2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Kızlar günaydın iyi haftalar,
bugün iğne sonrası 14. gün ve sabah test yaptım maalesef yok 12. gün de vardı silik çizgi ama bugün yok, zaten tamamen adet olma şeklinde vücudum . Agrılar vs. hayırlısı bakalım olim de 3. günü yeni bir dr u denicem :) sizler naptınız?

gunaydın canım. evet ben hatırlıyorum cızgıyı.. ıgneden dolayı mı cıktı acaba

gunaydın canım. evet ben hatırlıyorum cızgıyı.. ıgneden dolayı mı cıktı acaba
sanırım canım sabah 5 dk sonra baktım bir daha da bakamadım çıktım evden ama olsaydı zaten daha da belirgin olması gerekirdi . Yalnız cumartesi günü yaptığımız banyo dolabına koymuştum eşim de görmüş geldi bana burda çizgi var dedi daha da üzüldüm . olabiliyormuş iğne nedenli dedim hayırlısı daha ilk deneme iğne ile bakalım yeni dr ne dicek.

hıc ıgne olmadımda burda okumustum oyle oldugunu.
hayırlısı olsun canım. hep öle dua et

evet cnm bu ay sizin için dua edecem artık gelecek aya kaldım ben hastalanmam an meselesi çünkü :)

kızlar bısey sorucam sımdı ben ovaluasyon testlerı yapıyorum ya benım 8. ve 9. gunde ıkıncı cızgı sılıktı sonra 10. ve 11. gunde yaptım ıkıncı cızgı hıc cıkmadı bu normaldır heralde dıımı sonucta ıkı durumdada negatıf oluyor

aynen canım. devam et yapmaya.

elmol =====> 20 Aralık
edosko====> 26 Aralık
Kargasa===> 3 Ocak
zeynepzumra===> 4 Ocak

Evet bekleyiş sürüyor :)) yumoslar catlıyor :))

3 de cıkıp gıdıcem canım. ara randevu benımkı. 5 e kadar. fırsat bulunca alıyor ıste.normalde randevuları doluda.
ıs cıkısı gdıyorum
ya zayten bu dunyada kadın dogumcu olmak lazımmıs ne kadar yogunlar randevu zor alıyorum bende hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…