2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Doktordan geldim kızlar solda 11 12 14.5 sağda 11 mm yumurta pazartesi kontrol bakalım estrofem başladık hayırlısı olsun

kızlar doktora gittim beta hcg değerim 86.15 çıktı. ama doktor kese göremiyorum dedi. adet günüme yakın yumurtlama olmuş. doktor takip altında olacağız dedi. bu konuda bilgisi olan var mı. bi zararı olur mu

canım o değerde görülmez 2000 üzeri katlanması lazım keseyi görebilmesi için hayırlı olsun geç döllenme deniliyor yani yakın tarihte olmuş bi yumurtlama ve bebek muhtemelen hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah bol bol su iç ve dinlen

teşekkür ederim canm inşallah

yarın sabah iğnemi olucam solda 3 yumurtayla bakalım hayırlısı olsun yorulmuşum yaa biraz kendimi dinlicem olmazsa az da kilo vereyim çok aldım

yarın sabah iğnemi olucam solda 3 yumurtayla bakalım hayırlısı olsun yorulmuşum yaa biraz kendimi dinlicem olmazsa az da kilo vereyim çok aldım
Hayırlısı olsun canım hakkında. Biraz uzaklas bu dusunceden oluruna bırak belki surpriz yapar minik ..

Hayırlısı olsun canım hakkında. Biraz uzaklas bu dusunceden oluruna bırak belki surpriz yapar minik ..
inşallah canım valla uzaklaşmaya başladım bile diyebilirim bu ay sürünerek gittim doktora artık sen nasılsın ?

inşallah canım valla uzaklaşmaya başladım bile diyebilirim bu ay sürünerek gittim doktora artık sen nasılsın ?
Öyle canım bide calisiyorsun.ben çalışmadığım halde evde olduğum halde cok zorlaniyordum. Tez zmanda sana ve isteyen herkese versin rabbim . Kafani biraz dagit oluruna bırak inşallah.. iyiyim ben canım sükûr.cinsiyeti de öğrendik kizimiz olacak inşallah

ay maşallah canım kızçen geliyor sağlıkla gelsin inşallah canım benim, öyle dediğin gibi yoruldum biraz işler yoğunlaştı kafamı vermem lazım azcıkta kilo veririm bu arada diyorum çok aldım ya artık verme zamanı geldi inan psikolojimin kötü etkilendiğini hissediyorum bu durumdan

Çok sağol canım Allah razı olsun :) aynen öyle çok yıpratıyor insani. Biraz sıyrılmak gerekiyor bu dusunceden . Dediğin gibi sporuna gidersin yediklerine daha çok dikkat edersin bakarsın hiç ummadığın anda gelir meleğin. İnan senin için de dua ediyorumm canim

Allah razı olsun canım nasip ne zaman bekliyoruz işte elden bişey gelmez aslında sabredicez

Selam kızlar nasılsınız ? ben iğneden sonra 8. gündeyim beklemece bakalım pek bişey hissetmiyorum

Iyi akşamlar canlarim
Dayanamadım siteye yeni üye oldum.bende sizinle paylasmak istedim durumumu.adetime 1 gün var.sigara içerken tiksiniyorum.sol kasigimda aşırı batma var karnim sis goguslerim damarlandi idrarimin rengi tuhaf sarı yeşil gibi değişik.meme uclari dik ve çok ağrıyor.sık idrara cikiyorum istahim bazen çok bazen az . usume ara ara oluyo bazen ter basiyo kızlar.hamilemiyim . adetimden 2 3 gun önce kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi...kafam cok karışık kızlar??

elmol Canim senin topigini yeni gördüm ben :) Gece 12 itibariyle reglime 11 gün kalacak ben de bekleyenler arasina girdim hayirlisi olsun insallah hepimiz icin :)

elmol Canim senin topigini yeni gördüm ben :) Gece 12 itibariyle reglime 11 gün kalacak ben de bekleyenler arasina girdim hayirlisi olsun insallah hepimiz icin :)
Evet canım bir yıllık nerdeyse topik :) hoşgeldin o zaman benim de tam bir hafta var istenmeyen regliye hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…