben pek ağrı cekmıyorum. yumurtlarkende. adet önceside.yaedosko bişi sorcam sana ben daha yumurtlamadım bıle ama sag kasıgıma anı ve keskın gıren sancılar bı kaç gundur acaba yumurtlıcamın göstergesımı yoksa üşüttümmü ben
bendede olmaz normalde bu ekstrem vı durumdur kesın üşüttüm bencanım ben pek ağrı cekmıyorum. yumurtlarkende. adet önceside.
yalnızca adetın 1-2, gunu bel-karın ağrım oluyor.
bu ayda kendimi dinlemesem ağrı fılan duymazdım cok minik oldu ben de ağrısı. büyürkende oluyo ama baska agrıda olabılır yani
bende mali müşavirim=)Ne iş yapıyorsunuz kızlar? Öğretmenim ben :) teneffüs lerde bakıyorum :))
İyi öğrenelim böyle işimiz düşer belki :))bende mali müşavirim=)
ay inşallah canım yanlız cok uzak memleketlerdeyız malesefkıİyi öğrenelim böyle işimiz düşer belki :))
Sizin bebiş lerin öğretmeni olabilirim
Nerdesin cnm sen :))) tayinci memurlar belli olmaz :))ay inşallah canım yanlız cok uzak memleketlerdeyız malesefkı
gaziantep=)Nerdesin cnm sen :))) tayinci memurlar belli olmaz :))
E o zaman misafirliğe bekleriz buraya :)gaziantep=)
ahah nerde keske gelebılsek ben en son sınır ıstanbula kadar gelebıldım.bız beklerız gaziantebe gezecek cok yerımız var yemeklerımız de cok guzeldir=)E o zaman misafirliğe bekleriz buraya :)
Çok güzel diye biliyorum Gaziantep i.
:) gorumcem gibi. Kolay gelsin cnm.ben de sigorta sırketınde calısıyorum
Olsun akşamları gel cnm :) kolay gelsin.Ben de adliyede memurum kızlar çok yoğun arada okuyup kaçıyorum mecbur
Belli mi olur kısmet :)) yemeklerine şüphem yokahah nerde keske gelebılsek ben en son sınır ıstanbula kadar gelebıldım.bız beklerız gaziantebe gezecek cok yerımız var yemeklerımız de cok guzeldir=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?