ne bileyim canım kaç gündür silikti artık mikroskopluk bunu öylesine yaptım alışkanlık olmuş artık çantamda her yerde test olmuşum ben :) bu akşam veririm kan büyük ihtimalle canım eşimi kandırmam lazım söz verdirtti adet günü geçmeden kan vermiceksin diyeay bak erken yaptın demekki.. bende heyecanlandım :) senın heyecanlanman normal kızz
sen kan nıye vermedın.
bence de ver artık .ne bileyim canım kaç gündür silikti artık mikroskopluk bunu öylesine yaptım alışkanlık olmuş artık çantamda her yerde test olmuşum ben :) bu akşam veririm kan büyük ihtimalle canım eşimi kandırmam lazım söz verdirtti adet günü geçmeden kan vermiceksin diye
ay evet bayağı belirgin canım çok şaşırdım stres oldum migrenim tuttu fenabence de ver artık .
yanı 14.gun boyle koyu cıkmaz. hayal fılan degıl yanı. baya belırgın bu test canım
hayırlısı olsun ınsallah
Valla canım gayet net hadi hayırlısı bakalım kanda da netleştir inşallah. bazen siteye Sırf senin için giriyorum hayırlı haber var mı diye . Sabah benim de moralim bozulnustu ama bu kez çok netKizzz evdeki testin devamını bilmiyorum ama işyerinde 5 dk da çıkan sonuç çok heycan yaptım
ay canım benim ya inşallah kanda da netleşir hayırlısıyla canım strese girdim iyiceValla canım gayet net hadi hayırlısı bakalım kanda da netleştir inşallah. bazen siteye Sırf senin için giriyorum hayırlı haber var mı diye . Sabah benim de moralim bozulnustu ama bu kez çok net
Stres yapma canım oluruna bırak varsa Allahtan yoksa da. Ama inşallah var canım . Kan verecen miay canım benim ya inşallah kanda da netleşir hayırlısıyla canım strese girdim iyice
iş çıkışı vericem canım eşim söz verdirmişti adet günün geçmeden kan vermek yok diye şimdi onu ikna edicem testin resmini attım falan yine aynı değil koyulukları diyo bana ay zannediyo ki iki çizgi de eşit olmalıStres yapma canım oluruna bırak varsa Allahtan yoksa da. Ama inşallah var canım . Kan verecen mi
Aynı koyulukta olması için 40 gün falan olmadı gerekiyo ben gibi. Seninki varsa iki haftalık olacak . Anlat bunu :)iş çıkışı vericem canım eşim söz verdirmişti adet günün geçmeden kan vermek yok diye şimdi onu ikna edicem testin resmini attım falan yine aynı değil koyulukları diyo bana ay zannediyo ki iki çizgi de eşit olmalı
Belki daha erken yapsam aynı koyulukta olacaktı ama daha iki haftalıkken olmaz silik olur böyleiş çıkışı vericem canım eşim söz verdirmişti adet günün geçmeden kan vermek yok diye şimdi onu ikna edicem testin resmini attım falan yine aynı değil koyulukları diyo bana ay zannediyo ki iki çizgi de eşit olmalı
sürüye sürüye götürücem onu teste artıkAynı koyulukta olması için 40 gün falan olmadı gerekiyo ben gibi. Seninki varsa iki haftalık olacak . Anlat bunu :)
Mecbur ikna edicen artık. Yoksa catlariz burda :)sürüye sürüye götürücem onu teste artık
sanmam canım sabah bi test yaptım ilk dakika falan çok gölge bişey gibiydi aa dedim tamam negatif yine o silik şey gerisine bakmadım bile evden çıkmam gerekiyodu şimdi gidince ona da bakıcamBelki daha erken yapsam aynı koyulukta olacaktı ama daha iki haftalıkken olmaz silik olur böyle
Eşine diyorum yani aynı koyulukta bekliyor ya iki haftaliktir daha aynı koyulukta olmayacağını anlat:)sanmam canım sabah bi test yaptım ilk dakika falan çok gölge bişey gibiydi aa dedim tamam negatif yine o silik şey gerisine bakmadım bile evden çıkmam gerekiyodu şimdi gidince ona da bakıcam
anlattım canım sen aynı koyuluğu nerde bulucan saçmalama diyorum ama işte anlamıyo evde bi test daha yapayım kan vermeden önce derim bak hepsi pozitif çıkıyor diyeEşine diyorum yani aynı koyulukta bekliyor ya iki haftaliktir daha aynı koyulukta olmayacağını anlat:)
O da uzulmemeni istiyor emin olmak istiyor işte . Öyle yap canım inşallah daha koyu çıkar da ikna olur :)anlattım canım sen aynı koyuluğu nerde bulucan saçmalama diyorum ama işte anlamıyo evde bi test daha yapayım kan vermeden önce derim bak hepsi pozitif çıkıyor diye
Yaptım canım farklı marka alttaki hemen çıktı ikinci çizgi hatta şuan daha belirgin :))elmol canım yaptın mı test
Ya hadi kan ver ya :)Yaptım canım farklı marka alttaki hemen çıktı ikinci çizgi hatta şuan daha belirgin :))
Şimdi öğrendim canım 14,16 sonuç çok heycan yaptimmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?