2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

14. Gün netleşir kesin ama o 28 i oluyor benim bat 4 Ocak bilmiyorum napicam
28ınde ıdrar testı yaparsın canım en kötu 4 ocagı beklersın.. bak bende beklıyorum ıste işallah hamıle kalırızda canım ben 31 aralıkta test yapcam valla=)))eger hamıleysem yenıyıl hedıyesı olarak verıcem kocacıma ısllahhhh

Ayyy çok güzel fikir. İnşallah hamiş oluruz inşallah :)

merhaba kızlar bende 6 aylık evliyim 4 aydır cocuk istiyorum olmuyor dr ye gittim folikasit verdi ama kullanmıyorum şişirdi beni şidi bekliyorum adet sancılarım var acaba hamile kalınır mı sancı cekip

merhaba kızlar bende 6 aylık evliyim 4 aydır cocuk istiyorum olmuyor dr ye gittim folikasit verdi ama kullanmıyorum şişirdi beni şidi bekliyorum adet sancılarım var acaba hamile kalınır mı sancı cekip
Hic hamile kalmadim ama. Benzer diyorlar . Olabilir yani dikkat et sen yinede

sonunda catladı ya ıyı canım guzel haber çalışmalara devam etmıcenmı
yok yaa etmice :) keyfımız cekerse artık olan yumurta catladı. gorunurde yumurtada yok
artık nasip.. adet olursam 7-8. gün gidicem. polip in durumuna bakıcam dedim. alıncak mı dedim. onu o zaman konusuruz dedi

yok yaa etmice :) keyfımız cekerse artık olan yumurta catladı. gorunurde yumurtada yok
artık nasip.. adet olursam 7-8. gün gidicem. polip in durumuna bakıcam dedim. alıncak mı dedim. onu o zaman konusuruz dedi
pekı bıse sorucam yumurtan catlamıs ya catladıgında ılıskı gerekmezmı

pekı bıse sorucam yumurtan catlamıs ya catladıgında ılıskı gerekmezmı
valla onu bılmıyorum. gerekseydı ılıskı olsun derdı herhalde. baktı ıste. yumurtan catlamıs. yogun sıvı var rahimde dedi. ctesı gıttıgımde o gece ıcın olsun. pazarda sız bılırsınız demıstı. bızde ctesı pazar 2 gun calıstık .

o sıvı yayıldıgı zaman yumurtlama btmıs oluyor sanırım. benım tahminim

Catlatma ignesinden sonra 36 saat sonra ilişki oldu. Bugün sag kasığimda baya ağrı var. Bugünde ilişki olmalı mı? Size doktor ne demişti? Kafam karıştı

Son düzenleme:
valla bılmıyorum bende karmakarısık olduk yıne=))

günaydınlar ben de halen tık yok , yani adet belirtilerim var ama gelmedi henüz tabi ben sabah yine yaptım test :) bugün 15. gün iğne sonrası ama birşey dicem ben iğneden hemen sonra çatlamadığını düşünüyorum çünkü pazartesi oldum iğne cuma günü çok sancı çektim sanırım o gündü çatladığı zaman. test te ışıkla seçilebilen çizgi var yine 10 dk sonra hemen değil . sanırım iğne sonrası adet gecikmeleri yaşanabiliyormuş bilginiz var mıdır kızlar? hadi bakalım iyi günler iyi haberli sağlıklı günler :)

Catlatma ignesinden sonra 36 saat sonra ilişki oldu. Bugün şah kasığimda baya ağrı var. Bugünde ilişki olmalı mı? Size doktor ne demişti? Kafam karıştı
canım bence senne olur nolmaz dıe 1 gun durup bırgun ılıskıye gır cunku bılmıyoruz tam ne olacak daha senın bata cok var cunku

canım ıgneden olabılır sılık cızgı sen bat ı bekle test yapmak ıcın suan yapttıkların yanıltır

Catlatma ignesinden sonra 36 saat sonra ilişki oldu. Bugün şah kasığimda baya ağrı var. Bugünde ilişki olmalı mı? Size doktor ne demişti? Kafam karıştı
fazla ilişkinin zararı olmaz :) ıgne olmadım bılıyorsun ama. ctesı catlamak üzere demıstı. o gun calısın. ertesı gun ıcın keyfınız bılır dedı. pazarda calıstık biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…