- 21 Ağustos 2016
- 40
- 45
- 3
- 34
Tesekkur ederim cevap için çok sağol :)tabi canım tam ilişki günlerin bu günleri iyi değerlendir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim cevap için çok sağol :)tabi canım tam ilişki günlerin bu günleri iyi değerlendir
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin minik . Hamilelik takvimi de çok güzel olmuşKızlar kanda 26.81 çok şükür :)))
Çok sağol canım kucağıma almak da nasip olsun inşallah artık tecrübelerini paylaşırsın benimleHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin minik . Hamilelik takvimi de çok güzel olmuş
Aminn canım inşallah.. tabiki de istediğin her şeyi sorabilirsinÇok sağol canım kucağıma almak da nasip olsun inşallah artık tecrübelerini paylaşırsın benimle
Bi keseydi kalp atisiydi duyalım görelim inşallah sorular bitmezzzAminn canım inşallah.. tabiki de istediğin her şeyi sorabilirsin
Gorursun canım iki uc haftaya :) bu arada benim minik de sevindi durmuyor yerinde :))Bi keseydi kalp atisiydi duyalım görelim inşallah sorular bitmezzz
Ayy hissediyosun dimi artık ne güzel :)))Gorursun canım iki uc haftaya :) bu arada benim minik de sevindi durmuyor yerinde :))
Evet canım çok güzel bi duygu :) zaman o kadar çabuk geçiyor ki sen de tadarsin inşallah bu duyguyu bu arada elini karnına koy bol bol dua et canım ayetel kursi oku . Rabbim hepimizin yavrularını bagislasin.Ayy hissediyosun dimi artık ne güzel :)))
Amin canım Allah kucağımıza almayı da nasip etsin hayırlı sağlıklı Salih evlatlar olsun inşallahEvet canım çok güzel bi duygu :) zaman o kadar çabuk geçiyor ki sen de tadarsin inşallah bu duyguyu bu arada elini karnına koy bol bol dua et canım ayetel kursi oku . Rabbim hepimizin yavrularını bagislasin.
Canımm çok sevindimm hayırlı olsunn :))) bende klomen kullandım çatlatma iğnesi yaptım gün bekliyorum bakalım hayırlısı :)Kızlar kanda 26.81 çok şükür :)))
sağol canım hadi darısı başına olsun inşallah ne zaman oldun iğneyi ?Canımm çok sevindimm hayırlı olsunn :))) bende klomen kullandım çatlatma iğnesi yaptım gün bekliyorum bakalım hayırlısı :)
İnşaAllah canım 4 gün oldusağol canım hadi darısı başına olsun inşallah ne zaman oldun iğneyi ?
Nasıl geçiyor canım hamileliğin herşey yolunda mı :) benimde hafif hafif kanamam var adetimede iki gün var artarsa adet olduğum kesinsağol canım hadi darısı başına olsun inşallah ne zaman oldun iğneyi ?
Inşallah yerlesmedir canım benim bulantilarla baş dönmesiyle geçiyor yarın kontrolüm var bakalım ne durumda merak ediyorumNasıl geçiyor canım hamileliğin herşey yolunda mı :) benimde hafif hafif kanamam var adetimede iki gün var artarsa adet olduğum kesin
Ağrımda var canım galiba adet oldumInşallah yerlesmedir canım benim bulantilarla baş dönmesiyle geçiyor yarın kontrolüm var bakalım ne durumda merak ediyorum
Çatlatma iğnesi olmuştun dimi kaç hun önceydi ?Ağrımda var canım galiba adet oldum
Hadi hayırlısı bakalım canım inşaAllah sağlıkla bebişini kucağına alırsın. Bende hastaneye gidecm bugün adetim bu sefer bi değişik ya kasıklarımda ağrı var çokda aşırı değil kanama ama leke gibi değil...Inşallah yerlesmedir canım benim bulantilarla baş dönmesiyle geçiyor yarın kontrolüm var bakalım ne durumda merak ediyorum
12 gün oldu cnmÇatlatma iğnesi olmuştun dimi kaç hun önceydi ?
Aslında erken olmus canım kimi yerleşmeyi fazla kanamayla yaşayabiliyor bi git bence de hastaneye12 gün oldu cnm