2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin minik . Hamilelik takvimi de çok güzel olmuş
Çok sağol canım kucağıma almak da nasip olsun inşallah artık tecrübelerini paylaşırsın benimle

Ayy hissediyosun dimi artık ne güzel :)))
Evet canım çok güzel bi duygu :) zaman o kadar çabuk geçiyor ki sen de tadarsin inşallah bu duyguyu bu arada elini karnına koy bol bol dua et canım ayetel kursi oku . Rabbim hepimizin yavrularını bagislasin.

Evet canım çok güzel bi duygu :) zaman o kadar çabuk geçiyor ki sen de tadarsin inşallah bu duyguyu bu arada elini karnına koy bol bol dua et canım ayetel kursi oku . Rabbim hepimizin yavrularını bagislasin.
Amin canım Allah kucağımıza almayı da nasip etsin hayırlı sağlıklı Salih evlatlar olsun inşallah

Canımm çok sevindimm hayırlı olsunn :))) bende klomen kullandım çatlatma iğnesi yaptım gün bekliyorum bakalım hayırlısı :)
sağol canım hadi darısı başına olsun inşallah ne zaman oldun iğneyi ?

Nasıl geçiyor canım hamileliğin herşey yolunda mı :) benimde hafif hafif kanamam var adetimede iki gün var artarsa adet olduğum kesin
Inşallah yerlesmedir canım benim bulantilarla baş dönmesiyle geçiyor yarın kontrolüm var bakalım ne durumda merak ediyorum

Inşallah yerlesmedir canım benim bulantilarla baş dönmesiyle geçiyor yarın kontrolüm var bakalım ne durumda merak ediyorum
Hadi hayırlısı bakalım canım inşaAllah sağlıkla bebişini kucağına alırsın. Bende hastaneye gidecm bugün adetim bu sefer bi değişik ya kasıklarımda ağrı var çokda aşırı değil kanama ama leke gibi değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…