inşallah nasip olsun en kısa zamanda hep duyuyoruz tüp bebeğe gidecekken hamile olduğunu öğrenenler sana da nasip olsun canım inşallaherken yaptırmıssın ama kotu bır degerde degıl. bellı mı olur. hem sımdı zor merakla beklıyor ınsan arttımı dıye. hep beklentı ıcındeyız tabı.
ben de degısık bır durum yok. tüp bebek yaptırıcam. eylulden sonra.
su an bır sey yaptırmıyorum. zaten yapılcak bısey yok.
ne zaman yumurtladıgını bılıyorsun sımdı. adetını takıp etmek daha kolay . ınsallah olur beklemekten cabalamaktan baska caremız yok :)inşallah nasip olsun en kısa zamanda hep duyuyoruz tüp bebeğe gidecekken hamile olduğunu öğrenenler sana da nasip olsun canım inşallah
erken yaptırdım gerçekten de biliyorum ama progesteron yaptırıcaktım doktor başka istediğin test var mı diyince tsh bide beta hcg bakalım dedim meraktan aslında bakalım adet gelmedikçe beklicem
aynen öyle canım zaten olmazsa artık bırakıcam bi süre spora başlayıp forma girmem kilo vermem lazım bu yaz çok mahçup oldum kendime istediğim gibi giyinip süslenmek gelmedi içimden 40 beden olmuşumne zaman yumurtladıgını bılıyorsun sımdı. adetını takıp etmek daha kolay . ınsallah olur beklemekten cabalamaktan baska caremız yok :)
moralde onemlı canım. kendımızı mutsuz hıssetmeyelım. rejımını yap tabı =) cırkın anne olmayalımaynen öyle canım zaten olmazsa artık bırakıcam bi süre spora başlayıp forma girmem kilo vermem lazım bu yaz çok mahçup oldum kendime istediğim gibi giyinip süslenmek gelmedi içimden 40 beden olmuşum
valla 68 kilo oldum bu kiloyla hamile kalmakta riskli boyumuz 1,70 değil ki :) dikkatli olmak şart aslında vucut hazır değil onu hazırlarım önden kış geçer bu arada artıkmoralde onemlı canım. kendımızı mutsuz hıssetmeyelım. rejımını yap tabı =) cırkın anne olmayalım
valla 68 kilo oldum bu kiloyla hamile kalmakta riskli boyumuz 1,70 değil ki :) dikkatli olmak şart aslında vucut hazır değil onu hazırlarım önden kış geçer bu arada artık
artık gazdan ötesi lazım bana roket falan hızına ulaşmalıyım benim de 1,61 boyum kiloya bak 68 yuh bana evlendiğimde 56 ydım 15 ay önce ahh ah sen iyisin canım maşallah Allah bozmasınnasıl durdugu onemlı tabı ama. benım boyum nerdeyse o kadar var 1-68. kılomda 55-56 filan.
su an problemım yok. 2 ay ıgne,3 ay klomen kullandım. korktum kılo aldırıyor fılan yazmıslar. ama almadım.
sen o kıloları ver ver . gaz verıyorum ama sen zaten nıyet etmıssın.
sende kısa degılsın canım.artık gazdan ötesi lazım bana roket falan hızına ulaşmalıyım benim de 1,61 boyum kiloya bak 68 yuh bana evlendiğimde 56 ydım 15 ay önce ahh ah sen iyisin canım maşallah Allah bozmasın
ah canım iştahım zaten öyle çok değil yediğim yemek diyet listesi gibi eşim bile bu yemekle sen nasıl alıyosun bu kadar dedi bana hareketsizlik kilo yaptı masabaşı iş arabayla git gel yürümeyi unuttum valla ben yürüyüşle iki ay olmadan 12 kilo verdim daha önce inşallah sporla toparlıcamı düşünüyorum çok hızlı verip alıyorum kiloyu malesefsende kısa degılsın canım.
eskı kılon ıyıymıs. azcık spor . yemektende bıraz kesınce verırsın bence. mıllet ne kılolar verıyor.
o da ıyı bır sey canım. hızlı vermenah canım iştahım zaten öyle çok değil yediğim yemek diyet listesi gibi eşim bile bu yemekle sen nasıl alıyosun bu kadar dedi bana hareketsizlik kilo yaptı masabaşı iş arabayla git gel yürümeyi unuttum valla ben yürüyüşle iki ay olmadan 12 kilo verdim daha önce inşallah sporla toparlıcamı düşünüyorum çok hızlı verip alıyorum kiloyu malesef
Ben de bekliyorum güzel haberler hep moral bizeo da ıyı bır sey canım. hızlı vermen
hadı bakalım bu yöndende ıyı haberlerını beklıyorum
ınsallah canım. ben takıpteyım her zaman gıremıyorum amaBen de bekliyorum güzel haberler hep moral bize
bu sabah da dayanamadım test yaptım :)))ınsallah canım. ben takıpteyım her zaman gıremıyorum ama
elmooolll hamilesinnnn:)bu sabah da dayanamadım test yaptım :)))
bana kalırsa erken canım ama dua ediyorum umarım gerçektir diye 10. gün yaptım bu testi bu sabah yani dün kanda 9,91 di progesteron da 17,8 yarın sabah koyulaşma olursa kan veririm tekrar olmazsa pazartesiyi beklerimelmooolll hamilesinnnn:)
süper yaaaaa
ama biraz erken değil mi?
iğnenin etkisi mi acep?
okudum da bir kaç sayfa evvelini
inş gerçek gebeliktir
bana kalırsa erken canım ama dua ediyorum umarım gerçektir diye 10. gün yaptım bu testi bu sabah yani dün kanda 9,91 di progesteron da 17,8 yarın sabah koyulaşma olursa kan veririm tekrar olmazsa pazartesiyi beklerim
ay canım senin varsa artık çıkar geç döllenme falan değilse tabi inşallah vardır iğne derdin de yok ben iyice stres oldum iğneden dolayı pff beklemek çok zorben de henüz test vs yapmadım canım, 21 ağustos son ilişki ve o gün veya ertesi gün çatlayacak görünüyordu,
bekliyorum bakalım, çatlatma iğnesi olmadım ben, sadece klomen ama adetin geçmesini beklemek istiyorum artık bıktım negatif testlerden
aynen beklemek çok zor ,ay canım senin varsa artık çıkar geç döllenme falan değilse tabi inşallah vardır iğne derdin de yok ben iyice stres oldum iğneden dolayı pff beklemek çok zor
işte çok zor çok o beklemek yıl geçiyo da şu günler geçmiyoraynen beklemek çok zor ,
ama boş testlerden iyi umursamamaya çalışıp gecikmeyi beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?