2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Cnm 30 kasım iğne günü ama adet tarihim 16 si ne bilim ya acaba 10 dk sonrası geçersiz mi ki
Genelde olmayinca cikmiyor canim. Saatler sonra ciksa neyse. 10 dk sonra cikmis. Sabah test yap tekrar az daha belirgin olur. Insallahhh

Super canim. Bende 1 saate gidicem. Hakkimizda hayirlisi... 15 olan niye buyumemis acaba
Canım eni 15 boyu 21 mm olmus tek yumurta :)
Yarın öğlen catlatma ignesi olacak. 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı devam..
İnş bu ay olurrrrr çok heveslendim. Sen de son durum nedir :)
Benim eşime çare bulmam lazım gün aşırı canını sıkıyor :))

Benimki 25 mm olmus :)) igne filan vermiyor bana. Ptesi tekrar cagirdi. Bu aksam iliski olsun dedi.. en son persembe olmustu.valla su polip yuzunden benim umudum yok o alinmadan olmayacak galiba.

Benimkinin canina minnet ama ben skildim. Bi yolunu bulcan artik

Benimki 25 mm olmus :)) igne filan vermiyor bana. Ptesi tekrar cagirdi. Bu aksam iliski olsun dedi.. en son persembe olmustu.valla su polip yuzunden benim umudum yok o alinmadan olmayacak galiba.

Benimkinin canina minnet ama ben skildim. Bi yolunu bulcan artik

Olur ya belki Allahtan umut kesilmez olumsuz düşünme 25 mm de güzel kaçıncı günde 25 mm?
Şuana kadar bir yol bulamadım :)

Diğer konuda arkadaşlar bat ları yazıyor bekliyoruz o gün güzel haberi. Burdada yazalım.
4 Ocak benim.

Bana da 26 aralik yazalim :) henuz yumurtam catlamadi ama tahmini.

Benim düzensiz olduğu için herşey çok geç netlesebilir 25 de olabilir 30 da ama normal seyrinde giderse 20 aralik diyorum ay çok karışık herşey

Benim de karışık. .
Yarın iğne olacak ayın 13 ü.
14 gün sonra iğneden iğne etkisini kaybediyor ve öğrenilebilir hamilelik.
Ayın 28 i gibi kana baktırsam mi yoksa bat 4 Ocak beklesem mi çok karışık yani :))

Ay herşey çok karışık zaman da geçmek bilmiyo bence o zaman çok merak edersen idrarda bak kanda bat i bekle en garantisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…