acaba kaça kadar cıkabılıyo yumurta=))eee herkes sorunlu :)
bakalım benım dev yumurta catladı mı :) en son 26 mm di
valla ben 25 olunca sasırmıstım. catlamadı mı buyumus fılan dıye 30 a kadar yolu var dedı.acaba kaça kadar cıkabılıyo yumurta=))
hımm gunde galba1,5 kadar buyuyor senınkı catlamış olabılırvalla ben 25 olunca sasırmıstım. catlamadı mı buyumus fılan dıye 30 a kadar yolu var dedı.
ben 18-25 arası catlıyor dıye bılıyorum.
ben catladım o catlamadıysa yuh artıkınhımm gunde galba1,5 kadar buyuyor senınkı catlamış olabılır
ben catladım o catlamadıysa yuh artıkın
Gece 1.30 da 36 saat olacak ve çatlayacak ins bakalım. :)))
Yok test yapmıyorum. Bu ay doktor kontrolündeydim. Yumurta takibi. Dün catlatma ignesi oldum.36 saat sonra ilişki dedi. Bu yani :)zeynepzumra bişe sorcam sana sen evde ovaluas.testlerı yapıomusun yoksa sadece doktormu yapıyor merak etıım de senle benım bat arasında 1 gun var dun yaptım ovu testını sılık cızgı bıle yoktı bende bugunkınude yarım saat sonra yaocam
uff beklemek can sıkıyorYok test yapmıyorum. Bu ay doktor kontrolündeydim. Yumurta takibi. Dün catlatma ignesi oldum.36 saat sonra ilişki dedi. Bu yani :)
Evet ama umutla bekliyoruz işte. :)uff beklemek can sıkıyor
hangı ılac progestanmı yoksaEvet ama umutla bekliyoruz işte. :)
Doktor ilaç verdi bi tane baş dönmesi yapıyor çok fenayım
Aynen o. Sabah akşam. Akşam tmm yatarken içerim ama sabah işte bayılacaktimhangı ılac progestanmı yoksa
allah yardımcın olsn canım banada hamıleyken vermıstı cok fena oldum hareketlerım kontrolden cıkıodu bazenAynen o. Sabah akşam. Akşam tmm yatarken içerim ama sabah işte bayılacaktim(
Çok fena valla napıcam böyle bilmiyorumallah yardımcın olsn canım banada hamıleyken vermıstı cok fena oldum hareketlerım kontrolden cıkıodu bazen
beslenmene dıkkat et canım bunye zayıf olunca daha cok sarsıyor ben cok zayıfım doktorum normalde hamıle kalmama yardımcı olsun dıe de veercektı bunyem zayıf fıe vermedı..bu arada testımı yaptım az önce t hala silik bugun boşa calısmayım=)Çok fena valla napıcam böyle bilmiyorum
Ben de kilo varbeslenmene dıkkat et canım bunye zayıf olunca daha cok sarsıyor ben cok zayıfım doktorum normalde hamıle kalmama yardımcı olsun dıe de veercektı bunyem zayıf fıe vermedı..bu arada testımı yaptım az önce t hala silik bugun boşa calısmayım=)
silik olunca negatıf ıkıncı cızgı en az c dekı kadar koyu cıktıgı gun yumurtlıcaksın demekBen de kilo var
O testi bilmiyorum hiç silik olunca ne demek oluyor ki..
BAT aynı ise bizim 14. Gün yumurtlama olur.silik olunca negatıf ıkıncı cızgı en az c dekı kadar koyu cıktıgı gun yumurtlıcaksın demek
neyse canım kafanı karıstırma doktor yapıyor sonucta takıbını ıgneden sonra 12.gunde falan ögrenıyolar galıba hamılelıklerını buna odaklan=)BAT aynı ise bizim 14. Gün yumurtlama olur.
Benim 11. Gün bugün ama dün catlatma ignesi oldum düzen değişti. . Bu gece çatlaması lazım benim. 17 si normalde 14. Günüm ama... oyyy çok karıştı bu ayl
14. Gün netleşir kesin ama o 28 i oluyor benim bat 4 Ocak bilmiyorum napicamneyse canım kafanı karıstırma doktor yapıyor sonucta takıbını ıgneden sonra 12.gunde falan ögrenıyolar galıba hamılelıklerını buna odaklan=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?