• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

erken yaptırmıssın ama kotu bır degerde degıl. bellı mı olur. hem sımdı zor merakla beklıyor ınsan arttımı dıye. hep beklentı ıcındeyız tabı.
ben de degısık bır durum yok. tüp bebek yaptırıcam. eylulden sonra.
su an bır sey yaptırmıyorum. zaten yapılcak bısey yok.
inşallah nasip olsun en kısa zamanda hep duyuyoruz tüp bebeğe gidecekken hamile olduğunu öğrenenler sana da nasip olsun canım inşallah
erken yaptırdım gerçekten de biliyorum ama progesteron yaptırıcaktım doktor başka istediğin test var mı diyince tsh bide beta hcg bakalım dedim meraktan aslında bakalım adet gelmedikçe beklicem

inşallah nasip olsun en kısa zamanda hep duyuyoruz tüp bebeğe gidecekken hamile olduğunu öğrenenler sana da nasip olsun canım inşallah
erken yaptırdım gerçekten de biliyorum ama progesteron yaptırıcaktım doktor başka istediğin test var mı diyince tsh bide beta hcg bakalım dedim meraktan aslında bakalım adet gelmedikçe beklicem
ne zaman yumurtladıgını bılıyorsun sımdı. adetını takıp etmek daha kolay . ınsallah olur beklemekten cabalamaktan baska caremız yok :)

ne zaman yumurtladıgını bılıyorsun sımdı. adetını takıp etmek daha kolay . ınsallah olur beklemekten cabalamaktan baska caremız yok :)
aynen öyle canım zaten olmazsa artık bırakıcam bi süre spora başlayıp forma girmem kilo vermem lazım bu yaz çok mahçup oldum kendime istediğim gibi giyinip süslenmek gelmedi içimden 40 beden olmuşum :(

aynen öyle canım zaten olmazsa artık bırakıcam bi süre spora başlayıp forma girmem kilo vermem lazım bu yaz çok mahçup oldum kendime istediğim gibi giyinip süslenmek gelmedi içimden 40 beden olmuşum :KK43:
moralde onemlı canım. kendımızı mutsuz hıssetmeyelım. rejımını yap tabı =) cırkın anne olmayalım :p

moralde onemlı canım. kendımızı mutsuz hıssetmeyelım. rejımını yap tabı =) cırkın anne olmayalım :p
valla 68 kilo oldum bu kiloyla hamile kalmakta riskli boyumuz 1,70 değil ki :) dikkatli olmak şart aslında vucut hazır değil onu hazırlarım önden kış geçer bu arada artık

valla 68 kilo oldum bu kiloyla hamile kalmakta riskli boyumuz 1,70 değil ki :) dikkatli olmak şart aslında vucut hazır değil onu hazırlarım önden kış geçer bu arada artık
:D nasıl durdugu onemlı tabı ama. benım boyum nerdeyse o kadar var 1-68. kılomda 55-56 filan. :işsiz:
su an problemım yok. 2 ay ıgne,3 ay klomen kullandım. korktum kılo aldırıyor fılan yazmıslar. ama almadım.
:süslü:sen o kıloları ver ver :spor:. gaz verıyorum ama sen zaten nıyet etmıssın. :KK9:

:KK70: nasıl durdugu onemlı tabı ama. benım boyum nerdeyse o kadar var 1-68. kılomda 55-56 filan. :işsiz:
su an problemım yok. 2 ay ıgne,3 ay klomen kullandım. korktum kılo aldırıyor fılan yazmıslar. ama almadım.
:süslü:sen o kıloları ver ver :spor:. gaz verıyorum ama sen zaten nıyet etmıssın. :KK9:
artık gazdan ötesi lazım bana roket falan hızına ulaşmalıyım benim de 1,61 boyum kiloya bak 68 yuh bana evlendiğimde 56 ydım 15 ay önce ahh ah sen iyisin canım maşallah Allah bozmasın

