elmol nasılsın canım
ben cumartesi film i çektiridm insanın kalbi ağzından çıkacak gibi oluyor korkudan, ama daha ne korkulacak şeyler varmış hayatta .................
film de tamamen hissetmemem gibi bişey söz konusu değil, bi an başımın yandığını hissettim ama uzun sürmedi yani bi dakik a falan ağrım oldu sonra yavaş yavaş geçti günlük hayat a döndüm,
amaaaaaaa
rahmim y şeklindeymiş ve bunu çift boynuzlu rahim denirmiş doğuştanmış......
bununla gebe kalmak zorlaştığı gibi düşük veya erken doğum riski de yüksekmiş, üç dr asordum soracapım da zaten daha diğer adetime var,
laparoskopi ve histereskopi, ya da sadece histereskopi önerenler oldu, çok üzüldüm .....
ama en önemlisi nerde kime yaptıracağımı bilmiyorumm, istanbulda otursaydım çok iyi yerler var gözüm kapalı oralara yaptırırdım ama doğuda yaşıyorum fakülteye gittim dün doçent istedim adım atsan ağzını açsan paran gidiyor zaten bu yolda,o doçent de lap ve his. dedi ve burda yapacağını söyledi ama ben tereddütteyim.. ya da istersen 3 ay daha dene tutarsa yakın takip tutumazsa işlem yaparı z ya da işlami hemen yapalım dedi, ama bilsem ki eşim de dört dörtlüktü yine tutmadı , ben ameliyatı daha kolay olurdum ama eşimde de sorunlar var ve tedaviye başladı iki gündür, yani tek kafamı kaırştıran gebe lik olursa rahmimde tutunup tutunamayacağı