Gunaydinnnnİnşallah :)
Gunaydinnnnnn herkese.
Bugün iğne günü :)
Çatlar artık :)) takipte olGunaydinnnnhadi hayirlisi.
Benim yatis gunu. Yarin kontrol gunu. Dev yumurtam ne oldu bakilcak
Yarin bakicak iste. . Takipteyim :) agrim sizim yok.Çatlar artık :)) takipte ol
Şuan benim de yok iğneden sonra bakcaz bakalım :)Yarin bakicak iste. . Takipteyim :) agrim sizim yok.
Dur daha seninki baslamamistir :)Şuan benim de yok iğneden sonra bakcaz bakalım :)
İğnem yapıldı hadi hayırlısı bakalım :)) bekliom çatlasın 36 saat var :)Dur daha seninki baslamamistir :)
Kızlar günaydın iyi haftalar,
bugün iğne sonrası 14. gün ve sabah test yaptım maalesef yok 12. gün de vardı silik çizgi ama bugün yok, zaten tamamen adet olma şeklinde vücudum. Agrılar vs. hayırlısı bakalım olim de 3. günü yeni bir dr u denicem :) sizler naptınız?
sanırım canım sabah 5 dk sonra baktım bir daha da bakamadım çıktım evden ama olsaydı zaten daha da belirgin olması gerekirdigunaydın canım. evet ben hatırlıyorum cızgıyı.. ıgneden dolayı mı cıktı acaba
hıc ıgne olmadımda burda okumustum oyle oldugunu.sanırım canım sabah 5 dk sonra baktım bir daha da bakamadım çıktım evden ama olsaydı zaten daha da belirgin olması gerekirdi. Yalnız cumartesi günü yaptığımız banyo dolabına koymuştum eşim de görmüş geldi bana burda çizgi var dedi daha da üzüldüm . olabiliyormuş iğne nedenli dedim hayırlısı daha ilk deneme iğne ile bakalım yeni dr ne dicek.
elmol =====> 20 Aralık
edosko====> 26 Aralık
zeynepzumra===> 4 Ocak
Evet bekleyiş sürüyor :))
aynen canım. devam et yapmaya.kızlar bısey sorucam sımdı ben ovaluasyon testlerı yapıyorum ya benım 8. ve 9. gunde ıkıncı cızgı sılıktı sonra 10. ve 11. gunde yaptım ıkıncı cızgı hıc cıkmadı bu normaldır heralde dıımı sonucta ıkı durumdada negatıf oluyor
acaba catladı mı :) off bugun yıne bana dr yollarıelmol =====> 20 Aralık
edosko====> 26 Aralık
Kargasa===> 3 Ocak
zeynepzumra===> 4 Ocak
Evet bekleyiş sürüyor :)) yumoslar catlıyor :))
kaçta randevunacaba catladı mı :) off bugun yıne bana dr yolları
3 de cıkıp gıdıcem canım. ara randevu benımkı. 5 e kadar. fırsat bulunca alıyor ıste.normalde randevuları doluda.kaçta randevun
ya zayten bu dunyada kadın dogumcu olmak lazımmıs ne kadar yogunlar randevu zor alıyorum bende hep3 de cıkıp gıdıcem canım. ara randevu benımkı. 5 e kadar. fırsat bulunca alıyor ıste.normalde randevuları doluda.
ıs cıkısı gdıyorum
eee herkes sorunlu :)ya zayten bu dunyada kadın dogumcu olmak lazımmıs ne kadar yogunlar randevu zor alıyorum bende hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?