artık gazdan ötesi lazım bana roket falan hızına ulaşmalıyım benim de 1,61 boyum kiloya bak 68 yuh bana evlendiğimde 56 ydım 15 ay önce ahh ah sen iyisin canım maşallah Allah bozmasın
sende kısa degılsın canım.
eskı kılon ıyıymıs. azcık spor . yemektende bıraz kesınce verırsın bence. mıllet ne kılolar verıyor. :spor:

sende kısa degılsın canım.
eskı kılon ıyıymıs. azcık spor . yemektende bıraz kesınce verırsın bence. mıllet ne kılolar verıyor. :spor:
ah canım iştahım zaten öyle çok değil yediğim yemek diyet listesi gibi eşim bile bu yemekle sen nasıl alıyosun bu kadar dedi bana hareketsizlik kilo yaptı masabaşı iş arabayla git gel yürümeyi unuttum valla ben yürüyüşle iki ay olmadan 12 kilo verdim daha önce inşallah sporla toparlıcamı düşünüyorum çok hızlı verip alıyorum kiloyu malesef

ah canım iştahım zaten öyle çok değil yediğim yemek diyet listesi gibi eşim bile bu yemekle sen nasıl alıyosun bu kadar dedi bana hareketsizlik kilo yaptı masabaşı iş arabayla git gel yürümeyi unuttum valla ben yürüyüşle iki ay olmadan 12 kilo verdim daha önce inşallah sporla toparlıcamı düşünüyorum çok hızlı verip alıyorum kiloyu malesef
o da ıyı bır sey canım. hızlı vermen ;)
hadı bakalım bu yöndende ıyı haberlerını beklıyorum :rapci:

Eklentiler

• IMAG0986_1.jpg
    IMAG0986_1.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 47
elmooolll hamilesinnnn:)
süper yaaaaa
ama biraz erken değil mi?
iğnenin etkisi mi acep?
okudum da bir kaç sayfa evvelini
inş gerçek gebeliktir
bana kalırsa erken canım ama dua ediyorum umarım gerçektir diye 10. gün yaptım bu testi bu sabah yani dün kanda 9,91 di progesteron da 17,8 yarın sabah koyulaşma olursa kan veririm tekrar olmazsa pazartesiyi beklerim

bana kalırsa erken canım ama dua ediyorum umarım gerçektir diye 10. gün yaptım bu testi bu sabah yani dün kanda 9,91 di progesteron da 17,8 yarın sabah koyulaşma olursa kan veririm tekrar olmazsa pazartesiyi beklerim

ben de henüz test vs yapmadım canım, 21 ağustos son ilişki ve o gün veya ertesi gün çatlayacak görünüyordu,
bekliyorum bakalım, çatlatma iğnesi olmadım ben, sadece klomen ama adetin geçmesini beklemek istiyorum artık bıktım negatif testlerden

ben de henüz test vs yapmadım canım, 21 ağustos son ilişki ve o gün veya ertesi gün çatlayacak görünüyordu,
bekliyorum bakalım, çatlatma iğnesi olmadım ben, sadece klomen ama adetin geçmesini beklemek istiyorum artık bıktım negatif testlerden
ay canım senin varsa artık çıkar geç döllenme falan değilse tabi inşallah vardır iğne derdin de yok ben iyice stres oldum iğneden dolayı pff beklemek çok zor :(

ay canım senin varsa artık çıkar geç döllenme falan değilse tabi inşallah vardır iğne derdin de yok ben iyice stres oldum iğneden dolayı pff beklemek çok zor :KK43:
aynen beklemek çok zor ,
ama boş testlerden iyi umursamamaya çalışıp gecikmeyi beklemek

Kizlaaar iki gün önce 9.91 di hcg iğne etkisi şimdiye kadar düşmüş olmalıydı dimi test yaptım da :dondurma:

Eklentiler

• IMAG0993_1_1.jpg
    IMAG0993_1_1.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 39
Back