Hoşgeldin canım hiç test yaptın mı ?Iyi akşamlar canlarim
Dayanamadım siteye yeni üye oldum.bende sizinle paylasmak istedim durumumu.adetime 1 gün var.sigara içerken tiksiniyorum.sol kasigimda aşırı batma var karnim sis goguslerim damarlandi idrarimin rengi tuhaf sarı yeşil gibi değişik.meme uclari dik ve çok ağrıyor.sık idrara cikiyorum istahim bazen çok bazen az . usume ara ara oluyo bazen ter basiyo kızlar.hamilemiyim . adetimden 2 3 gun önce kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi...kafam cok karışık kızlar??
Hoşgeldin canım hiç test yaptın mı ?
Bahsettiğin belirtiler hamilelikte benim yaşadıklarımı hatırlattı inşallah öyledir canım test yap istersen yarin sabahHos bulduk canım tşk ederiim.hayir yapmadım canim
Bahsettiğin belirtiler hamilelikte benim yaşadıklarımı hatırlattı inşallah öyledir canım test yap istersen yarin sabah
Ay senin cok az kalmis hadi hayirlisi :) Var mi belirti?Evet canım bir yıllık nerdeyse topik :) hoşgeldin o zaman benim de tam bir hafta var istenmeyen regliye hadi hayırlısı
Valla pek bişey yok canım ya aslına bakarsan bu aydan umutsuzumAy senin cok az kalmis hadi hayirlisi :) Var mi belirti?
Merakla bekliyorum canım sonucuGerçekten miiiiinşallah canım benim mutlaka yarın yaparım o zaman inşallah hamileyimdir ya
Merakla bekliyorum canım sonucune kadar süredir istiyorsunuz ?
Hayırlısı olsun canım inşallahInşallah canım benimmm sagol6 aydır canım istiyoruzz
Hayırlısı olsun canım inşallah
Test yaptın mı ?Inşallah canım benim
Günaydın canım :) evet yumurtlama kanaması olabiliyormuş bazı kadınlardaKızlar günaydın, yardiminiza ihtiyacım var. Adetime 15 gün var tam, ama kan geldi ( yoğun değil, sadece peçeteye.) Acaba doğurgan donemin son günündeyim diyemi ???
Canım pek yazmıyorum ama takip ediyorum seni hadi inşallah vardır bu ay ve sağlıklı bi şekilde devam eder. Kaçıncı gunundesin ?Kendi topigimle paylaşmadım resmen kizlaaar :))
inşallah sağlıkla devam eder canım iğneden sonra 13. gün ama cumartesi negatifti test adet günüme daha 3 gün var belirtileri aynı olunca hemen yaptım testi direk çıktı kan verdim sabah bakalımCanım pek yazmıyorum ama takip ediyorum seni hadi inşallah vardır bu ay ve sağlıklı bi şekilde devam eder. Kaçıncı gunundesin ?
Negatiften bu hale geldiyse vardır inşallah canım yaa bekleyelim bakalıminşallah sağlıkla devam eder canım iğneden sonra 13. gün ama cumartesi negatifti test adet günüme daha 3 gün var belirtileri aynı olunca hemen yaptım testi direk çıktı kan verdim sabah bakalım
evet canım aynısı önceki gebeliğimde de şüphelendiğim aşırı susamam ve idrara çıkmamdı yine aynı iki gündür :)))Negatiften bu hale geldiyse vardır inşallah canım yaa bekleyelim bakalım. Genelde adet belirtisiyle aynı oluyor zaten .
Peki bu durumda ilişkiye girmeli miyim sizce ^^Günaydın canım :) evet yumurtlama kanaması olabiliyormuş bazı kadınlarda
tabi canım tam ilişki günlerin bu günleri iyi değerlendirPeki bu durumda ilişkiye girmeli miyim sizce ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?