• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

benim de pko var canım çok ileri derecede değil ama var haşimato tiroidi var b12 ve d vitamini düşük onları hallediyorum gerçi işte böyle inşallah gerek kalmaz artık hamile kalırız canım ben bi defa kaldım inanıyorum ikinci de sağlıklı olacak senin hiç gebelik olmadı mı ? bu arada bu tedavi zamanı emin ol bütün eşlere bişey oluyo benimki de aynı normalde öyle değil ama iğne olduğum zaman bi hallere giriyo
Benim hic hamilelik olmadi 3 sene once flan doktor trodilere baktrmisti devlette bisey cikmadi dediler ozelde de bi kac defa kan tahlili vermistim ne icin istediklerini bilmiyorumda doktor hep.masallahin var diyodu

Bu zamana kadar yapti

Bu zamana kadar yaptigim hic bi testte boyle bi şey görmedim bahsettiğim tüm ekranin pembe olmasi değil canim çizgiler deki koyu kirmizinin dagilmasi sonra tek çizgiyle birlesmesi
Himm emin olamiyosan bida yap istersen tatlim ya varmi suphen bendede bi kere 2 cizgi cikmisti 2. Belirgindi ama silikti biraz hamileyim sandim.degilmisim oyle yanlismis test cok agladiydim.hamile sanipta olmadigimi ogrenince.

Himm emin olamiyosan bida yap istersen tatlim ya varmi suphen bendede bi kere 2 cizgi cikmisti 2. Belirgindi ama silikti biraz hamileyim sandim.degilmisim oyle yanlismis test cok agladiydim.hamile sanipta olmadigimi ogrenince.
Valla canim benim belirtilerim biraz güçlü gibi ama emin olamiyo insan bi kurtajim var benim kotu tecrübe yasadim ama regl günümü beklicem artik diğerini de regl gününde öğrenmiştim

Valla canim benim belirtilerim biraz güçlü gibi ama emin olamiyo insan bi kurtajim var benim kotu tecrübe yasadim ama regl günümü beklicem artik diğerini de regl gününde öğrenmiştim
Ya pskolojinle baski yapma vucuduna tatlim ne kadr var regline

Ben de varım.. Adetlerim o kadar da düzenli değil Bat söyleyemiyorum ama 30 Ekim diyelim :) pko var maalesef :( bir yıldır uğraşıyoruz hatta yarın evlilik yıldönümümüz :( perşembe doktora gideceğim artık tedavi için.. Umarım hepimiz sağlıkla hayırlısıyla bebeğimize kavuşuruz :dua:

Merhabalar bende şuan bebiş isteyenlerdenim inşallah , yalnız benim ikinci gebeliğim olacak nasipse iki yaşına girecek bi Prensesim var ona kardeş istiyoruz naifse son adet tarihim 5 ekim, bu ay ilk ayımız bakalım Rabbim neler gösterecek , bu arada detaylı okumadım sayfaları sadece tedavi gören arkadaşlarım takip etmiyor değil mi topiği Herkesi öpüyorum şimdiden hayırlı gebelikler nasip etsin Rabbim

Ben de varım.. Adetlerim o kadar da düzenli değil Bat söyleyemiyorum ama 30 Ekim diyelim :) pko var maalesef :KK43: bir yıldır uğraşıyoruz hatta yarın evlilik yıldönümümüz :KK43: perşembe doktora gideceğim artık tedavi için.. Umarım hepimiz sağlıkla hayırlısıyla bebeğimize kavuşuruz :dua:
Umarım bir an önce mutlu sona ulaşırsın..
ovulasyon testi kullandın mı hiç ?

Ben de varım.. Adetlerim o kadar da düzenli değil Bat söyleyemiyorum ama 30 Ekim diyelim :) pko var maalesef :KK43: bir yıldır uğraşıyoruz hatta yarın evlilik yıldönümümüz :KK43: perşembe doktora gideceğim artık tedavi için.. Umarım hepimiz sağlıkla hayırlısıyla bebeğimize kavuşuruz :dua:
Merhaba canım, hakkımızda hayırlısı olsun ben de pkoluyum tedavi görüyorum bakalım nasip

Klomen kullanıyorum canım yumurta takibi yapıyoruz doktorda çatlatma iğnesi oluyorum bekliyorum adeti
Aa o nasıl oluyor? Bilmediğim için soruyorum canım ne kadar zamandır sürüyor? Ben bugün adet oldum biter bitmez doktora gideceğim nasıl bir yol izleyecek acaba çok merak ediyorum :(

Aa o nasıl oluyor? Bilmediğim için soruyorum canım ne kadar zamandır sürüyor? Ben bugün adet oldum biter bitmez doktora gideceğim nasıl bir yol izleyecek acaba çok merak ediyorum :KK43:
Adetin üçüncü günü git doktora canım gereken tahliller o zaman yapılıyo duruma göre söyler doktor ne yapabilirsiniz ama üçüncü gün tahlili önemli onu görmeden bişey yapmaz

Back