2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Ama önceki teste Gore daha silik olması gerekmiyor muydu. Yanılmıyorsam koyulasmis sanki. Ama daha erken diyosan iki gün bekle canim
Evet canım bide iki gün önce değer 9.91 di düşse ya çıkmaz ya da çok silik olurdu diyorum ben de bekliyim ya eşim de götürmüyor teste zaten pazar günü çıkarsa parayla yaptırır özel e :)))

Evet canım bide iki gün önce değer 9.91 di düşse ya çıkmaz ya da çok silik olurdu diyorum ben de bekliyim ya eşim de götürmüyor teste zaten pazar günü çıkarsa parayla yaptırır özel e :)))
Öyleyse daha emin olmak için iki gün bekle canim hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.. ben 46. Günde yapmıştım testi . Test elimde bir hafta bekledim . Aslında olduğuna da emin gibiydim

Hadi inşallah , ben yapmıyorum daha var adetime , adet belirtilerim de tavan yapmış durumda
Benim iğne oldum olalı belirtim aynı kasiklar şiş sık sık idrar bel ağrısı göğüsler de aciyo zaten hcg de aynı etkiyi yapıyo adette bakalım salı belli olur adet olucam mı

13. gün akşam yaptım testi koyulasma yok silik kaldı şu damlattim sadece biraz dağıldı ama duruyor adet günü geçmeden kan testi yaptirmicam sabah tekrarlayayim bakalım testi

Eklentiler

• IMAG1006_1.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 46
13. gün akşam yaptım testi koyulasma yok silik kaldı şu damlattim sadece biraz dağıldı ama duruyor adet günü geçmeden kan testi yaptirmicam sabah tekrarlayayim bakalım testi
üzüldüm koyulaşma olmadığına.
tekrarla bakalım. alıstık test yapmaya

üzüldüm koyulaşma olmadığına.
tekrarla bakalım. alıstık test yapmaya
Zaten adet olucam galiba ağrılarım o yönde sabah yaptım test mikroskop lazım çizgi görmeye :) iyi para kırdı bu test firmaları sayemizde :))

Zaten adet olucam galiba ağrılarım o yönde sabah yaptım test mikroskop lazım çizgi görmeye :) iyi para kırdı bu test firmaları sayemizde :))
aynen. :) senınde benımkı gıbı oldu. benımde hep cıkıyor ya cızgı ıgneden.
o yuzden alısmıstım. ılk sefer bı acaba demıstım. 14. gun bıle hayel meyal cıkıyor.

aynen. :) senınde benımkı gıbı oldu. benımde hep cıkıyor ya cızgı ıgneden.
o yuzden alısmıstım. ılk sefer bı acaba demıstım. 14. gun bıle hayel meyal cıkıyor.
Aynen öyle oldu bana da canım artık kısmet nasip ne zamansa o gün gelecek inşallah

öyle tabi. allahtan ümit kesilmez. dermansız dert olmasın. bekleriz
Amin canım bazen diyorum düşük kürtaj yaşatmasın Allah ım sağlıklı olacağı zaman gelsin inşallah çok zor öteki türlüsü de

öyle tabi. allahtan ümit kesilmez. dermansız dert olmasın. bekleriz
Kizzz evdeki testin devamını bilmiyorum ama işyerinde 5 dk da çıkan sonuç çok heycan yaptım

Eklentiler

• IMAG1021_1.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 40
Kizzz evdeki testin devamını bilmiyorum ama işyerinde 5 dk da çıkan sonuç çok heycan yaptım
ay bak erken yaptın demekki.. bende heyecanlandım :) senın heyecanlanman normal kızz
sen kan nıye vermedın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…