Ben gordum cizgiyi canim.. ne zamanki adet gunun.Kızlar slm ben de dayanamadım test yaptım 12. Gün on dk a sonra silik çizgi çıktı inanılmaz sancım var ama adet belirtisi bilmiyorum siz de bakar mısınız bir
Cnm 30 kasım iğne günü ama adet tarihim 16 si ne bilim ya acaba 10 dk sonrası geçersiz mi kiBen gordum cizgiyi canim.. ne zamanki adet gunun.
Genelde olmayinca cikmiyor canim. Saatler sonra ciksa neyse. 10 dk sonra cikmis. Sabah test yap tekrar az daha belirgin olur. InsallahhhCnm 30 kasım iğne günü ama adet tarihim 16 si ne bilim ya acaba 10 dk sonrası geçersiz mi ki
Canım eni 15 boyu 21 mm olmus tek yumurta :)Super canim. Bende 1 saate gidicem. Hakkimizda hayirlisi... 15 olan niye buyumemis acaba
Benimki 25 mm olmus :)) igne filan vermiyor bana. Ptesi tekrar cagirdi. Bu aksam iliski olsun dedi.. en son persembe olmustu.valla su polip yuzunden benim umudum yokCanım eni 15 boyu 21 mm olmus tek yumurta :)
Yarın öğlen catlatma ignesi olacak. 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı devam..
İnş bu ay olurrrrr çok heveslendim. Sen de son durum nedir :)
Benim eşime çare bulmam lazım gün aşırı canını sıkıyor :))
Benimkinin canina minnetCanım eni 15 boyu 21 mm olmus tek yumurta :)
Yarın öğlen catlatma ignesi olacak. 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı devam..
İnş bu ay olurrrrr çok heveslendim. Sen de son durum nedir :)
Benim eşime çare bulmam lazım gün aşırı canını sıkıyor :))
Benimki 25 mm olmus :)) igne filan vermiyor bana. Ptesi tekrar cagirdi. Bu aksam iliski olsun dedi.. en son persembe olmustu.valla su polip yuzunden benim umudum yoko alinmadan olmayacak galiba.
Benimkinin canina minnetama ben skildim. Bi yolunu bulcan artik
Bugun 15. Gunum canim. Ole tabi Allah bilir ama umudum yok isteOlur ya belki Allahtan umut kesilmez olumsuz düşünme 25 mm de güzel kaçıncı günde 25 mm?
Şuana kadar bir yol bulamadım :)
Ya bana da kara bulutlar çöküyor gece olunca.. oyle düşünme bekleyelim görelim. :) bat ne zaman?Bugun 15. Gunum canim. Ole tabi Allah bilir ama umudum yok iste
İnşallah benim de belli olmamakla birlikte bat 20 aralıkDiğer konuda arkadaşlar bat ları yazıyor bekliyoruz o gün güzel haberi. Burdada yazalım.
4 Ocak benim.
En mantıklısı bu sanırım :) ins bu ay sırasıyla gelir güzel haberler burdan...Ay herşey çok karışık zaman da geçmek bilmiyo bence o zaman çok merak edersen idrarda bak kanda bat i bekle en garantisi
İnşallah aratmasin rabbim kavusalim biran önce ponciklere :))En mantıklısı bu sanırım :) ins bu ay sırasıyla gelir güzel haberler burdan...
İnşallah :)İnşallah aratmasin rabbim kavusalim biran önce ponciklere :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?